Att Längta Är Ett Tecken På Att Man Lever

Publicerad 2012-02-22 18:36:17 i Det stora hela ,


Nu är det bara två stycken praodagar kvar (vi har fått "ledigt" från skolan för att kunna praoa i princip vart som helst) på Djurmagazinet och sedan är det Sportlov! Vilket ska bli hur skönt, roligt och mysigt som helst. Hur sportigt mitt Sportlov kommer bli kan jag däremot inte svara på. Det får bli max två yogapass, max.

På tal om max - så väntar jag på Maxmat.


& Vinnaren Är

Publicerad 2012-02-10 20:11:36 i Det stora hela ,HELG! & jag har aldrig vart så tacksam över att det är helg. Helg helg helg, fint ord.

Jag har haft en lung fredag & käkat go'middag med familjen. Senare ikväll blir det att se på QX gaygala - och sova. Underbara helg ♥

Det Är Så Logiskt, Alla Fattar Utom Jag

Publicerad 2012-02-07 14:20:17 i Det stora hela ,

Att offra sina dyrbara powernap timmar till psykologiplugg känns inte det minsta kul. Med tanke på hur skönt det hade vart att krupe ner i en varm säng, & få känna värme för första gången på hela dagen..

Idag var skolan jobbig. Det är den alltid när man huvudvärk & frusna tår - & det är ingen bra kombo, eftersom jag då förvandlas till ett monster. Nu ska jag plugga, god eftermiddag.

Minus 30

Publicerad 2012-02-04 14:34:18 i Det stora hela ,Det är iskallt ute & jag vill inte läsa boken Singoalla som vi har prov på på måndag - då bloggar jag istället.

Det har hänt mycket sen sist & bla bla bla. Jag måste medge att jag inte riktigt går in helt hundra på det här med att blogga. Jag fattar principen men ändå inte. Jag gör ett försök senare - för nu måste jag läsa Singoalla.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela