Hipp Hipp Hura!

Publicerad 2011-04-30 18:04:04 i Det stora hela ,

Nu har jag fixat mig färdigt & väntar på att grillmiddagen ska bli färdig! Av någon konstig anledning verkar det som att alla grillar på valborgs. Sen när jag är klar här, ska jag in till stan & vara med lite människor! Sen får vi se vad som händer.

& ett stort minus - jag är hur trött som helst plus att det är svinkallt utomhus..


Fredag Helt Enkelt!

Publicerad 2011-04-29 16:17:08 i Det stora hela ,

Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar fredagar. Dom är bäst, helt enkelt!

& den här fredagen kommer bli en perfekt start på helgen. Först blir det middag på Ming med Moa, Vikkan & Fiffi på Ming - det var grymt länge sedan vi träffades allihopa, så det ska bli skit kul! & efter det får vi se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag ta en liten powernap, jag behöver sömn.

Engelska Nationella & Matte Prov..

Publicerad 2011-04-28 12:48:30 i Det stora hela ,

.. yes, det är ungefär det min skoldag består utav idag. & sedan när jag kommer hem ska rapporten skrivas klart & skickas in. Ibland suger livet väldigt mycket, om man ens kan kalla det för liv. Det är bara att bita ihop...

Men just nu är det chill - vi har just nu engelska & ingen lärare i klassrummet!

Wake Me Up When School Ends

Publicerad 2011-04-26 16:48:52 i Det stora hela ,

Varför bloggar jag ens just nu? Har noll saker att dela med mig av. Eller: det var en jobbig, klassisk första-dagen-efter-lovet-dag i skolan & nu är jag trött. Jag skulle behöva plugga en hel del men jag tänker inte ens försöka mig på något... 

Finns det något annat roligt som jag kan dela med mig av? Hmm.. jag är pessimist.

Underbart Måndagshumör!

Publicerad 2011-04-25 15:31:55 i Det stora hela ,

Inte för att skryta, men jag är just nu på ett underbart måndagshumör! Jag mår som en kung.

Det firas med en joggingtur till mormor & morfar i Sävast! Låter snarare som ett straff.

Händelserik Dag

Publicerad 2011-04-25 14:59:57 i Det stora hela ,

Sista dagen på lovet & jag sover till 14.00. Inte så genomtänkt av mig, jag hade ju till & med ställt klockan så att jag skulle kliva upp i tid. Men nej nej nej, åt skogen med det. Nog om mina sov dilemman...

Den här måndagen har nog inte så mycket att erbjuda. En rapport ska skrivas & sen ska några Sex and the city avsnitt ses på. That's it, sen börjar skolan igen. Hipp hipp hurra!

Någonting Som Imponerar

Publicerad 2011-04-24 16:26:08 i Det stora hela ,

Måste medge att jag har gått & blivit imponerad över hur dumma människor det finns här i världen. & ännu roligare är ju att man då & då stöter på dom. Ni gör min vardag en aning roligare.. tro mig.

Hur som helst, idag har jag hunnit med att gå en lång promenad till solariumet & tillbaks, det var jätte härligt! Mina fötter kan tyvärr inte hålla med mig, för jag har fått världens skavsår. Det tackar jag för!



You Make Me Happy

Publicerad 2011-04-24 00:25:08 i Det stora hela ,

Nu tror jag att jag har fått nog av datorn för idag, så den ska stängas av. Sex and the city däremot, kan få hänga med ett tag till inatt. Så himla mycket kärlek till den underbara serien ♥

Men men, jag säger godnatt nu i alla fall. Gladare än på länge!

Glad Påsk?

Publicerad 2011-04-22 13:56:42 i Det stora hela ,

Idag är det långfredag - trevligt, någon? Eh nej, juste. Jag kan passa på att meddela att mitt intresse inte är särskilt stort, långt där ifrån. Totalt värdelöst säger jag bara...

Jag hoppas i alla fall att den här "långfredagen" har mer att erbjuda än äggformat, färglatt, klibbigt påskgodis. Plan A är att vara med Lina, plan B detsamma. Vi siktar på att ha en rolig fredag, & det hoppas jag att vi kommer ha!

En ikke-påskig-bild.

Torsdag Morgon

Publicerad 2011-04-21 14:27:44 i Det stora hela ,

Idag överraskade jag mig själv och sov till kvart över ett. & om man sovit i nästan tolv timmar, borde man inte vara hur pigg som helst då? Uppenbarligen inte. Jag känner mig mer efterbliven än vanligt..

Men, nu ska jag försöka "fixa mig" lite & sen ska jag vara med Linisen!



Barnvakt Åt En Buse

Publicerad 2011-04-20 14:04:54 i Det stora hela ,

Yes, idag är det sista dagen som jag behöver passa min lillasyster Alice. & det firar vi genom att åka buss in till stan, leka på Smörblomman & efter det köpa en mjukglass åt lillskiten.

Önska mig lycka till, Alice hoppar av glädje i hallen just nu.


Jag Sitter & Filosoferar

Publicerad 2011-04-19 18:11:31 i Det stora hela ,

Eller? Nae, skulle inte tro det. Filosofen Andersson har påsklov för tillfället & tänker inte använda hjärnan mer än nödvändigt. & där med basta!

 

Nu har jag ätit årets första gubbe, med småsystrarna! Alltså jordgubbe, kanske jag ska påpeka. & det smakar verkligen som sommaren, jag fick en massa "flashbacks" från sommaren. Att säga att någonting smakar sommar kan ju låta lite IQ-befriat kanske, men jag tror de flesta faktiskt fattar vad jag menar. Hoppas jag...

 

Lova Mig En Sak, Bli Aldrig Normal.

Publicerad 2011-04-19 14:32:51 i Det stora hela ,

Jag har hittills haft en mysig dag! & den kommer nog fortsätta att vara bra misstänker jag, eftersom jag ska vara med min Lina sen så fort hon slutat jobba. & nu sitter jag & kämpar lite med min header. Jag har intalat mig själv att när jag skaffat header kommer jag börja blogga "normalt" igen.

Nu känner jag mig snäll. & det är precis vad jag tänker vara, så nu åker jag in & köper glass till min lillasyster!

They Don't See You Like I Do

Publicerad 2011-04-17 10:49:44 i Det stora hela ,

"Golden leaves looked brown to me
The world had lost color without you
Shapes in the sky looked plain to my eyes
The world had lost color without you
I know plenty of people
With eyes closed
They don't see you like I do
Darling, I do"

En Sockerbomb

Publicerad 2011-04-17 09:52:11 i Det stora hela ,

Igår var jag med Linisen & för ovanlighetens skull så bakade vi. Av någon anledning var jag jättesugen på att baka.. & det är inte normalt för att vara mig! Men hur som helst, vi gjorde choklad cupcakes. Fast det smakade mer som socker än choklad..

Men - det var kul att baka cupcakes. När jag blir på bak-humör nästa gång tänker jag göra cupcakes. Om jag ni blir det igen, ytterst tveksamt..



Bringin Back Last Night

Publicerad 2011-04-16 12:47:23 i Det stora hela ,

Gårdagen blev väldigt lyckad! Umgicks med mina fina tjejer + annat härligt folk, blev väldigt lycklig, hade väldigt kul, vandrade genom Boden city + att det blev ett känsloladdat möte med Vikkan & Fiffi. Åh, det var verkligen jätte roligt att träffa dom!

Idag känns allt segt & känner inte för att hitta på något alls... så idag ska jag motionera (trevligt ordval) & ägna mig åt lite plugg som måste göras under lovet. Sen ikväll.. ska jag hyra film & mysa i min ensamhet. Ohja, deprimerad människa. Eller?


"I Taxin I Trappen I Hissen I Hallen, Jag Faller".

Publicerad 2011-04-15 17:44:19 i Det stora hela ,

Äntligen lov! Det känns nästan overkligt skönt, tack gode gud.

& lovet börjar på bästa tänkbara sätt, jag ska umgås med några härliga brudar ikväll. Så snart sätter jag mig på bussen för att åka & möta upp Lina & Sara. Sen får vi se vad som händer! Hoppas ni också får en bra kväll, puss.


Jag Vill Ha Glass.

Publicerad 2011-04-14 13:47:15 i Det stora hela ,

Jag bloggar aldrig hemma nu förtiden har jag kommit fram till. Nej, nu är det skolans datorer som gäller! Eller..?

 

Amandah lyckades få med mig på en "liten kvällspromenad" igår. Till ICA (sun tan) & tillbaks. Jag må vara lat & det tänker jag inte förneka, men en promenad till ICA & tillbaks borde min kropp orka med. Men nej, jag har träningsvärk. & nu har jag matte. Matte & ont i benen, ingen rolig kombination...

Baby, Jag Tror Jag Är Kär.

Publicerad 2011-04-13 09:04:36 i Det stora hela ,

Åh, jag hatar onsdgar. För onsdagar lika med idrott, och idrott lika med skit.

Jag vet att jag har blivit dålig på att blogga.. men jag orkar inte blogga hela tiden helt enkelt. Men, jag ska försöka bättre mig! Inte.

Det Kunde Vart Bättre

Publicerad 2011-04-11 18:36:16 i Det stora hela ,

Som sagt, min måndag kunde gärna fått se annorlunda ut. Men det finns inget jag kan göra åt saken, än så länge i alla fall. Imorgon tar jag nya tag, se upp.

Finns bara ytterligare en sak att tillägga. Jag är arg som ett bi.

"Life Is A Bitch And Then You Die".

Publicerad 2011-04-08 11:31:28 i Det stora hela ,

Det måste vara det fånigaste & mest meningslösa uttryck jag någonsin hört - helt klart.

Sedan att en massa fjortisar sitter & citerar det i sina bloggar precis hela tiden är en annan sak, det är skrattretande. Jag undrar om de själva fattar innebörden av det? Haha ja, tydligen så har de levt klart sina liv & kan konstatera att livet är en bitch & att du förmodligen kommer att dö någon gång. Men, jag tackar er för upplysningen!

Det Gör Ont Att Något Så Nära Kan Vara Så Långt Bort

Publicerad 2011-04-05 23:54:48 i Det stora hela ,

Alla dessa ikke-trötta kvällar. Jag börjar allvarligt talat bli less på dom, funderar på att inhandla lite sömntabletter imorgon!

Var friluftsdagen trevlig idag då Elina..? Svar: det vet jag inte, för jag var tyvärr inte på plats. Som den naturkära människan jag är så hoppade jag över en solig dag i backen med ett par dyngsura täckisar & tillbringade istället dagen med Lina! Vi hade lite Ming-mys & sen chillade vi på stan ett tag.

Nu ska jag studera lite historia sedan ska jag sova. PUSS!

Rubrik Saknas

Publicerad 2011-04-04 16:28:52 i Det stora hela ,

Kul att vi har prov om en vecka, jag kan ju ta farväl till mitt liv en vecka framåt redan nu! Känner mig verkligen inte på plugg-humör.

Men, jag börjar med plugget imorgon! För ikväll ska jag vara med Linisen, sen får vi se vad som händer.

I'm Up For Your Love

Publicerad 2011-04-04 00:15:23 i Det stora hela ,

Nu känns allt väldigt trögt. Eller allt & allt, jag kanske borde försöka vara mer exakt. DET som känns trögt är att jag inte är trött, vilket gör att jag inte kan sova. Jag måste lägga ner mina jäkla bebisfasoner, nu är det slut på allt sovande!

Det känns inte riktigt bekvämt att sitta här på övervåningen just nu. För mina sovandes småsystrar pratar i sömnen.. & nu satte sig Alice upp, i sömnen! För mycket drama på en kväll här känner jag, nu ska jag tvångssöva mig själv..


Human Nature

Publicerad 2011-04-03 17:48:28 i Det stora hela ,

Av någon konstig anledning har den här söndagen blivit lika pissig som alla andra söndagar, fast jag lovade mig själv att ta tummen ur & göra något åt det.
Det jag har lyckats åstadkomma idag är flera timmars extra eftermiddagssömn.
& det känns alldeles lagomt kul, för enlgit mamma missade jag det underbara vädret. Stackars mig, jag som är en naturmänniska rakt igenom.

Nej, jag föredrar att vara inne. Punkt slut!

Jag Kan Se Hur Du Gråter Fast Dina Ögon Är Torra.

Publicerad 2011-04-02 23:51:05 i Det stora hela ,

Lördagskvällen har spenderats med min första vän, bardomsvännen Ida! Vi har socialat med våra päron & käkat alldeles för mycket mat.. & nu är jag dödstrött. Fast innan jag somnar ska jag kolla på några Sex and the city avsnitt, så det så.

Just nu sitter jag & skriver på en liten sak. Vad det är jag skriver på tänker jag inte tala om för er, men jag tror ni kan fortsätta leva era liv ostört utan att veta vad det är jag skriver. & här spårar vi, godnatt.

Pappsen & mammsen!

Lördagshumor.

Publicerad 2011-04-02 11:04:46 i Det stora hela ,

Jag är måttligt less på min fula blogg. Det skulle vara roligare att blogga om den hade en header, men jag har lite svårt med att få tummen ur! Åh, vad kul det är att blogga.

Inget kul skämt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela