Det Är Inga Problem

Publicerad 2012-01-15 00:56:43 i Det stora hela ,

Ipren & Alvedon in my ass. Ingenting funkar mot huvudvärk, tydligen. Men, ska det va så ska det - & huvudvärk är uppenbarligen inget undantag. Ös på bara, för all del.

Såg nyss klart på filmen Jag saknar dig, som jag efter 10 minuter idiotförklarade. Det var en dålig film, tills jag kom på att den var baserad på en verklig händelse. Då vart den hemsk, jätte hemsk. & bra (även fast den spelades in i en stad som luktar bajs).

Gnäll-Ironi.

Publicerad 2012-01-12 21:30:06 i Det stora hela ,


Jag gör allt i min makt för att slippa plugga samhälls, matte & den tråkiga etikuppgiften. Aldrig får man göra något roligt i skolan. Alltid ska det vara trist - helst dötrist. Åh vad jag gnäller.

Annars då? Jo, jag har tydligen hål i en av mina framtänder & upptäckte nyss att jag också har hål i min strumpa. Helt kaos, knasigt.

Man May Have Created Fire - But Women Discovered How To Play With It

Publicerad 2012-01-11 16:50:20 i Det stora hela ,


Jag har som många andra tjejer (åtminstånde i min klass) förbannat mig över ett riktigt idiotiskt, förjävligt & orättvist blogginlägg. Jag tycker att man ska tänka igenom saker & ting riktigt noga innan man sedan väljer att yttra sig. Särskilt när det är riktat till så många som det faktiskt var & särskilt när det kan såra.

Jag hade nog aldrig kunna säga rakt ut att jag faktiskt ogillar killar & deras sätt att bete sig på. Det finns många av det motsatta könet som jag älskar/gillar. & om det nu skulle vara så att jag verkligen avskydde just en pojke, så skulle inte anledningen till det vara att han råkade vara just en pojke. Mest troligen skulle jag ogilla den personen p.g.a. någonting den gjort. T ex (ett fåningt sådant, men jag har lärt mig att ibland så gäller det att vara övertydlig) så ogillar jag inte Hitler för att han var en människa med snopp, jag ogillar honom för det onda & avskyvärda han gjorde mot så många människor. Så, då var jag klar med det.

Vi är alla människor (så kallade individer), kille som tjej. & vi har alla olika personligheter. Det är tragiskt att vissa människor inte riktigt kan förstå det. De nådde inte riktigt ända fram. De stannade upp långt, långt tillbaka i tiden & är inte riktigt villiga att flytta på sig.

Svar ja, jag behövde skriva av mig.


Drömmare

Publicerad 2012-01-09 17:32:26 i Det stora hela ,

 

Imorgon börjar skolan & jag känner mig grinig. Jag måste plugga inför samhälls- och matteprovet. Jävla måndagar. Det enda som känns kul är att man efter ett långt lov får träffa alla igen!


Jag vill resa till något ställe fär det är soligt & varmt & där man bara behöver bekymra sig om att man har bränt sig på axlarna. Men jag får helt enkelt vänta, tills den 19 maj - för då bär det av till Mallis med släkten!

En Av De Roligaste Typerna Jag Känner

Publicerad 2012-01-05 01:51:53 i Det stora hela ,

Min lillasyster Alice.Har kollat igenom alla bilder & hitta en miljon "Alice-klockers-bilder".
& en bild säger mer än tusen ord - välkommen till min vardag:


Det är kul att ha en lillskit hemma som livar upp det lite granna, även om hon ibland är den jobbigaste Alicen som finns på jorden..

2012

Publicerad 2012-01-05 00:48:47 i Det stora hela ,

 

Jaha, så var året då jorden kommer att gå under (som alla verkligen alltid, alltid, alltid, alltid pratar om) inlett. Jag har blivit superförskyld & springer runt med idomin under näsan. Det ser inte så trevligt ut, kan jag ju påpeka. Dagarna har spenderats inomhus & jag är barnvakt åt en kaxig 6 åring. Fast imorgon blir det ändring på det och jag kommer mest troligen få spendera tid med mina goa vänner!

Några ord om nyårsfirandet då: Det var hur kul som helst, kaotiskt, hatiskt & underbart. Orkar inte sitta & skriva milvis långa inlägg om hur förbannad jag är på vissa idioter som inte hade mage att bete sig & visa någonting som kallas för respekt. Idioter kommer alltid förbli idioter, det kan inga ord ändra på.

(Bara snodda bilder..)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela