Är Det Morgon Snart?

Publicerad 2011-12-29 23:25:21 i Det stora hela ,


Torsdag den 29 december: Pillat naveln, sett på Svärdet & Spiran & lekt med min Body Butter. Det var dagens bravader det. Hann till & med med en liten promenad med Amandah.

Imorgon ska det fixas & trixas för det sista inför nyårsfirandet. Fy så jag längtar!

För Jag Vet Hur Det Kommer Bli

Publicerad 2011-12-28 19:36:52 i Det stora hela ,

Har allvarligt talat funderat på att ta bort min blogg. Vad är det för vits att ha en om man ändå bara bloggar en gång i veckan om helt ointressanta saker? Men men, kommer väl mest troligen hålla ut ett tag till. Som vanligt.

Ja & vad har hänt sedan sist.. Jag har firat jul som de flesta andra, fått jättebra julklappar, spelat Disney Monopol, blängt ut genom fönstret, funderat på att börja åka skidor, gått på bio, fikat med Mellis, planerat inför nyårsafton, myst med en underbar person, sett på Saw filmer och käkat popcorn - för att göra en lång "historia" kort. Nu ska jag käka middaag & sedan blir det att ta en lång & kylig promenad till Kioskpiraten för att hyra film, om jag nu ens känner för att se på film.

Nu blev det för mycket huller-om-buller-info. Hejs så länge!

Till Er Alla Från Oss Alla

Publicerad 2011-12-24 14:25:44 i Det stora hela ,God jul!

Snart bär det av till farmor & farfar för att se Kalle Anka (obligatoriskt oavsett ålder..), äta julbord & öppna lite julklappar. Ja, fira ännu en mysig julafton med fina släkten helt enkelt. Hoppas ni också kommer att få en underbar jul!

Dan Före Dan Före Dan

Publicerad 2011-12-22 13:52:42 i Det stora hela ,

 

För att få lite julkänsla (i alla fall få reda på att det faktiskt finns snö utomhus) bestämde jag mig för att ta "En härlig morgonpromenad" - som så många fint säger. Jag väljer att bara kalla det Morgonpromenad. & min Morgonpromenad gav mig skavsår & väldigt kalla lår. Men lite friskluft skadar aldrig & det är faktiskt väldigt vackert ute just nu.

Du Du Du Du

Publicerad 2011-12-22 00:00:29 i Det stora hela ,

Den där klänningen, den passade inte. Jag borde ha litat på mitt pessimistiska jag från första början så hade jag sluppit bli besviken. Klänningen är tillbaka skickad & jag for till Luleå idag med Sara, min syster & hennes kompis Lina & fixade nya nyårskläder som jag faktiskt blev riktigt nöjda med. Check.

Idag tog jag (& alla andra också..) jullov & det känns obeskrivligt skönt. Nu blickas det framåt mot en härlig jul med stora släkten, en massa mys, kompisar & framför allt en grym nyårsafton.


Förra julen

Noire

Publicerad 2011-12-20 13:39:50 i Det stora hela ,

 

Om inte den där klänningen passar så kommer jag drabbas utav panik. & bara för att Paniken verkar gilla mig - så kommer den mest troligen inte att passa. Fan.

 

Men optimistisk som jag är (jag vet att det är fult att ljuga) så hoppas jag på det allra bästa & tror att den kommer sitta som en smäck. Jävla I-landsproblem.

Mörker, Kyla & Orättvisa.

Publicerad 2011-12-19 19:32:41 i Det stora hela ,

Det har vart en sorgsen måndag & jag behöver nog inte tala om varför. De som borde veta vet redan. Vad man än gör & vad man än säger förblir allting hopplöst & så förbannat orättvist. Ord räcker inte till.

Kvar av dagen består middag & matteplugg. Har även lovat mina små syskon att spela Disney Monopol, & enligt dom flesta ska man hålla vad lovat.. Så Heja mig.

Det Kanske Tar Emot Men Vi Hör Ihop

Publicerad 2011-12-17 16:45:55 i Det stora hela ,

Det blev ännu en härlig kväll igår med en härlig klass - för att göra en lång historia kort! Jag trivs verkligen i ny-klassen. Alla är så undebart goa & ingen är den andra lik (& det ser jag som en positiv grej).

 

Ikväll blir det att gå ut & äta med "lilla" familjen på Suzie q's. Vad som händer sen återstår att se...

 

 

Jag Faller

Publicerad 2011-12-16 09:44:18 i Det stora hela ,

Nu är det skärpning på hög nivå som gäller. Nu ska jag börja blogga "normalt" igen. Önska mig lycka till (eller inte).

Idag fyller fina Fanny 17 år - så det blir att luncha på stan med ett härligt gäng innan skolan börjar! & ikväll blir det mest troligen klasshäng och mys. Det blir alltså en bra start på helgen denna fredag också!

Idag

8 Dagar Kvar

Publicerad 2011-12-12 00:25:28 i Det stora hela ,

Stämmer...


Är så förbannat jävla less på skolan & allt jävla plugg. Det känns som att livet bara rinner iväg, medan jag lär mig vad upplysningens århundrade innebär. Fan vad skönt det kommer bli med jullov.

Ojdå. Här var det gnälligt värre..

Bortglömd

Publicerad 2011-12-11 12:38:49 i Det stora hela ,

Juste, jag hade ju en blogg..

.. men jag har inte riktigt haft tid för den. Just nu pluggar jag inför sista provet innan jul & det känns overkligt. Idag är det tredje advent och alltså så är det inte långt bort till jullovet nu! Annars så har jag umgåtts mycket med fina människor & känt lättnad p.g.a. att snön äntligen kommit på plats.

En Trend

Publicerad 2011-12-04 12:13:13 i Det stora hela ,

Jahapp. Då var det andra advent & som ni säkert också har lagt märke till så finns det ingen snö. Absolut ingen alls, vilket jag tycker är förjävligt. En jul utan snö är ju värdelöst, jag blir allvarligt ledsen när jag tänker på det..

Nu ska jag "hoppa" in i duschen - sem blir det att fara in till stan & fika med Melinda!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela