Min Måndagkväll

Publicerad 2011-02-28 22:35:09 i Det stora hela ,

Ligger i sängen med en trött storasyster bredvid mig, & vi ser på Medium. Det är grymt bra, den bästa kriminalserien efter Criminal Minds enligt mig!

Hur som helst så fick jag mitt kära godis, ica-godis blev det. & vill man ha något så får man fixa det själv: jag gick hela vägen fram & tillbaka till ica med Amandah! Mina ben håller på att explodera, igen. Gym + långpromenad är inte den bästa kombinationen...

Sötsugen

Publicerad 2011-02-28 19:01:41 i Det stora hela ,

Kom nyss hem från gymmet & som alltid håller jag på att dö av sockerbehov (?). & det måste lösas - så antingen måste jag baka något helt själv eller tvinga mamma eller pappa att skjutsa in mig till kioskpiraten, typ. Eller så följer jag alla vuxnas råd & nöjer mig med en banan.. tråkigt skämt.

Förutom att jag behöver socker mer än någonsin händer det inte så mycket, tyvärr.
& ikväll ska jag bara ligga i min säng & kolla kolla på tv, det ser jag fram emot!

Dumma Mig

Publicerad 2011-02-26 23:25:19 i Det stora hela ,

Detta blev en väldigt tjock lördag, & med det menar jag att jag har käkat ovanligt mycket. & det är tack vare Elvis dumma barnkalas.. inte blir det bättre heller av att det ligger en orörd 200g Marabou brevid mig heller. I'm going to be fat, not good.

Just nu sitter jag & ser på dumma mig - & de gula små "gubbarna" är hur söta som helst!

Hurtig Lördagmorgon

Publicerad 2011-02-26 10:12:06 i Det stora hela ,

Godmorgon! Sitter & käkar lite yoghurt & snart ska pappa skjutsa in mig till gymmet. Funderar på att göra som de små tanterna där borta brukar göra mot mig - blocka bastun en timma, minst, så att ingen annan kan vistas där.

Gårdagen blev väldigt lyckad! Synd bara att mina skor var lite väl halkiga, det är det enda jag tänker tillägga.

Hoppas ni får en bra dag! Hejdå.

Mamma, Jag Vill Också Ha.

Publicerad 2011-02-25 17:40:16 i Det stora hela ,

Min lillasyster Elvira, som också går under namnet Elvis, fyllde år i onsdags. Och jag trodde aldrig att jag som 17:åring skulle bli avundsjuk på min 11:åriga lillasyster för att hon fick en liten hamster på sin födelsedag. Men, jag gillar den även fast den bitit mig en gång. & för att bli förlåten för en sådan sak - måste man vara söt!

That Don't Impress Me Much

Publicerad 2011-02-25 16:28:03 i Det stora hela ,

Hejsan har jag något kul att förmedla till er denna fedag eftermiddag..? Svar: Nej. Men av någon knasig anledning känner jag ändå för att blogga.

Nej nu ger jag mig! Haha, meningslöst inlägg.

Bjuder på en väldigt söt bild!



Mot Gymmet

Publicerad 2011-02-24 15:49:38 i Det stora hela ,

Nu har jag fått lov! Äntligen, det behövs verkligen. & det ska jag fira genom att åka & gymma (nog för att det mer låter som ett straff i mina öron men men..) & sen basta! Som sagt, beach 2011 here I come.

Patetiskt.

Publicerad 2011-02-24 00:52:56 i Det stora hela ,

Sitter & kollar runt på lite bloggar just nu & kan inte låta bli att bli en smula förbannad. Eller att säga att jag blir förbannad kanske är fel - det hela känns bara väldigt skrattretande helt enkelt. Att den finns någon mer än jag som bryr sig som samma människa på samma sätt som jag. Det känns fel för att det är fel.

Oh my god - too much shit.

Semla Kl 00.00 Med En Söt

Publicerad 2011-02-23 23:31:17 i Det stora hela ,

Godkväll gott folk! Min mage har svällt upp & sticker nu ut som om att det vore en bebis som bodde där inne - jag & Lina har nämligen funnit vår nya hobby. Gymkort & gud vet vad släng er i väggen, jag & Lina äter istället. Men alla vet hur det är: äta bör man annars dör man! & jag hoppas på lite gott samvete i alla fall... för jag har tränat idag & mina vader håller på att explodera.

Nu ska jag slå på lite Sex and the city, my love ♥

Pessimist Onsdag.

Publicerad 2011-02-23 09:35:01 i Det stora hela ,

Jag är på skolan - alltså sitter jag i datasalen & håller på att somna just nu.. & snart är det idrott & jag är verkligen inte på humör för att hoppa runt i en iskall gympasal & ha äventyrsbana.

Men nu ska jag gå var det tänkt. Hejdå.

Welcome Back

Publicerad 2011-02-22 07:49:02 i Det stora hela ,

Jag har dom tre senaset dagarna bevisat att jag är ungefär sådääääär brydd om min blogg. Jo, så kan det gå. Men jag har haft mycket roligare saker för mig, & då känner jag att bloggen inte är så viktig trots allt.

Jag ska i alla fall snart dra till skolan. Tur att jag får skjuts idag - det är fan minus 30 där ute...

Mysig Fredagkväll

Publicerad 2011-02-18 22:54:23 i Det stora hela ,

Hejsan på er! Jag har haft en mysig kväll med några brudar från klassen! Vi har beställt pizza, bakat kladdkaka & snackat massa skit (pratat). Men hur som helst, det har vart trevligt! & det bästa av allt... jag har en halv calzone kvar i kylskåpet ♥

Nu ska jag vara social - eller koncentrera mig mer på Sex and the city!



+

Jag Ska Tillbringa Natten...

Publicerad 2011-02-18 00:29:23 i Det stora hela ,

... med Lina sundqvist. Vi har haft en jätte mysig kväll med massor utav Sex and the city avsnitt & majskolvar! & nu ska vi försöka sova i en stort, tomt hus. Det ska bli spänande & se hur detta kommer att sluta..

Vad har annars hänt idag då? Jo, vi har tränat stenhårt (eller?) & sedan drog vi till hundkafét & fikade lite + att jag fick se på när Lina pratade ut! Godnatt. Sov gott.

Goood Morgon

Publicerad 2011-02-17 09:22:26 i Det stora hela ,

Sovmorgon idag & det var helt ok att sova till nio! Känner mig nästan utvilad till & med.

Ja, det finns tyvärr inte så mycket att skriva om just nu. Som ni kanske såg så bloggade jag inte något igår, men jag var med min Linis & sen for jag & tränade (i mer än en timma!!). Den här dagen kommer väl ungefär se likadan ut. Fast idag ska jag dra med mig Lina till mitt gym!

The Middle

Publicerad 2011-02-15 22:20:34 i Det stora hela ,

Jag gör en fail just nu - jag bloggar fast jag varken har tid eller lust till det.

Men men, jag gör ett försök. Ett kort försök i alla fall! För jag måste hinna i tid till sängen & tv:n så jag inte missar The middle. Godnatt ♥


Ice Cold

Publicerad 2011-02-15 07:27:07 i Det stora hela ,

Godmorgon! Sitter & käkar frulle vid datorn som vanligt & funderar på att bli akut förkyld eller något liknande. Att det var minus tusen ° igår är en sak - men att det är det idag igen är en annan. Jag vill helst inte gå ut över huvud taget idag..

"Die Mother Fucking Die" - Lina

Publicerad 2011-02-14 16:33:17 i Det stora hela ,

Sitter & käkar apelsin & är väldigt nära på att slänga den i väggen, typ. Hur fan kan en sak som är så kladdig ens vara närheten till nyttig..? Aldrig mer ska jag ens försöka skala en apelsin, det lovar jag.

Ja, det var väl ungefär det som jag villa förmedla till er - ät inte apelsin om du är på dåligt humör. Nu ska jag packa träningskläder & sen åka in till stan & möta upp en Lina, sen träna.

Monday Morning

Publicerad 2011-02-14 13:14:16 i Det stora hela ,

Sitter i skolan & har min sista lektion just nu. Sedan blir det lite mysigt allahjärtansdag-fika med några härliga brudar! 

Fast kalorierna ska bort sen.. för sedan ska här tränas!

Bringing Back Last Night

Publicerad 2011-02-13 13:28:56 i Det stora hela ,

Alltså dessa söndagar. Rakt på sak - dom suger. Det enda vettiga man kan göra är att städa, plugga & se Solsidan. That's it.

Ikväll ska jag på middag hos mormor & morfar, som bor i gamla sävast. Jag tänker trotsa kylan & gå dit, måste röra på mig känner jag. Nej nu ska jag läsa igenom ett tjockt, tråkigt häfte som handlar om Istider!

Lite söta bilder från igår:







'

Publicerad 2011-02-13 00:49:27 i Det stora hela ,

Jag tänker på gamla tider, gamla vänner. Ibland vill man ha allt bra tillbaka. 
Kanske är det värt mer än att bara slänga allt åt skogen.

Godnatt Säger En Ensam Tjej

Publicerad 2011-02-13 00:39:36 i Det stora hela ,

Kvällen började med ett härligt gäng tjejer & god mat! Jag kan tyvärr inte säga detsamma om festen vi for på. Visst, det var kul ett tag - tills den tog slut. En aning för tidigt kanske!

Så nu ska jag gå & lägga mig i min ensamhet & se på film & äta något. Sen sova, länge. Vill inte vara ensam nu. Jag vill ha någon hos mig, just nu. Känner inte för att somna ensam idag.

Effektiv Dag

Publicerad 2011-02-12 13:25:46 i Det stora hela ,

För första gången någonsin har jag tränat på en lördagmorgon - & det gick helt OK! Tre gånger för den här veckan, check. & jag är inte ens trött! Nu ska jag hoppa in i duschen & senare börja fix mig inför kvällen. Tror det kommer bli riktigt trevligt! Fast först.. städa rummet.

PS: I förra inlägget fick jag med ordet film typ fem gånger för mycket... fail.

Youth In Revolt

Publicerad 2011-02-11 22:57:27 i Det stora hela ,

Såg nyss klart en rätt så vrickad film, men en rätt så rolig film. Det var länge sedan jag skrattade så mycket åt en film faktiskt! Sevärd film, om man gillar att skratta åt näst intill meningslösa saker..

Nu har jag det tråkigt. Har i alla fall bestämt mig för att kliva upp tidigt imorgon & åka & träna, det kan nog behövas! & nu funderar jag på att göra lite slingor i håret - det kan nog också behövas! Men men, får se hur jag gör.

Översvämning

Publicerad 2011-02-10 23:15:50 i Det stora hela ,

Tänkte bara meddela er att jag håller på att vissna här borta. Jag har pluggat ihjäl mig & jag kommer inte ihåg någonting utav det jag pluggat på, tacksam hjärna har man. Jag tog kanske fel linje, borde kanske sökt in på iv på en gång.

Okej, för mycket skol-snack här nu. Inte ok, inte kul. Nu ska jag sova & typ banda in mina anteckningar (går det?) & somna till lite äldre-, hög- & senmedeltid-talk. Godnatt.. jag har panik.



Eller?

Publicerad 2011-02-09 15:37:18 i Det stora hela ,

Kanske dags att börja göra en ny header? Skulle kanske vara kul med lite variation.. eller inte.

Okej, det var det ända jag ville förmedla till er nu. Nu ska jag ladda in lite nya låtar på mobilen så jag har något roligt att träna till!

Datakunskap Igen...

Publicerad 2011-02-09 13:11:12 i Det stora hela ,

Varje tisdag & onsdag kring tio över tolv till halv två kommer jag skriva meningslösa blogginlägg. För då har SP10b datakunskap, & det är verkligen det tråkigaste ämnet som finns.

Fast nu slutar vi på ett litet tag.. sen har vi geografi & sen ska jag till gymmet!

Måste Sooooova

Publicerad 2011-02-08 16:32:39 i Det stora hela ,

Funderade nyss på att åka in en sväng till gymmet. Men det förslaget röstades ner när jag insåg hur jäkla trött & slut jag är. Om jag ska orka anstränga mig på plugget idag måste jag få sova!

Så jag byter ut träningen mot en p-nap istället.. träna får jag göra imorgon.

Geografi Nästa

Publicerad 2011-02-08 10:02:30 i Det stora hela ,

Hej jag heter Elina & håller på att dö av trötthet. Jag var vääääldigt nära att stänga av alarmet i morse & fortsätta sova - & skippa franskan. Men, jag tog mig upp till slut.

Nu sitter jag i dadasalen med Lina & chillar. Det är jätte varmt här inne, härligt! Nu ska jag ha lite geografi, sen är det lunch ♥ Hejdå.

Inaktiv Blogg Igen

Publicerad 2011-02-07 15:40:53 i Det stora hela ,

Mitt bloggande har inte vart på topp i helgen.. men jag har haft roligare saker för mig!
& nu ska jag börja blogga mer. Fast inte just nu - har för mycket att göra för det.

Men vi hörs! Hejdå.

En bild på brudarna sen i tordsags!

Wannabe!

Publicerad 2011-02-04 12:21:03 i Det stora hela ,

Jag & Lina sitter i datasalen & lyssnar på lite Spice girls!
Jag är Mel C & Lina är Emma.. så de är paxade nu..

Let's Try It

Publicerad 2011-02-03 00:01:00 i Det stora hela ,

Jag testar att göra ett tidsinställt inlägg för att... Lilla Lina fyller år idag ♥
Grattis på 17 års dagen stumpan, hoppas du får en KANONKUL (Benjamin) dag!

PS: Du får din present på Lördag.

Cher - Believe

Publicerad 2011-02-02 18:52:39 i Det stora hela ,

Kom nyss hem från gymmet & jag säger bara en sak. Imorgon strejkar jag, jag tänker verkligen inte träna imorgon. Fast på fredag ska jag däremot göra det! Fyra gånger på en vecka är mer än ok för att vara mig.

Nu ska jag duscha & sen plugga lite. Sen får jag helt enkelt se vad som händer.
Sovmorgon imorgon, alltid lika underbart! & det blir ännu bättre imorgon för: Lina fyller år så vi (några tjejer i klassen) ska ut & äta på Ming innan skolan börjar! Det kommer nog bli mysigt, ska inte glömma kameran hemma..

En rätt så söt bild på lilla Razmus!

Take A Bite Of My Heart Tonight

Publicerad 2011-02-01 17:29:40 i Det stora hela ,

Hej jag heter Elina & jag har träningsvärk & jag hatar det. Ska sluta träna enbart för det, det är inte kul! Okej.. jag får väl hålla ut några veckor till då, måste lova mig själv det.

Nu ska jag sluta blogga om ingenting & bege mig mot skolan för att få alla föräldrar att förstå våran resplan. Det blir nog ingen svår match. Fick man K-E att förstå, får man alla att förstå.

Det här inlägget skulle publicerats för LÄNGE sen..



I Skolan

Publicerad 2011-02-01 13:24:04 i Det stora hela ,

Hejsan! Är i skolan just nu & hänger lite i datasalen med Lina & Wiktor. Snart ska vi prata lite om våra böcker som vi läst för klassen, sen slutar vi för idag. Då ska jag gå till gymmet & vara duktig, försöka i alla fall. Sen ikväll är det föräldrarmöte om Rom!

Händelserik tisdag, ohja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela