GOTT NYTT ÅR, i förskott !<3

Publicerad 2008-12-31 14:42:22 i Det stora hela ,

Asså nu har jag vart dum, jag skrev ju aldrig Gott nytt år eller happy new year i mitt förra inlägg! Haha, ja ba babbla om den där stormen, som faktiskt verkar har lugnat sej nu! 

Ja, snart nytt år. Alla tycker typ att de är sorglit att de blir nytt år. Fattar inte varför? Minnen talar dom flesta om, "tänk på alla underbara minnen år 2008". Asså jag tänker inte radera minnena från år 2008, dom kommer alltid att finnas med mej, både bra & dåliga minnen. Ett minne är ett minne, inget som försvinner en sekund efter tolv slaget. Man tar med sej alla bra minnen & försöker lämna alla dåliga kvar med år 2008, så tänker jag. Nytt år, nya drömmar & nya möjligheter, oh yeeh 8-) !

Nu ska jag gå & sminka mej, så nu hoppas jag att ALLA får en riktigt bra nyårsafton & ett gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR, skriver mer nästa år;) ! <3
Elina(:


Sista dagen på året !

Publicerad 2008-12-31 11:29:29 i Det stora hela ,

Hej alla söta! Idag är de nyårsafton, jippie! Men vilket väder! Usch. Jag hatar när de blåser så här mycket, jag är typ as rädd! Tänk om de blir värre, som i den där stormen i Desperate Housewives! SMHI har varnat med varning 3, not good. Sen så måste jag snart fara till hästarna & kolla hur dom mår, ett träd hade tydligen fallit i hagen & Musse & Zolle är rädda ;s. Sen är de ju jätte bra att de blåser när man ska smälla raketer (Y) inte. Haha, ja nu låter jag säkert jätte virrig, men de är inte bara som jag låter de är vad jag är just nu;) ! 

Ja, som sagt så ska jag snart ta & fara till hästarna & kolla till dom, men mormor har gjort klart allt annat där så jag ska bara kolla hur pollarna mår sen ska jag åka hem:) !

Tänk att de är sista dagen på året idag, coolt;) ! Alla säger typ att de är sorjligt (stavning?) men en dag hit & en dag dit de gör väll inget. Haha, detta var ett onödigt inlägg men ajja, nu vet ni vad jag har för mej iallafall(: ! Lägger in nån grejs om blåsten som jag hittat på norbottenskuriren.nu, kan vara ganska kul att läsa;) !

Ha de bäst babes! <3
Elina(: 

Svår storm drar in längs kusten

LULEÅ.
SMHI går nu ut och varnar befolkningen i Norrbottens kustland för en våldsam storm på nyårsaftonen. Det handlar om en klass 3-varning vilket betyder fara för allmänheten.

 

Det väntas stormbyar på 30 meter per sekund.

 

Det blir ett våldsamt slut på 2008. SMHI varnar nu befolkningen längs norrbottenskusten för en våldsam storm och snöoväder.

 

Stormen med nordvästliga vindar väntas kulminera vid middagstid på nyårsaftonen för att avta snabbt under sen eftermiddag.

 

Längs kusten förväntas allmänt stormbyar på 25 sekundmeter men sträckan mellan Luleå och Haparanda befaras drabbas än hårdare - där varnar SMHI för vindar på 30 sekundmeter.

 

Vädret förväntas skapa stor oreda och fara för både liv och samhällsfunktioner (se faktaruta). Det kan innebära att el- och telenät slås ut och att det är förenat med stora risker att färdas med bil på vägarna, till och med att vistas utomhus.

 

Hur det blir med nyårsaftonens fyrverkerier återstår att se men enligt SMHI ska alltså stormen bedarra mot kvällen.

Mycket gjort, oja :)

Publicerad 2008-12-30 20:44:47 i Det stora hela ,

Kom för ett tag sen hem från storheden där jag vart med Elin på H&M! Eller vi åkte dit med mamma & pappa men medans dom var & handlade så gick vi på H&M! Både jag & Elin köpte lite saker (Y), jag köpte underkläder & en stickad tröja. Ska lägga upp en bild senare, om jag orkar (lovar inget, hehe).  H&M på storheden är så mycket bättre än den i shopping, de är så rörigt där ju! Haha, de var typ bara jag & Elin där, så ja vi kunde kuta runt & fjompa oja (Y) sen har jag köpt en ny fisk eftersom den andra har dött :( ! Haha, jag döpte snabbt den ena fisken till Elin, haha vad glad hon blev (Y)! Vad har jag & Elin mer gjort då? Vi har vart på stan i Boden & nja, där fanns ju inte så mycket & se på, bara dyra saker på SeeMee, haha! Men en bra sak gjorde jag där (såklart asså) , jag lämnade tillbaka plattången (A)! & fick 400kr istället, jippie:) !

Imorgon är de Nyårsafton :)! Ska vara med barndoms vännen Ida(: ! Asså vi har seriöst känt varandra sen vi vart as små, Ida var min först kompis (Y) (: ! Yeeeh! Jag vet faktiskt vad jag ska ha på mej imorgon, antingen den där tunikan från Blend eller den från Gina!

Puss på er alla som läser! <3
Elina(:

Alltid seriös..
fetto



o v a n l i g t !

Publicerad 2008-12-30 10:32:59 i Det stora hela ,

Heeeej! Nu har jag vaknat för ett tag sen, duschade nyss & jag känner mej ganska så pigg, & de är ju ovanligt de! Inte så där seg som jag brukar känna mej, nice (: ! 
 
Ska in till stan snart med Elin, jag vet inte vad vi ska göra där men ajjaxD ! Eller jo, vi ska väll gå & kolla på massa affärer, i Boden jo lycka till, haha! Men man kanske hittar någontingxD !? Men jag ska en sväng till Luleå innan skolan börjar så jag behöver inte få panik om jag inte hittar nå i Boden, vilket jag inte kommer att göra så jag kan andas ut;) ! 

Nu ska jag göra mej i ordning & sen åka in till stan...
P U S S på er babes! <3
Elina(:

Give it to me !

Publicerad 2008-12-29 20:08:54 i Det stora hela ,

Jag har just nu allmänt tråkigt, vardag för mej alltså. Jag är jätte sugen på den där nya jul godisen som jag & syrran bakade innan jul:) ! Det är ett recept från programmet "Laila bakar", så grymt god asså! Efter att man hört vad som är i den så är de omöjligt att inte villja baka den! De är pistagenötter, dumlekola, mini marshmallows & jordnötter som man blandar i hop med 600g smält choklad! Haha, vi hade tyo 600g marabou & 100g 70% mörk choklad som vi smälte! Sen var de bara att röra ihop allt & hälla de i en plåt eller nå & sen låta den stelna! Jag får de att låta typ jätte komplicerat men asså JAG kunnde ju göra den så no problem for you, haha, jag som har gjort sockerkaka utan socker (:! Haha, ja ni får skratta & oja jag lyckas med allt;) ! Mamma har frågat om jag & Ida kan göra den på nyårsafton, & ja mamma de kan vi, med nöjje;) !

Senare ska vi åka in & hyra filmen "Fools Gold", verkar vara bra! Gillar nästan alla filmer som jag sett som Kate Hudson är med i(: !

Ha de bäst! <3
Elina(:

Rocky Road! <3

Snart nytt år !

Publicerad 2008-12-29 16:46:58 i Det stora hela ,

Hallåsan! Nu sitter jag här igen, hos mormor & morfar. Har vart ute & kört häst så nu är de gjort, nice(: ! Jag får så dåligt sammvete när jag bara låter Juppe stå hela tiden, även den lill skiten måste väll få komma ut & röra på sej ibland! Han sprang på bra, även fast han ville springa på isen hela tiden! Men han upptäckte själv att hal is är ingenting man ska springa på (A)! Haha, hal is är inget att  leka med;) !

Ja juste, nu har jag "typ" kommit på vad jag ska ha för nyårs löfte, först kom jag på en hel lista med saker, sen avrunda jag allt de så att de blev ETT nyårslöfte, hehe, typ(: ! Ja men mitt nyårslöfte är; jag ska sluta snacka skit, jag ska bli snällare, vara mer possetiv & göra mer knäppa saker! Yeeeh, de är mina nyårslöften! Ska verkligen försöka att hålla dom 4 sakerna, haha, tänk så mycket lättare livet skulle bli xD! Men de är inte allt för svåra löften, vem som helst skulle nog kunna hålla dom sakerna. Eller kanske inte alla, men mång. De går med lite ansträngning (: ! 

 

Puss på er som läser! <3

Elina(:

 

 

 

Go morgon (A)

Publicerad 2008-12-29 10:55:33 i Det stora hela ,

Go morgon, vakna för ett tag sen fast känner mej fortfarande trött & sliten. Skulle lungt kunna gå & lägga mej & sova en timme till (A) ! Men nu blir de till att göra andra grejor. T,ex som att sitta barnvakt åt lill ungen ett tag! Oja, jag fick en finfin start på dagen, Alice kom in till mitt rum så fort hon vaknat & ville att jag skulle komma ner & leka med henne & hennes barbieser & tingelling figurerna. Men jag sa att jag var tvungen att sova ett tag till men att SNART kommer jag såklart. 1 minut senare kom hon & ställde samma fråga, & jag sa samma svar, & så höll de på ända tills jag var tvungen att gå ner... Haha, ja hon är ganska rolig, som igår när hon fick smaka av min klubba så sa hon; Elina du är min bästa vänn :') ! 
Ska försöka sätta på en film så att hon har någonting att göra!

Nu ska jag käka frukost!
Puss & Kram! <3
Elina(: 


What happens in VEGAS !

Publicerad 2008-12-29 00:19:04 i Det stora hela ,

Såg nyss klart filmen " what happens in Vegas". Den var jätte bra, tyckte verkligen om den filmen, den sluta så bra också! Om inte mamma, pappa & Amandah vart i vardagsrummet då så skulle nog tårarna börjat rinna! Men sånna där kärleks komedier är ju som sagor, man kan ju drömma om de men de kommer aldrig att hända. Men så fort jag ser en romantisk komedi så sitter jag typ & hoppar i soffan &  hoppas verkligen att de blir ett lyckligt slut, haha! Kom nyss att tänka på att Ashton Kutcher är ganska så snygg, eller han ÄR snygg;) ! Han blir snyggare ju äldre han blir, han såg så barnslig ut förr, men nu har han visst växt till sej lite! Naaw va dumm jag är;) ! & Cameron Diaz är super bra skådis, haha hon är chill!

Imorgon blir de att stiga upp tidigt, ska med mamma & Alice in till "The big city of Boden" ! Sen ska jag möta Elin där, hon ska klippa sej & sen ska vi strosa runt på stan lite grann! Fram för allt så ska jag byta min kära plattång mot pengar eller pressentkort på Åhléns! Sen så ska jag köpa volympulver;) ! Ska bli jätte spännande att se hur de funkar!

Nu ska jag gå & lägga mej & lyssna på musik från "Mamma Mia the movie", den filmen älskar jag också, vi har den filmen faktist;D! Ja men de är 3 stycken låtar jag har fastnat på från den filmen; Our last summer, Honey Honey & Lay all yor love on me;) ! DOM tre låtarna kan man kalla bra musik, Amanda Sayfried sjunger så otroligt bra (: !

Dröm era drömmar nu babes! <3
Elina(:

Så bäst asså! <3
 

My own angel !<3

Publicerad 2008-12-28 18:25:11 i Det stora hela ,

Hejsan! Kom just in från stallet, var tvungen att ta mej hit en sväng! Saknade min lilla pälsboll så mycket, har borstat han & sen sprang vi ut & busade lite! Vi har plummsat i snön & Juppe har letat efter gräs, "som inte finns på vintern" fick jag förklara för han. Men vi promenerade mest faktist, skönt att komma ut & röra på sej lite, nice nice! De funkar inte att bara sitta inne & se på tv hela dagarna, de funkar inte för mej iallafall, jag pallar inte med de, haha :) ! Så man kan ju säga att de är Juppe som föser ut mej i snön, tack Juppe, tack för att du finns! <3

Asså Juppe är typ inte som en häst, han är typ mer som en hund ;s!  Men de är ju därför jag gillar han, jag är ju typ ingen häst människa! Tycker att hästar är ganska jobbiga. Men Juppe är ju inte som en häst så han står jag ut med (: !

Puss på sötisarna som läser min blogg! <3
Elina(:

Juppe & jag för länge sen..<3

Hemma dag :)

Publicerad 2008-12-28 12:44:37 i Det stora hela ,

Då var vi här igen, Elina sover för länge & känner sej slösig fast hon inte har någonting att göra idag(: ! Toppen, underbar start på dagen, verkligen (inte) ! Men jag kommer väll på något som vanligt, de kanske går någon bra film som jag kanske orkar se.
De går ju inge bussar in till stan på helgerna, vilket jag tycker är synd:( ! För jag hade tänkt att åka in till Åhléns idag & lämna tillbaka den där plattången! Men kanske åker in iallafall, om mamma orkar skjussa in mej till stan;) ! Men om man ser de från den ljusa sidan; jag kan ta lokal bussen imorgon i stället, för då kan jag gå till frissan & köpa volympulver (Y), ja så får de nog bli! Eller på tisdag, för imorgon måste jag köra häst, har inte gjort de på säkert en månad nu. Ajja, de fixar sej;) !

Nu ska jag göra någonting annat, mamma sa nyss att vi ska en sväng till storheden, jag ska nog följa med (Y) (: !
Puss på er babes! <3
Elina(: 

Min plattång ! <3                       Ska lämnas tillbaka ! (Y)
                     

Ibland fattar jag inte varför de blev som de blev, varför?

Thats true...

Publicerad 2008-12-27 20:51:06 i Det stora hela ,

Kärleken är som en eldslåga; 
Oberäknelig, outgrundlig & ofattbar när du står bredvid & betraktar den.
Outhärdlig när du kommer den för nära.
Du kan aldrig på förhand säga när den kommer att slockna.
Ibland växer lågan - & kärleken - sig starkare utan att du riktigt kan förklara varför.
Den kan förtära dej eller värma dig.
Ja, kärleken är verkligen komplicerad & oförutsägbar.
Så lek därför aldrig med vare sig eld eller kärlek...

Puss, ser på körslaget! <3
Elina(:

 

I miss you, i do </3

Smoothie (Y)

Publicerad 2008-12-27 18:59:48 i Det stora hela ,

Hejsan, nu är jag helt fri & kan göra vad jag vill resten av dagen, nice;) ! Ska bada, göra frukt - smoothie & se på 'Ett päron till farsa' lite senare ikväll! Fasst jag kommer antingen; somna i badet, somna när man mixar smoothien eller somna & missa hela roliga filmen, är så trött :'( ! Men jag hoppas tröttheten snart försvinner, de brukar den göra;) ! 
Juste, skulle skriva vad jag köpt idag i Luleå, har köpt (: ;
2 tunikor, en från Gina Tricot & en från Blend
Svarta leggins
Gråa knästrumpor 
Genomskinligt nagellack
Smink muff till fountationet
Silver glitter spray, till nyår
Hårklämmor (Y), de var allt tror jag(: !
De var ganska mycket folk i Luleå, men jag trodde de skulle vara mer xD!  

Nepp, nu ska jag bada (: !

Ha de bra babes! <3
Elina(:

Min smoothie oh yeh (Y)  *inte*
Mmmmmm;) <3
                

Helt slut !

Publicerad 2008-12-27 17:29:07 i Det stora hela ,

Kom nyss hem från Luleå, har vart borta i mer än sex timmar så nu är jag helt slut! Men de har vart kul, har hittat nästan allt jag ville ha, sen så har jag fyndat två plagg på rean;) ! Skriver i nästa inlägg vad jag köptxD ! De typ dunkar i mina fötter just nu, har gått runt i högklackat hela dagen -.- ...  haha, så har jag faktist bokat tid på make up store,  lör - 23/1 blev de, de närmsta lediga tiden dom hade ;o!

Har inte så mycket att skriva om idag,,, men ska dra till stallet nu, skriver mer ikväll;) !

Puss&Kram! <3
Elina(:

Ser ni likheten ?

Publicerad 2008-12-26 23:36:48 i Det stora hela ,

Ja, nu börjar de bli sent, igen! Måste kliva upp tidigt imorgon eftersom jag ska hinna med bussen, de blir en ride till Luleå med syrran & hennes kompisar. Jag ska kolla på rean, köpa lite småsaker & BOKA TID PÅ MAKE UP STORE! Jag ska till Luleå sen igen, på fredag, då ska jag shoppa kläder! Jippie ;)!

Nu har jag nästan kommit på vad jag ska ha för nyårslöfte ;)! Men tänker inte avslöja det än, är inte 100% säker & de måste man vara ju! Men de är inte godislöfte, så långt kan jag säga! Haha, jag åt godis senast idag, jag älskar godis! Skulle kunna leva utan det, men de känns som de gör livet liiiite lättare att leva, haha, fasst de gör de ju inte!

Sitter & kollar på gamla kort från när jag var liten baby. Gud så liten man var, haha, ja alla har ju vart små! Men de konstiga är att jag ser ingen som helst likhet, asså lite lik borde man ju vara för den lilla babyn på bilden är ju faktist jag ;o ! 

Puss & kram, syns ;) ! <3
Elina(:

Ser ni likheten? ;) & ja, jag vet jag har stor näsa, kan inte göra något åt de tyvärr ;o!

Our last summer! <3

Publicerad 2008-12-26 18:42:54 i Det stora hela ,

Jag är helt fast på denna Mamma Mia låten just nu, den är så söt! (:
http://www.youtube.com/watch?v=OcOrDs9wFLA


I can still recall
Our last summer
I still see it all
Walks along the Seine
Laughing in the rain
Our last summer
Memories that remain

We made our way along the river
And we sat down in the grass by the Eiffel tower
I was so happy we had met
It was the age of no regret
Oh, yes
Those crazy years
That was the time of the flower-power
But underneath
We had a fear of flying
Of growing old
A fear of slowly dying
We took our chanch
Like we were dancing our last dance

I can still recall
Our last summer
I still see it all
In the tourist jam
Round the Notre Dame

Our last summer
Walking hand in hand
Paris restaurants
Our last summer
Morning croissants

Living for the day
Worries far away
Our last summer
We could laugh and play

And now you're working in a bank
The family man, a football fan
And your name is Harry
How dull it seems
Yet, you were the hero of my dreams

I can still recall
Our last summer
I still see it all
Walks along the Seine
Laughing in the rain
Our last summer
Memories that remain

Nyårslöfte ?

Publicerad 2008-12-26 17:28:06 i Det stora hela ,

Hejsan! Har hafft en ganska stressig morgon så har tyvärr inte hunnit skriva något morgon - inlägg :( ! Åkte nämligen till stallet direkt på morgonen så nu är allt klart där!

Nu är jag hos min farmor & farfar på middag - någon form av släckt middag, ska alldeles snart äta, jag har typ inte ätit något på hela dagen så jag är jätte hungrig! & farfar & farmor som alltid gör så god mat! , & efterrätt, mmm (A) ! Har fortfarande inte bokat tid på make up store, men dom har stängt & de är ganska så irriterande! Ajja, bara jag bokar tid snart så blir de bra, så att de inte rinner ut i sanden ;o !

Snart nytt år! Nytt år, nya drömmar & nya möjligheter. Ja, undra hur år 2009 kommer & bli ? Bra, dåligt, underbart, åt helvete? Haha, ja de åtestår att se;) ! Har inte kommit på någon nyårslöfte änn, ska tänka efter & komma på något bra! Måste komma på något bra;) !

Nu ska jag äta (Y) skriver senare ikväll;) !
Puss på er som läser! <3
Elina(:

I have to move on and leave you behind </3

Soffa dag !

Publicerad 2008-12-25 23:21:46 i Det stora hela ,

Har blivit en riktig soffa - dag för mej idag (Y) ! Såg nyss klart filmen " brölloppsfixaren", den var ganska bra! En romantisk komedi, & den slutade så klart som alla andra romantiska skit komedier! Huvud rollen hade Jennifer Lopez, visst inte ens att hon var skådespelare men hon har visst vart med i några stycken filmer ;o! 
Men kändisar ska alltid vara så märkvärdiga, som t.ex Paris Hilton, "de har alltid vart en stor dröm för mej att få släppa ett album, dah", ja att släppa ett album kan nog vem som helst, men de är ju innehållet man går efter. Nog för att Jennifer Lopez var rätt så duktig skådis men hon är ju artist också, som om att inte de skulle räcka liksom!?

Haha, ja nu låter jag ganska irriterad - sorry, men thats me! 
Nu ska jag gå & fortsätta soffa mej, ska se på Björn Gustavsson - ett livsverk ;) !
Elina(:


Du har lärt mej vad ett misstag är...

En feel good film :)

Publicerad 2008-12-25 16:34:52 i Det stora hela ,

Såg nyss klart min film som jag fick i julklapp, "Blades of Glory" & det är en typisk feel good film som får mej att må bra(: ! Jag har sett den förut, & så fick jag den i julklapp! Gissa glad jag blev ;)! Jag kan se på den om & om igen & ändå garva lika mycket varje gång! Men den är verkligen bra! De blir nog att se den på nyår med Ida också (y) ! 

Puss & kram ! <3
Elina(:

hejhejhej

Good Morning (:

Publicerad 2008-12-25 13:02:09 i Det stora hela ,

God morgon på er, vakna för ca 50min minuter sen! Jag är ingen som brukar sova till tolv så nu känner jag mej ganska,,,, slösig, haha, vilket ordval! xD Jag har typ sovit bort hela dagen känns de som! Men vi har ju jullov & då är de OK att sova lite längre... (:

Hade tänkt att åka in till stan idag & lämna tillbaka min ena platt tång & ringa till make up store & att boka tid. Men fick nyss höra av mamma att de är en röd dag idag ( så klart ). Så jag har verkligen ingenting att göra idag, kan ju lika gärna gå å slumra ett tag till, haha! Men jag ska prova ringa till make up store ändå, att ringa en gång skadar väll inte ;) !  

Nu ska jag gå & äta frukost, vi synes ;)
PUSS ALLA BABES ! <3
Elina(:



Jul är kul (: <3

Publicerad 2008-12-24 21:24:09 i Det stora hela ,

Nu finns de inga klappar under granen längre, men de gör inget för nu är alla nöjda & glada! (: Jag är jätte nöjd, jag fick; Jätte mysig pyjamas, 1000kr, smink lektion + smink för 495 kr på make up store, duschgrejer i massor, bra hårinpackningar, mer hygien saker, jätte rolig film som heter " Blades of glory", tjocksockar som farmor stickat, jätte fint glas smycke som farmor köpt i Venedig & 2st platt tänger! Sen fick jag mycket mer, men jag kommer inte på allt nu ;) ! 

Ja, hur ska jag göra med plattängerna nu då? Jag tror jag ska lämna tillbaka den rosa & ha kvar den lila, den lila såg så proffsig ut! Så jag ska få kvittot av farmor, gå till Åhléns & byta tillbaka den mot pengar! (: Jag tänker köpa ett volympulver som finns på "Studio 53", de ska tydligen vara bra, & de kostar 169kr så jag ska köpa de & kolla om de funkar! Roligt med nya hår grejer ! Sen ska de bli kul & se hur mitt hår kommer att se ut när jag plattat det,  de ska tydligen vara lättare att forma & sånnt sen! De ska bli jätte kul att gå på smink lektion, andra gången nu! (: Jag älskar smink, & de är kul när man får lite nya tips osv! (:

Nu ska jag gå & mysa i min nya pyjamas (Y)
Fortsätt mys av Julen nu!<3
Elina(:


Syrran & jag (: !<3
jag & sis

I väntan på tomten...

Publicerad 2008-12-24 13:54:37 i Det stora hela ,

Asså vi ska åka till mormor & morfar snart, men när är SNART då? Haha, jag vill åka nu! Jag är en sånn som har jätte dåligt tålamod... & jag har inte så mycket att göra, har gjort allt som går att göra känns de som, skulle ju kunna blunda & räkna får eller borsta håret 100 gånger typ ;o! Men ajja, jag klippte sne lugg på mej själv idag, de blev precis som jag ville ha de (stolt) , så nu slipper jag gå till frissan;) !
Ha de bra så ses vi! <3
Elina(:

:


God morgon & God Jul :)

Publicerad 2008-12-24 10:17:10 i Det stora hela ,

GOD JUL ALLIHOPA! Igen, haha;) ! Ja, hur ser dagen ut nu då,,,

Vakna för ett tag sen, nu ska jag vara hemma & lata, göra göra mej julfin, äta saffrans pannkaka & öppna lite julklappar (Y) Sen bär de av till mormor & morfar, där även farfar, farmor, faster & farbror är! Där ska vi se på "Kalle anka", äta julbord, öppna mer julklappar & bara mysa! Jag smyger väll undan sen & ser på "SvenssonSvensson", haha, de gör jag alltid!

Jag har inte en suck om vad jag ska ha på mej idag ;o ! Har lust att bara dra på mej ett par mjukisar, inte någonting annat, man de är ju bara jul en gång om året så då får väll även jag ta & anstränga men lite! Skönt att slippa känna den där stressen som man alltid kände på jul när man var mindre, nu är allt mer chill ;) !  

HA EN RIKTIGT GOD JUL!<3
Elina(:




Rosa granar, inget för mej...

Publicerad 2008-12-23 17:46:54 i Det stora hela ,

Nu har jag vart väldigt duktig! (A) Jag har vart i stallet & nu är allt klart där, sen så har jag städat mitt rum så nu är de julfint! Eller ja, de ser ju ut som de brukar göra men ändå, man måste ju städa rummet innan jul! Sen (för att få bonus hos mamma & pappa) så har jag dammsugit vardagsrummet xD! Så nu har jag fullgjort dagens alla planer, & kan flumma mej resten av dagen! 
De är en sak som jag är djupt irriterad på just nu! Nämligen dom där färgglada plast granarna som finns överallt, nu är de inte grönt som gäller tydligen. Nu kan man ju ha rosa, vit & blå gran... Men hemma i vårt hus står de en grön gran & de är jag stolt över, skulle aldrig tillåta någon i min familj att ta in en typ en rosa gran;o ! Haha, ja ibland har man ju mycket att tänka & fundera på! 
Snart så ska jag äta, sen ska mamma, Amandah & jag åka & handla till julbaket! Blev lite väl sent i år, men bättre sent än aldrig! De är Amandah & mästerkocken Elina som ska fixa med julbaket i år! :D Men knäcken får Amandah baka själv, jag ska sitta & titta på, hm, kanske kan lägga ut knäckformarna på plåten! För jag har kvar en jäkla bränn blåsa på fingret som kom till förra gången vi gjorde knäck (A)! 
Kastar in en bild på Alice & Krokodilen;) !

Nu ska jag gå & äta, förbanna mej på färgglada granar & fixa håret, skriver mer sen (Y) 

Puss&Kram ;D<3
Elina(:

ääälice

Början på dagen (:

Publicerad 2008-12-23 11:59:51 i Det stora hela ,

God morgon! Nu har jag vart vaken i drygt 1 timme, har inte så mycket att göra. Men jag kommer väll på något snart, t.ex, jag måste städa mitt rum & fara till hästarna & fixa där! Oja, jag vet, min dag är fulla med fantastiska äventyr I know...  
De finns folk som tror att jag tycker de är kul att städa, eftersom jag alltid har städat på rummet. Ni som tror de läs & lär här; nej jag hatar att städa, men jag mår bättre när mitt rum är städat! ;) Haha! 

Imorgon är de jul! Haha, fan så kul med jul;D! Men jag längtar NÄSTAN mer till uppe sittar kvällen, än till själva julafton, de blir ingen jul utan den! 

Har snott en sån där fråge sak av Vikkan, förlåt Vikkan! :'( xD

Höger eller vänsterhänt: Höger (Y)
Humör just nu: Lite smått trött men glad!
Är det något du absolut inte äter: Öhm, surströming!
Kläder just nu: Typ morgon rock.
Musik just nu: Ingen just nu.
Vad sa du senast:  De kommer jag inte ihågxD
Hur många kuddar sover du med:  9st, ojdå de har jag inte tänkt påxD
Favoritväder: Badstrands väder, sol & varmt!
Spelar du något instrument: Nope...
Morgon eller nattmänniska:  De beror på, roligast att vara vaken på natten! ;D 
Sparare eller slösare: De är väll olika,,,
Vem är viktigaste personen för dig:  MÅNGA!
Kommer du ihåg din första kärlek? Haha, jio tyvärrxD!
Bio eller promenad: Bio (Y)
Rädd för insekter:  Vissa, men inte för alla.
Pizza eller hamburgare:  MAX hamburgare (Y)
Stökigt eller välstädat: Välstädat.
Hur många syskon har du? 5 stycken !
Är du mest rädd för? Jag är rädd för mycket!
Saltar du maten? Öhm, ibland.
Röker du? Nae...
Snusar du? Nae...
Kaffe, Te eller inget? Te (: !

Ska sluta skriva nu, Pussses!
Elina(:

23 december & ett päron till farsa!

Publicerad 2008-12-23 02:06:23 i Det stora hela ,

Nu är klockan 02,05 så det är tisdag! & på Onsdag knackar tomten på dörren ju!
Åh så mysigt,  den 23 december är de ju uppe sittar kväll! Då sitter man framför tv;n & ser på någon mysig långfilm & dricker glögg, själv ska jag se på " ett päron till farsa"  som visas på någon kanal idag! Grymt bra & rolig film! Ja juste, den visas på kanal 5 kl. 21.55 ... se den, jag lovar du lär ju inte bli besviken! 

Nu måste jag gå & sova om jag ska orka vakna upp idag också, nu är jag sådär trött så att jag knappt märker de själv!
Sov så gott, skriver mer senare idag! <3

Elina(:

Mindre än 2 dagar !

Publicerad 2008-12-22 23:53:23 i Det stora hela ,

Hej igen! Nu är jag fri från lilla syster ett tag framöver, haha, ja tills i morgon! Då blir de att sitta barnvakt ett tag till! Men jag gnäller inte, de kan vara rätt så kul att vara barnvakt ibland. De finns ju värre saker man kan göra! 
Elin kom förbi ett tag & hjälpte mej att stå ut med Alice(: ! Vi åt glass, gick ut & lekte i snön & såg på Nalle puh (A) Vi har tagit de ganska chill.. Haha, jag & Elin kom på att de är ju bara killar med i Nalle puh, bara en tjej & de tyckte vi var orättvist ! ;( 
De var tänkt att Fiffi skulle vara med oss, men när Elin skulle gå från mej så hoppade Fiffi på bussen till mej, lite rörigt jag vet men ibland är de svårt att hänga med;) ! Jag & Fiffi har lekt struts ute i snön & gömt oss för farliga bilar! 8-) När vi kom in var vi typ as blöta & jätte kalla & jätte hungriga! Så mästerkocken Elina grillade korv, & ja dom blev bara lite brända, hehe.. Men de blev gott iallafall!:D Ja, sen har pappa burit in julgranen & enligt Fiffi så är julgranen lite konstig, eftersom de växer "hår" på denx'D! Jag vet fortfarande inte vad hon menar, men jag garvar ändå som vanligt!

Åhh, nu är de mindre än 2 dagar kvar till julafton (A) jag måste erkänna att nu börjar även jag längta till julen, de är ju så mysigt, alla klappar & ljus & doften från granen! (: 
Ajja, nu börjar jag bli ganska så trött. Ska inte gå & lägga mej riktigt än men ska kanske gå & se på tv. De brukar ju gå så mycket bra på tv nu innan jul! Haha, varför just innan jul? ;o

Puss&Kram!
Elina(:

Äntligen skaffat blogg!

Publicerad 2008-12-22 12:42:27 i Det stora hela ,

Hejsan! (:  Har under väldigt lång tid nu tänkt att skaffa blogg, därför är jag just nu väldigt stolt som har gjort de (A)! 
Ska skriva mer seriöst ikväll, var bara tvungen & skicka in ett litet inlägg & kolla så allt funka!  Nu ska jag gå & passa min kära lilla syster Alice, jippie... 

ELIN TACK FÖR HJÄLPEN(: !

Haha, pusshej ses!
Elina(:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela