Do It Well

Publicerad 2010-12-30 15:25:03 i Det stora hela ,

Jag håller på att städa mitt rum just nu, men kom på att jag ville blogga lite så jag tog en paus. En lång paus! & jag tänker inte ens försöka vika in alla kläder i garderoben, för det orkar jag verkligen inta göra.. de ska slängas in idag.

Men men.. snart kommer mamma hem! Då ska vi fara & handla till 3 rätters middagen tills imorgon & sen blir det bio. Sen hem & städa ännu mer (& nöta Sex and the city).


Alice proppade typ i sig alla godisar på Mind the bag (y)

Vill Sova

Publicerad 2010-12-30 09:35:17 i Det stora hela ,

Jag har inte fått sova ut på hela den här veckan, helt seriöst! Men imorgon som tur är - då får jag äntligen göra det..

Nu ska pappa skjutsa in mig till frissan, jag fick en tidig tid. Kanske lite för tidig om jag tänker efter, jag hade velat sova. Sen ska jag göra en massa små saker idag. Jag måste städa mitt skit stökiga rum, åka & handla med mamma tills imorgon & fixa lite i resten av huset. & ikväll ska jag på bio med mammsen & se på Änglagård, mysigt!

Jag Är Trött

Publicerad 2010-12-29 14:42:17 i Det stora hela ,

Kom hem från stan för ett litet tag sedan. Har vart där sedan kl 10 & delat ut Berlins-lappar med Lina! & nu är jag trött & väldigt illamående - så har bestämt mig för att gå & lägga mig i sängen, se på några avsnitt från Sex and the city & sova lite!

I övrigt har det inte hänt så mycket. Jag har vart & spenderat pengar i Luleå med Lina & Jonatan, sett två hela säsonger från Sex and the city & bokat tid hos frissan. Så imorgon ska jag låta mitt hår bli ljusare, jag längtar väldigt mycket!

Sliten & trött

Ljust, Ljusare

Publicerad 2010-12-26 19:54:52 i Det stora hela ,

Är väldigt lycklig just nu av en speciell anledning.. roligt säger jag bara!

Nu har jag besämt, det blir att färga ljusare hår. Fast inte hemma, så kul ska vi inte ha det. Det blir att gå & slinga håret hos frissan istället, det verkar säkrare faktiskt. Så imorgon ska jag gå runt & höra mig för vad det kostar & om det ens är möjligt att få mitt svarta hår att bli lite ljusare. Så - mitt 2011 kommer alltså bli ljusare!


Wondering why we bother with love if it never lasts.

Publicerad 2010-12-26 10:31:40 i Det stora hela ,

Idag är det att stå & dela ut lappar på stan med Lina som gäller - för några timmar i alla fall. & det gör vi för att våran klass ska ta sig till Italien, Rom! Kankse är värt det.. Men får i alla fall träffa lilla Lina, & det är ju alltid trevligt!

Så.. jag ska torka håret, fixa håret & sminka mig. Fixa mig kanske man säger. Shit the same, jag vill att det ska vara nyårafton idag - gud vad roligt!

God Jul I Efterskott

Publicerad 2010-12-25 12:55:50 i Det stora hela ,

Nej hada ingen lust att blogga på självaste julafton, så mycket till nörd är jag inte.

Gårdagen blev hur som helst lyckad & jag fick massor av fina klappar, bland annat en babyliss icurl (som jag har velat ha jätteläng) & alla säsonger av Sex and the city! Det känns även som om jag gått upp några hekto de tre senaste dagarna - alldeles för mycket choklad skulle jag tro.

Jag orkar inte blogga mer nu. Puss ♥

Dan Före Dan

Publicerad 2010-12-23 13:44:38 i Det stora hela ,

God jul i förskott. Imorgon är det jul, vad kul. Kul med jul, det är en självklarhet. Gud vad gott med julbord! Senast jag käkade julbord var förra julen, ett helt år sedan.

Ja ja, idag har jag hunnit städa mitt rum, duscha & så hade jag tänkt baka rocky road nu så vi har det till uppesittarkvällen - men mina glömska päron har glömt att köpa pistagenötter så jag får vänta ett tag med det. & nu ska jag laga lunch, för jag är hungrig.

Kände mig tvungen att lägga in en julbild..

Mot Skolan En Sista Gången För Det Här Året!

Publicerad 2010-12-22 08:21:09 i Det stora hela ,

Asså jag kom nyss på att det inte alls är länge kvar till jul.. & det är tack vare att vi går skola så jäkla långt - så var det inte förr! Men i alla fall så betyder det att det är uppersittarkväll imorgon! Fy vad mysigt!

Men men, ska snart dra mig mot bussen för lite fika & se på en "konser" i kyrk-fan. Men sen får vi äntligen ett väldigt efterlängtat lov! Inte en minut för tidigt, det ska bli såååååå himla skönt.


Godnatt

Publicerad 2010-12-21 21:57:47 i Det stora hela ,

Jag klev nyss ut från duschen - & för omväxlings skull så rakade jag mina ben! Lagom till julafton & allting, rent & fint. & snart ska jag gå & lägga mig i sängen & bara slö-kolla på tv, det har jag inte kunnat göra på jättelänge eftersom proven har kommit ivägen. & imorgon ska vi samlas i klassrummet för lite fika med matte-Björn, sen ska vi gå & se någon skit i kyrkan. Det ser jag fram emot.

 

Big Life

Publicerad 2010-12-21 19:12:02 i Det stora hela ,

Nu har jag sovit klart! & sitter nu & nöter en viss låt lite mer än någon annan, & det är ju trevligt. Med det menar jag att jag har lite till liv & lite att göra. Jag har tråkigt. Men det ska vi (jag) ändra på nu!

Puss ♥


Fyfan Vad Skönt Med Lov!

Publicerad 2010-12-21 14:47:55 i Det stora hela ,

LOOOOV! Fytusan vad härligt, för första gången på länge känndes det som om det verkligen, verkligen behövdes. Geologi provet gick bra, jag skrev tills min hand typ dog. Så jag är nöjd!

Nu ska jag gå & lägga mig & sussa ett litet tag, känns som det behövs faktiskt. Senare blir det väl att åka & hälsa på stockholmarna (fatser Anna & farbror Mats) hos farfar & farmor som har anlänt till Boden för att fira jul med oss bodensare - & för att slippa avgaserna & "snöovädret" för ett tag ;)

Godnatt för en stund ♥

Buhu

Publicerad 2010-12-19 21:52:26 i Det stora hela ,

Asså h-veeete också. Nu blev jag irriterad, irriterad på riktigt. Det finns saker som man får göra - sen så finns det vissa saker som man helt enkelt ska låta bli att göra. Ska det vara så jävla svårt att förstå!?

 

Jag Har Aldrig Gillat Söndagar..

Publicerad 2010-12-19 17:10:18 i Det stora hela ,

Jag har i stort sett pluggat hela dagen. & det går rätt så bra! Fast nu har jag fan fått nog.

Eh.. ja. Idag har har jag endast sovit, ätit & pluggat geologi. Roligare än då blir det nog inte idag, & då är det svårt att skriva ett kul blogginglägg! Ska börja planera inför nyårs istället i min ensamhet.. mycket roligare!

Förra julen - lillkussen

Jag Vill Inte. Jag Ska Inte.

Publicerad 2010-12-18 14:10:13 i Det stora hela ,

Hallå. Nu har jag börjat plugga - & det går väldigt segt. Väldigt. Att ha ett prov dagen före man får jullov känns inte OK! Dessutom är jag hungrig, & när man är det går det inte att plugga. Så jag får nog skjuta upp det en timme eller två.

Nu ska jag gå  till mitt rum & fixa håret! Sen får vi se vad som händer..

Cee-Lo Green - Fuck You

Publicerad 2010-12-17 20:42:27 i Det stora hela ,

Kom hem från stan för ett tag sen - åkte enbart in för att hyra en film som jag & mamma ska se ikväll, Familjen Jones! Också köpte jag julmust, för jag var grymt sugen på det. Som sagt, sen måste jag verkligen försöka plugga lite så jag inte får ig på provet.

Asså gud vad tråkigt det var att blogga. Jag kan ju inte blogga om att jag ska plugga geografi två inlägg på raken.. åh nu blev jag less!


Tyck Om Människor Som Behandlar Dig Väl - Glöm Dem Som Inte Gör Det

Publicerad 2010-12-15 09:59:04 i Det stora hela ,

Inaktiv bloggning? Svar ja, men vem bryr sig.

Idag behöver inte jag åka till skolan för ens kvart över ett! Så nu har jag fått sova, äntligen.. Men men, jag åker till skolan om några timmar då för en geografi lektion. & Mats är rolig - så det gör inte så mycket! Nu ska jag gå & käka frulle/lunch & sen göra mitt hår tort. Skallen är ju iskall tack vare mitt blöta hår, det gillar jag inte!

You're Gonna Be The One Who Saves Me

Publicerad 2010-12-12 21:20:54 i Det stora hela ,

Jag har bakat snickerskaka för andra dagen på raken nu - fast den här plåten får jag behålla själv, tur det. Men ska vänta tills den svalnat nu då, sen ska jag ta med mig en/några bit/bitar & gå till sängen & slå på en film! Sen ska jag sova, för jag gick upp för tidigt idag. Man borde inte få gå upp före klockan tio på helgerna..

GODNATT ♥

Hej Jag Har Tråkigt.

Publicerad 2010-12-12 13:08:09 i Det stora hela ,

OKEJ! När jag somnar ikväll ska jag kunna allt till provet som vi har på tisdag. För imorgon ska jag träna & göra andra saker, då kommer jag ju inte hinna plugga så mycket. Så, jag har bestämt mig för att göra om alla instuderingsfrågorna. Just nu måste jag framstå som en förbannat kul människa, som gör om alla instuderingsfrågorna bara för skojs skull. Oh ja, roligare kan man inte ha...

Nej men jag har verkligen tråkigt just nu. Verkligen tråkigt. Tråååååkkkiiiigggt. Hejdå.

KUNG FU PANDA

Publicerad 2010-12-12 01:03:26 i Det stora hela ,

Nu ska jag gå & lägga mig & se klart på Kung Fu Panda! Jag hann inte se klart hela igår eftersom jag somande - så jag ska se klart den nu istället. Okej, jag tror ni har fattat det nu - att jag ska se klart en film. SÅ GODNATT - hoppas alla människor sover så gott.


Time Out

Publicerad 2010-12-11 15:56:24 i Det stora hela ,

JAG ORKAR INTE LÄSE MER NU! Jag har suttit & läst i samma bok i nästan 2 timmar.. nu får det fan vara nog. Man blir yr om man läser för myket.

Men hur som helst, ska gå & fråga pappa & mamma om de kan göra mat nu! För jag håller på att dö av hunger, igen. Senare ikväll kommer Elin hit. Hon ska kolla på när jag bakar snickerskaka till Almska skolan & sen ska vi se på en film tror jag!

Cypern 2008 ♥

Detta Fält Måste TYDLIGEN Fyllas I

Publicerad 2010-12-11 12:08:13 i Det stora hela ,

Vaknade gör ett tag sen, så godmorgon! Den här dagen kommer nog inte bli vidare värst rolig, för jag ska städa mitt rum. Jag gjorde ett försök förra helgen - men misslyckades. Så ska jag plugga svenska tills jag fattar allt! & det kommer ju ta hela kvällen skulle jag tro, minst.

Men hoppas ni får en roligare lördag än mig! Hejdå.

Happy

Publicerad 2010-12-11 01:30:44 i Det stora hela ,

Nu ska jag gå & lägga mig & se på Kung fu panda - & jag har poppat popcorn! Men godnatt, nu går jag & lägger mig - gladare än på länge!

Den 8 December

Publicerad 2010-12-08 20:41:19 i Det stora hela ,

Har läst lite i Svenska boken ett tag nu, eftersom vi har prov nästa tisdag. Det ska börjas i tid! & nu har jag suttit vad datorn i flera timmar, tror jag? Så jag ska gå & duscha nu, sen läsa lite till. Sovmorgon imorgon till tio över tolv ♥ Jag gillar att gå samhälls.
I ♥ min mössa

Sweet

Publicerad 2010-12-08 16:40:26 i Det stora hela ,

Hemma efter en jobbig dag i skolan. Tur att vi fick hämt ALLA våra saker från skåpen i alla fall, som om det inte vore nog att vi måste dräga runt i jacka & konka på väskan! Nej, nu måste vi även bära runt på våra tunga skolböcker hela dagen. Hoppas de öppnar H-korridoren snart igen.

Okej. Jag bloggar mer sen, för jag måste plugga (spela lite Robot unicorn attack).

Jag Är Trött.

Publicerad 2010-12-07 19:56:12 i Det stora hela ,

Heeela min kropp är helt slut, tack vare jobbig träning. Jag ångrar nästan att jag tränade idag, jag avskyr att vara så här trött! Då orkar man ju inte göra någonting annat...

Vi hade knappt några lektioner idag, p.g.a att någon idiot har eldat i H-korridoren. Så imorgon får vi springa runt i lite olika klassrum - idag hade vi inga lektioner alls! Bara franska, för franska-fröken är så envis. & lite jobbig. Så när vi slutat satt vi var & chillade på skolan ett tag - sen gick jag & Lina in till stan, fikade på Hanssons & kollade i lite affärer! Nu ska jag läsa lite i svenska böckerna, sen gå & sova tror jag! Godnatt.

Hockey

Publicerad 2010-12-05 14:06:59 i Det stora hela ,

Nu åker jag in med pappa & lillebror till stan - måste verkligen köpa nya svarta leggins, för det är hål i röven på båda som jag har. Sen ska jag gå över till ishallen & se på lillebrorsans hockeymatch!


 

Elina Vill Inte Sova

Publicerad 2010-12-05 00:45:32 i Det stora hela ,

Mitt gå-&-lägga-mig-försök misslyckades. Nu är jag inte ens trött ju! Fast imorgon ska jag sova riktigt länge, rekord länge. Det har jag planerat i alla fall!

Nu ska jag fortsätta nöta facebook! Puss på er sötisar som läser min blogg, dah!

LÖRDAG!

Publicerad 2010-12-05 00:04:33 i Det stora hela ,

Det blev en hemma-myskväll med familjen, igen. Jag & mamma for & hyrde film & sen gjorde vi apelsin (?) glögg. & den var inte ens god, den smakade alkohol, inte apelsin.. & då blev jag besviken. Men filmen, Killers, var i alla fall bra!

Jag ska snart gå & sova för jag är trött, en bra anledning kan man ju tycka. Jag var tvungen att gå upp tidigt imorse - för jag & Lina var ju på Öppet hus på björknäs! & det var roligt, fast det kom inte så mycket folk. & jag kände mig väldigt kaxig i min röda samhälls t-shirt... eller inte. Men nu vill jag inte blogga mer, hejdå.


Day 01 – A Recent Picture Of You And 15 Interesting Facts About Yourself.

Publicerad 2010-12-04 00:53:17 i Det stora hela ,

  • Om jag inte skulle heta Elina skulle jag istället heta Fanny eller Felicia.
  • Jag tror på att man kan hitta kärleken när man är väldigt ung - & ha kvar den.
  • Utan min volume master & plattång skulle jag inte gå utanför dörren.
  • Om jag måste stressa blir jag en bitch.
  • Jag har fem biologiska syskon.
  • Jag vill resa till London, Paris & Rom!
  • Jag är beroende av facebook.
  • Jag försöker träna 3 gånger i veckan.
  • Jag försöker övertala mina föräldrar om att jag ska få ta hål i naveln..
  • Ibland saknar jag mina hästar.
  • Det värsta som finns är sprutor, fiskar & daggmaskar!
  • Jag tål inte skadeglada människor, försvinn.
  • Jag gillar inte att shoppa.
  • Att vara nykär är det bästa/mysigaste som finns!
  • Jag är nöjd med mitt liv som det är idag.

Let's Do This

Publicerad 2010-12-04 00:34:15 i Det stora hela ,

Day 01 – A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.

Day 02 – The meaning behind your Facebook status.

Day 03 – A picture of you and your friends.

Day 04 – A habit you wish you didn't have.

Day 05 – A picture of somewhere you've been to.

Day 06 – Favorite superhero and why.

Day 07 – A picture of someone/something that has de biggest impact on you.

Day 08 – Short term goals for this month and why.

Day 09 – Something you're proud of in the past few days

Day 10 – Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

Day 11 – Another picture of you and your friends.

Day 12 – A picture of someone you miss

Day 13 – A letter to someone who has hurt you recently.

Day 14 – A picture of you and your family

Day 15 – Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play

Day 16 – Another picture of yourself

Day 17 – Someone you would want to switch lives with for one day and why.

Day 18 – Plans/dreams/goals you have.

Day 19 – Nicknames you have; why do you have them.

Day 20 – Someone you see yourself marrying/being with in the future.

Day 21 – A picture of something that makes you happy.

Day 22 – What makes you different from everyone else.

Day 23 – Something you crave for a lot.

Day 24 – A letter to your parents.

Day 25 – What I would find in your bag.

Day 26 – What you think about your friends-

Day 27 – Why are you doing this 30 day challenge.

Day 28 – A picture of you last year and now, how have you changed since then?

Day 29 – In this past month, what have you learned.

Day 30 – Who are you?

Bonjour

Publicerad 2010-12-03 13:47:03 i Det stora hela ,

Befinner mig i datasalen just nu, jag har en lektion kvar, franska, sen slutar jag! Då ska jag & Lina dra in till stan & köpa hårspray! & jag fick reda på idag att jag ska vara med på Öppet hus för samhälls imorgon, men det blir säkert roligt. Synd bara att man inte får sova så jätte länge..

Men nu ska jag gå & hämta mina franska saker i skåpet - sen börjar jag! Au revoir.



Ge Mig Alvedon!

Publicerad 2010-12-02 11:02:36 i Det stora hela ,

Jag har ont i magen. & vi har ingen alvedon hemma, så mamma om du läser detta - köp det så är du jätte gullig! Vi har bara dom där som smakar svartavinbär & den får man ju bara ännu ondare i magen av.

Ska snart dra mig mort skolan & ha två lektioner. Sen får vi se vad som händer, mest troligen blir det att åka & träna lite & sen göra lite plugg. & ikväll vill jag ha glögg! Jag är grymt sugen... mums. Men nu ska jag gå & öppna lucka nummer två i cholkadkalendern, jag fick en av mamma igår!

A Start Of Something New

Publicerad 2010-12-01 22:29:57 i Det stora hela ,

Funderar på att börja göra det där som alla som bloggar gör just nu. Ni vet, day 1, day 2 o.s.v. Fast jag vet inte om jag är så duktig på att blogga.. men ska tänka på saken tills imorgon i alla fall!

Idag har hag inte gjort något speciellt - jag hann i alla fall med bussen! Sen blev det en chill dag i skolan med Lina & Fanny, mycket bus i korridorerna! Sen efter skolan for jag & tränade.. det var inte lika jobbigt som igår. Då hade jag nog dött! Men nu ska jag gå & sova, jag blev trött - Godnatt!

 

H-vetes Skit

Publicerad 2010-12-01 08:03:54 i Det stora hela ,

Det värsta som finns äratt behöva stressa, stressa på morgonen. Typ att stressa så mycket att man missar bussen, & måste vänta på nästa buss som går & komma för sent till engelska lektionen. Fail. Det här är  första gången någonsin jag missat bussen till skolan, & jag gillar det inte. Jag hatar att komma för sent. Nu är jag nästan arg, har ingen lust att åka till skolan över huvud taget nu, men det ska jag.

Vilket fint hat-inlägg detta blev. Jag hatar det. Hejdå, nu ska jag försöka hinna med bussen som går nu..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela