VAKEN!

Publicerad 2010-10-31 10:50:11 i Det stora hela ,

Jo nu är jag vaken & tycker det är förvirrande att man ställt tillbaka klockan en timma, det var det första jag kom & tänka på när jag vaknade. Jag ville ju sova LÄNGE idag. & så vaknar jag typ halv 10 - men om klockan vart "normal" hade jag vaknat halv 11. Shit the same, nu struntar jag i det där!

Innan jag somnade igår såg jag Skönheten & Odjuret för första gången i mitt liv! & den var ju as bra, så himla gullig. Den där ljusstaken & klockan var ju lugnt coolast ;)

 

Professionellt!

Publicerad 2010-10-30 22:07:49 i Det stora hela ,

Nu har Elin börjat blogga (på riktigt) - så gå in och läs den här! Det är en väldigt professionell blogg.

Min lördagskväll har gått åt till att chilla med Elin, käkat glass & massor av mandariner. Jag har lärt mig en ny sak om Elin idag, hon kan göra chokladsås! & nu sitter vi & ser på TV, Because i said so.

Men men, jag har väl inte så mycket mer att skriva om just nu. Så nu ska vi fortsätta chilla & se film... & babbla om vårn onsdags-outfit! Hejdå, puss.

Jag & Elin igår (y)

Godmorgon

Publicerad 2010-10-30 11:55:20 i Det stora hela ,

Jippie! Jag har blivit förskyld alldeles lagom till halloween & höstlovet, gud så roligt! Imorse när jag vaknade kunde jag nästan inte prata. Hoppas det går över snabbt, för det här ska bli ett roligt lov utan någon jäkla förskylning!

Jag sitter hos Jens nu, men pappa kommer & hämtar mig snart! Då ska jag hem & städa rummet, eller jag ska försöka städa rummet. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, mest troligen blir det chillkväll med Elin! Fast vi sår se vad som händer. Kul kommer det bli i alla fall!
  

Na Na Na Na Na Na Na Na Batman!

Publicerad 2010-10-29 18:18:54 i Det stora hela ,

MAMMA & PAPPA KOMMER SNART HEM MED MAT FRÅN FRASSES! Åter igen.. jag håller på att dö av hunger. Egentligen borde jag vara död vid det här laget, jag håller ju på att dö av hunger varje dag. Stackars mig.

Sen ska jag börja styla mig själv! Hoppas bara att mamma hittar en sån där svart batman "mask" som man ska stoppa för ögoen - annars kommer min halloweenoutfit vara åt h-vete. & det var tänkt att jag ska vara batman, haha.

HÖSTLOV!

Publicerad 2010-10-29 13:13:51 i Det stora hela ,

Kom nästan nyss hem från skolan. Vi hade bara svenska & samhällsprovet - sen fick vi sluta. Så nu har vi lov! Synd bara att jag måste gör både matte & svenska på lovet, det hade jag nog kunna leva utan.

Jag ska hoppa in i duschen snart & sen fixa håret! Stora planer I know. Om en stund kommer Jens hit, vad vi ska göra vet jag inte. Han får väl se på när jag sminkar mig, typ.. ;)

Jag Fryser

Publicerad 2010-10-28 20:16:53 i Det stora hela ,

HALLÅSAN. Jag klev nyss ur från duschen & håller på att frysa ihjäl... bokstaligt talat. Jag vill ha värme nu! Känner mig som en isbit.

Egentligen borde jag inte sitta vid datorn alls, just idag. Egentligen borde jag plugga rumpan av mig, egentligen. Men jag ska faktiskt göra det snart, jag har ju prov imorgon. Sen är det lov! Fyfan vad skönt det ska bli ♥


 

Brist På Rubriker

Publicerad 2010-10-27 19:24:26 i Det stora hela ,

Godkväll kära bloggläsare, haha! Jag kom nyss hem från Alice gymnastik. Snäll storasyster som jag är följde jag med henne dit igen. Min samhällsbok fick följa med på gymnastiken, jag hoppades på att få lite plugg gjort där borta. Men det försöket misslyckades, tyvärr tyvärr. Men vi har ju sovmorgon imorgon till tio över tolv - så ikväll ska jag läsa igenom ALLT. & sova länge, länge, länge imorgon!

Öhm, annars så håller jag på att dö av hunger. Jag vill ha middag. & pappa håller på att göra middag. Jag funderar på att gå ner till köket & stressa honom lite, det kan nog behövas.

Lagomt trött

Datasalen!

Publicerad 2010-10-27 09:22:51 i Det stora hela ,

Nu sitter jag i datasalen igen med Elin, & jobbar med lite engelska! Stenhårt, vill Elin att ni ska veta. Som fan. Vad hon menar med det, det har jag inget svar på. Tyvärr. Men nu ska vi gå till the classroom.

Plugga Plugga Plugga

Publicerad 2010-10-26 16:19:59 i Det stora hela ,

Jag har typ skrivit i varje inlägg nu att jag ska plugga samhälls. Och jag har faktiskt börjat nu, och det går ganska bra. Det var inte så svårt som jag trodde det skulle vara! Så nu lämnar vi det ämnet här, för ett tag. Det lär ju komma mer någon gång.

Nu har Elin skaffat blogg igen! Jag är så stolt över dig sötnos ;) Jag tycker det är ens kompisars bloggar är de roligaste att läsa!

Min spagetti carbonare blev sådär. Det såg typ ut som spagetti blandat med äggröra - jag käkade en portion sen fick jag ont i magen. Asså, jag behöver ett exakt recept för att det ska bli bra! Sådeså.

Spagetti Carbonara

Publicerad 2010-10-26 11:28:48 i Det stora hela ,

Hehe, jag ska nu för första gången i mitt liv göra Spagetti Carbonara! & hur det kommer gå, det vet jag inte. Man jag håller på att dö av hunger & är jättesugen på Carbonara, så nu ska jag gå till köket & leka kock! Sen måste jag verkligen börja plugga. & sen ska jag iväg & gymma på Ki!

Önska mig lycka till, puss.


Elin Gillar Inte Det Här Inlägget För Att Det Inte Har Någon Bild

Publicerad 2010-10-26 11:25:00 i Det stora hela ,

Godmorgon! Sitter i datasalen med Elin & Lina. Konstigt nog så hade vi inte någon franska.. så jag hade kunnat vara hemma & sova just nu! Dumma franskafröken. Hon kanske kunde ha förvarnat oss.

Så nu ska vi chilla här tills geografin börjar, sen får vi se hur det blir. Måste hur som helst plugga as mycket när jag kommer hem, vi har ett stort prov i samhållskunskap, Karl-Erik Prov (y) Så det blir inget Desperate houswives ikväll, tyvärr.



Jag Gillar Inte Finnar

Publicerad 2010-10-24 11:52:20 i Det stora hela ,

Mitt öga har svällt upp... inte vackert kan jag lova. Mamma & pappa tror att det beror på att jag har lyckats få in finnmedel i ögat. Jag vet att det beror på att jag fått in finnmedel i ögat. Det har jag min söta finne att tacka för, som har placerat sig en bit nedanför ögat. Tackar, det var precis vad jag behövde.

 

Karl-Erik Prov (y)

Publicerad 2010-10-24 10:21:46 i Det stora hela ,

GODMORGON! Jag är vaken & ska börja plugga inför samhällsprovet ett tag nu. Det blev inte så mycket av det igår, tyvärr. Det är jättemycket att plugga på, så jag har fått panik typ. Så jag ska börja på en gång.

Fast först måste jag äta frukost.. håller på att dö.

You Spin My Head Right Round, Right Round

Publicerad 2010-10-23 18:11:00 i Det stora hela ,

Fail igen. Jag glömde bort min blogg igen, eller så kanske jag helt enkelt inte kände för att blogga. Tänk vilka enkla bortförklaringar man kan komma med ibland.

Tonight's gonna be a booooring night. Jag ska sitta hemma helt ensam, med min kära sushi & kolla på kanal 6. Roligare än så blir det inte, men jag hoppas att min syster ska vara hemma med mig. Annars blir jag helt ensam hemma, för första gången på länge. Ja ja, jag får väl hoppas på att morgondagen blir roligare, då ska jag vara med Jens!

Men nu ska jag gå & käka sushi ♥ Sen blir det TV:n & samhällsplugg som gäller.

Hejsan Svejsan

Publicerad 2010-10-21 10:31:33 i Det stora hela ,

Nu har jag käkat frulle, & håller på att göra lunch (y) Tummen upp - jag gillar att äta. Ibland.

På 40 minuter ska jag gå till bussen - sen har jag eng & matteprov.. blä. Någonting säger mig att det inte kommer att gå sådär jätte bra, tack vare våran grymma (host) mattelärare. Men nu ska jag käka makaroner, det är typ det ända jag klarar av att göra utan hjälp.. om ens det!

I Will Always Love You

Publicerad 2010-10-20 20:43:14 i Det stora hela ,

Jävkla skit matte. Jag orkar inte nå mera nu! Men jag måste, & det gör mig inte precis gladare.

Jag behöver någon som kan göra mig glad just nu. Men allt känns så lång borta. Får väl tvinga ut storasyster till mig ett tag, då brukar det kännas roligare!

You Are The Reason Why I Keep Going

Publicerad 2010-10-20 16:56:36 i Det stora hela ,

Nu är jag hemma från skolan! & ska snart plugga lite matte, för jag har prov imorgon. Så hela min onsdagkväll kommer gå åt till att sitta & kolla i en dum jäkla mattebok. Tur att jag har sovmorgon imorgon, annars skulle jag dött...

Jag har lovat lillasyster Alice att jag ska följa med & kolla på hennes gymnastik (y) Kul, eller? Ja ja, skitungen blir ju glad om jag följer så det är ju klart att jag gör det.

 

GODMORGON GODMORGON !

Publicerad 2010-10-19 08:58:42 i Det stora hela ,

Oops.. jag glömde liksom bort att jag hade en blogg igår. Men nu hittade jag den, & jag har tid att blogga nu för jag har sovmorgon! Tur som fan att jag gjorde franskan i fredags, för jag satt typ uppe till ett igår & pluggade matte - engelska & lite svenska. Mina favorit ämnen..

Nej men nu ska jag inte blogga mer.. utan gå till mitt rum & sminka mig! Sen ska jag käka frulle, för jag håller på att dö av hungrighet. Är aaaaaaaaas sugen på en räkmacka från daggan, men fattar att jag inte kommer att få någon sån just nu. Tyvärr. Men men, nu (om ett tag) ska jag til skolan & ha geografi, musik & svenska. Sen hem igen!

The Last Airbender

Publicerad 2010-10-16 14:13:48 i Det stora hela ,

Nu har jag kommit hem från coop, där vi stått & sålt bröd ett litet tag. För vi ska till Rom! Fyfan vad kul vi komer ha det där, jag längtar som fan! Men hur som helst, det gick fin fint att sälja bröd - "Folk gillar ju bröö", haha.

Men nu ska jag snart börja fixa mig lite. Sen ska jag & Jens på bio & se på The last airbender i 3D här i Boden, mysigt :* Synd bara att jag inte vet vad filmen handlar om. Det här är nog första gången jag drar på bio utan att veta vilken film det är jag ska se, & det är ju liksom det som är poängen. Tror jag. Men skitsamma, halva nöjet med bio är ju typ att käka godis, popcorn & dricka cola! & sagabiografen i Boden är ju lätt den mysigaste, enligt mig.

Lina & Elin i samhället ; )

Kom & Köp Bröd Av SP10b På Coop!

Publicerad 2010-10-16 09:26:11 i Det stora hela ,

Godmorgon! Alldeles strax ska mamma skjutsa in mig till coop, & där ska jag stå fram tills tolv & sälja bröd med Elin & Lina (y) Det kommer nog gå fin fint. Sen blir det hem igen - duschen - sen åka till stan igen & gå på bio med min sötis.

Det kommer nog bli en bra lördag, hoppas jag.

Francais Suger...

Publicerad 2010-10-15 17:15:13 i Det stora hela ,

Go' kväll på er. Kom hem från skolan för ett ganska bra tag sen. Franskan var pinsam.. våran virriga lärare tvingade oss prata franska med elever som hade franska som modersmål. Det gick sådär (det gick åt helvete). När jag sa till henne att jag gillade min pojkvän (petit-ami) skrev hon att jag gillade min flickvän (petit-amie) & kollade konstigt på mig. Jag blev arg & suddade bort e:et så klart. Börjar bli sådär lagomt less på franska nu. Men den skriftliga delen gick bra i alla fall, tacka fan för det.

Men nu ska jag snart äta, det är min morfar & farfar som lagat mat idag. Eftersom mamma fyllde år igår, så ska vi fira henne idag. Så ja ska vara hemma nu ett tag, plugga lite matte & svenska & sen gå över till min lilla Elin!





I'm Tired

Publicerad 2010-10-14 22:59:05 i Det stora hela ,

Jag har vart på ki & tränat idag, & att träna är lika med trött i hela kroppen. Jag är trött precis överallt, det kommer  att bli tungt att stiga upp imorgon. Jag har tränat tre gånger den här veckan - nu får det fan vara nog. Nu ska min kropp få lite lugn & ro, den är trött.

Nu ska jag läsa igenom alla franska texter en gång - sen ska jag sova. SOVA! & imorgon är det fredag, gud var härligt. Då ska jag också sova, konstigt nog. Jag typ småler för mig själv när jag tänker på min mjuka, varma säng. Är man sjuk då eller?

Let It Snow

Publicerad 2010-10-14 09:56:48 i Det stora hela ,

Jag fick värsta choken när jag vaknade & kollade ut genom fönstret. Massor med snö! Jag älskar snön, jag älskar vintern, så jag blev jättegald! & jag har fått värsta julkänslorna... typ alldeles för tidigt. Men shit vad mysigt med jul! & snön med of cours.

Jag kom & tänka på en sak.. tänk vad mycket panik alla vuxna måste ha fått, haha. Själv vakande jag i morse av att mamma & pappa pratade om att de var tvungna att ta bussen till sina jobb, eftersom vinterdäcken inte satt på bilen. & så måste alla vuxna som har barn på dagis riva fram massa overaller & andra snö-saker till sina barn. Så knasigt det kan bli, hehe ; )

Jag Pluggar

Publicerad 2010-10-13 23:06:34 i Det stora hela ,

Kunna allt till franskaprovet - chek! Jag har hela morgondagen på mig att plugga, & jag kan allt nu. Det känns väldigt, väldigt bra!

Imorgon fyller min mamma 42 år, puss på dig mamma & grattis i förskott ♥ Jag vet att du läser min blogg. Så morogndagens planer är att ligga & sova så länge som det bara går, sen åka in till stan & köpa en liter mjölk till mamma (host, host) & sen kanske vara med min sweet-nose ♥ Me like that, very much.

The nurds!

Till Dig Som Undra Vart Jag Köpt Min Jacka

Publicerad 2010-10-13 20:48:44 i Det stora hela ,

Jag (mamma) köpte den på Stadium i Luleå :) Lungt det skönaste jacka jag någonsin haft, hittills i alla fall.

Fick värsta snilleblixten alldeles nyss om att färga håret. Rött vore jävligt tufft, men som den fegis jag är kommer jag alltid vara mörkhårig, har jag kommit fram till. Så jag funderar på att följa med & hämta min söta syster på jobbet, & springa in på coop & köpa mörk hårfärg! Jag älskar nyfärgat hår, särskillt när man färgar mörkt.

Imorgon är det ingen skola, vi har ledigt hela dagen! Jag är nöjd, väldigt nöjd. Jag älskar att sova..

Händelserik Dag

Publicerad 2010-10-12 16:23:25 i Det stora hela ,

Gud vad glad jag är! Ingen skola på torsdag.. det är nästan för bra för att vara sant. Men så rolig kommer kanske inte den dagen att bli - jag ska nämligen plugga franska som ett djur.. För alla som väljer att göra provet på fredag får sovmorgon på tisdag! Samhälls.. vilken chill linje alltså.

Nu ska jag äta något, sen plugga lite engelska glosor. Sen om ett tag ska jag vara med hjärtat. Jag saknar han.

Lillebror

Elin Är En Kokosnöt

Publicerad 2010-10-12 09:50:24 i Det stora hela ,

Sitter i datasalen tillsammans med en kokosnöt. Kokosnöten heter Elin & vi ska har redovisning om vulkaner om en kvart. Det taggar vi genom att sitta i den varma sköna datasalen & kolla facebook ; )


Men nu ska vi läsa igeom massa rolig fakta om vulkanutbrott - sedan redovisa för Mats Persson! Synd att det inte är Karl-Erik vi ska redovisa för...

 

...

Publicerad 2010-10-11 19:37:17 i Det stora hela ,

Åhh.. jag är bara trött, sur & har väldigt mycket träningverk i benen. & inte blir det bättre utav att jag msået plugga franska, annars kommer jag inte klara av det där dumma provet på fredag. Fy. Jag hatar franska. Det enda jag vill göra är att vara med älsklingen. H-vete att jag måste plugga.

I Find A Million Ways To Say It

Publicerad 2010-10-10 10:51:26 i Det stora hela ,

Varje helg vaknar jag alltid upp av ljudet från TV:n, när jag sover hemma. Småsyskon och cartoon network.. trevligt.

Fan vad jag längtar till halloween och julafton! På tal om catroon network. Nej men halloween är bara så roligt, att få klä ut sig och sminka sig överdrivet mycket, och få vara med människor man tycker om! Me like that. & julafton är så jäkla mysigt.. jag har börjat längta mer & mer till julen ju äldre jag har blivit. Ska det inte vara tvärt om? Jag kanske utvecklas åt fel håll, haha. Men nog om sånt nu, det är ju ändå ett bra tag kvar. Fast inte till halloween!

Puss på er nu. Nu ska jag fixa håret & sminka mig.

Gamal bild..

Alla Har Ett Hjärta - Fast Storleken Varierar

Publicerad 2010-10-09 22:28:09 i Det stora hela ,

Jag har pluggat inför franska provet som vi har nu på fredag sen kl 8 nästan! Så nu kan jag äntligen stava till 99 på franska, så nu kan jag andas ut. Livsviktigt ju.

Men jag ska gå och lägga mig i sängen och se på I vildingarnas land med mig själv. Haha, klockan är inte ens halv elva och jag ska gå och sova. Ska ringa och säga godnatt till en söt också, och sen imorgon förhoppningsvis få vara med en söt också. Fast nu vill jag bara sova. Fan vad skönt!

Så godnattens på er.

Skit Jävla Lördag

Publicerad 2010-10-09 17:06:18 i Det stora hela ,

Om jag visste att lördagen skulle bli så här tråkig skulle jag inte gått upp från sängen i morse. Jag som ville vara med min älskling idag ♥ Jävla tråk lördag. Jag tror jag går & lägger mig och sover nu..

Mot Luleå

Publicerad 2010-10-09 09:53:08 i Det stora hela ,

Godmorgon på er! Nu är jag vaken, & segare är någonsin. Men fy vad härligt det är att få sova, det finns nog inget bättre..

Jag ska i alla fall hoppa in i duschen alldeles strax - sen fixa håret & sminka mig & fara en sväng till Luleå med mamma & lillasyster Alice. Alice ska tydligen på barnkalas på Leo's lekland. Trevligt värre.

Det känns ganska meningslöst att blogga en morgon när klockan inte ens är tio. Det finns liksom inte så mycket att skriva om då. Men vi hörs sen - hejdå.


GODNATT

Publicerad 2010-10-08 23:52:54 i Det stora hela ,

Nu ska jag fan i mig börja blogga igen. Jag saknar allt bloggande och att läsa en massa bloggar, not! Nej men jag saknar att kunna blogga, att vilja blogga. Så nu börjar jag.

Ikväll har jag vart med Elin, Fanny, Johanna och Lina ; ) Först frasses - sen for vi hem till mig & kollade Idol. Mer får ni inte veta, det är hemligt..

Men ska hur som helst gå och sova typ nu. Känner mig allmänt trög, som om jag inte fattar någonting alls. Jag tror min hjärna behöver lite sömn, eller mycket. Så nu blir det sängen - se på film och SOVA! Imorgon ska jag upp tidigt & åka och träna - sen blir det att vara med Jens för hela slanten :*

Våran Samhällslärare Är Bättre Än Eran - Så Är Det

Publicerad 2010-10-08 23:22:38 i Det stora hela ,

Okej. Nu ska jag börja blogga en gång för alla! Och jag börjar med det genom att ta bort 
headern, jag har fått för mig att då, då kommer jag blogga mer.
Men nu ska jag följa med Elin halvvägs till sig - hon vågar ju inte gå ensam + att hon verkligen
behövs rastas vid det här laget. Okej, mer än så orkar jag inte skriva nu.
Jag skriver igen om ett halvår - ta hand om er.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela