31 Januari.

Publicerad 2011-01-31 20:07:55 i Det stora hela ,

Nu är första passet på gymet färdigt för den här veckan! & jag är tröttare än någonsin.. tur att det är sovmorgon imorgon!

Gick på stan med Lina efter skolan + vattnade lite blommor av bara farten! Hittade massa behövliga saker, som vanligt. Lite örhängen, puder & hårklämmor på h&m & två nagellack på Åhléns! Nu ska jag gör franska "provet" & sen baka inför morgondagens föräldramöte. Vad jobbig, typiskt.

Pessimist.

Publicerad 2011-01-30 23:51:24 i Det stora hela ,

Jag vill inte sova. Jag kan inte sova. Jag tänker inte sova. Jag borde sova. För jag måste upp tidigare än vanligt & åka till vårdcentralen. Jag tyckte att mina måndagmornar behövde lite variation, så varför inte kliva upp en halvtimme tidigare & åka en sväng till vårdcentralen? Trevligt trevligt, godnatt.

Liten Plutt

Publicerad 2011-01-30 17:12:33 i Det stora hela ,

Kolla vilken söt bild som fanns i kameran! En bild på min tremänning som jag träffade för första gången i somras på släktträffen. Så grymt söt & så grymt liten, bebisar är det sötaste som finns! & kolla... vad brun jag var!

I Really Don't Think You're Strong Enough

Publicerad 2011-01-30 16:59:05 i Det stora hela ,

Inaktiv blogg eller? Jo, som vanligt då. För jag har haft annat för mig den här helgen, den har vart rolig! & nu har jag & Lina övat in lite moves, så nu är det fixat & klart!

Blev för övrigt skit glad idag när jag hittade sladden till min kamera - så nu är alla bilder sen i somras intankade! & nu ska jag börja ta mer kort har jag bestämt mig för. Så kan jag änvända den till helgen också, moahaha!

Nu Är Det Helg!

Publicerad 2011-01-28 13:28:28 i Det stora hela ,

Nu är det helg, ingen mer skola idag! Men jag sitter ändå kvar på skolan, i datasalen & jag ska sitta här tills Lina har skrivit mvg på spanskaprovet! Sen ska vi gå en sväng till Dollar store & sen ska vi till Skogså.

Hejdå. Trevlig helg!

Bravo Mamma!

Publicerad 2011-01-27 21:56:15 i Det stora hela ,

Mamma har köpt en film som jag har velat se aslänge, nämligen i Rymden finns inga känslor! Hoppas den är bra, annars blir jag besviken.

Men den blir det att se imorgon, så det så!



Vill Inte Läsa Bok Just Nu

Publicerad 2011-01-27 17:30:58 i Det stora hela ,

Jag håller på att dö av trötthet. Kom nyss hem från gymat & nu måste jag läsa bok, & det är verkligen inte en bra kombination! För alla vet vad som händer om man är trött & läser samtidigt. Men jag gör väl ett försök i alla fall.. snart.

Annars händer det inte så mycket. Jag & Lina har vart aktiva samhällselever idag & visat 95:orna från korpen, brönja & harads samhälls! Eller i alla fall visat vägen till klassrummet.. & det gick ju bra.

Svar från den anonyma som kommenterat:
Haha tack vad gulligt, det värmer!

 

Från & Med Nu

Publicerad 2011-01-26 17:23:17 i Det stora hela ,

Från & med denna dag ska jag träna 3 gånger i veckan! Vi i SP10b måste börja tagga inför Rom + att jag måste tagga inför beach 2011. & en sak till jag måste hinna göra innan jag åker till Rom är att bli lite ljushårigare.. jag tror det blir bäst så!

Men men, nu ska åka & träna! Önska mig lycka till.. det kan ju behövas.

 

Blä

Publicerad 2011-01-26 12:49:27 i Det stora hela ,

Sitter i datasalen & har datakunskap - & ont i magen + på lite småsurt humör. Bättre kan det inte bli!

Idag efter skolan ska jag träna för första gången på en månad typ! Det kommer bli intressant.

Pluggigt

Publicerad 2011-01-24 16:35:47 i Det stora hela ,

Jag har nästan läst ut min bok nu! Jag är nästan stolt, det var sjukt länge sen som jag läste en bok & orkade läsa ut den. Men, den här boken är faktiskt helt ok.

Ska även börja plugga på det mest onödiga prov jag någonsin kommer ha. Ett idrottsprov - ett skriftligt prov i idrott. & sen ska jag åka & räkna matte hos farfar & farmor! Fan vilken plugg-måndag det här blev.

En muppig Elina

Enough

Publicerad 2011-01-23 16:29:28 i Det stora hela ,

Är less på all snö nu - jag vill ha vår, sommar & 10 veckors ledighet.
Nej, nu får det inte snöa mer!




Jag Vill Ha Pengar

Publicerad 2011-01-23 14:51:13 i Det stora hela ,

Ännu en rolig söndag att ta sig igenom! Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Kom även på att vi har prov i idrott (!?) på onsdag.. så imorgon får jag inte glömma att ta reda på vad det är vi har prov i! Jag fattar verkligen inte varför man har prov i idrott, så sjukt onödigt. Vi har väl andra saker som är viktigare att plugga på.

Sitter & kollar på massa sommarkläder - som jag skulle vilja ha med mig till Rom! Synd bara att jag är lika pank som jag alltid brukar vara.

En bild som inte passar till inlägget - perfekt!

Ingen Blogglust

Publicerad 2011-01-22 18:39:16 i Det stora hela ,

Känner ej för att blogga just nu. Men känner mig ändå tvingad!

Hur som helst.. ska aldrig mer köpa pizza från Milano, för både jag & Alice hittade hår i den! Det var inte så fräscht. Ja nu vet ni det i alla fall. Nu ska jag se på P.S I love you & käka lite piggelin, sen läsa bok.. Att det står "sen läsa bok" förstörde typ allting, hejdå helg känslan! Tur att jag har min piggelin.

 

+

 

 

Kanonkul

Publicerad 2011-01-21 20:31:13 i Det stora hela ,

Nu har jag sjunkit lågt - det är fredag & jag sitter & tar cambilder med min cola.. ojdå. Det låter typ lite trakiskt! & inte blir det bättre för att jag lägger ut en bild på bloggen också.. ojdå igen. Men jag har en sak att säga till mitt försvar: jag älskar cola ♥

Inte OK

Publicerad 2011-01-21 17:21:21 i Det stora hela ,

Sitter & jobbar lite med historian, eftersom vi tjejer mest satt & snackade en massa under lektionen så hann jag bara göra en fråga typ. Om man ska jobba bra - måste man jobba hemma.

Ah vilket roligt inlägg det här blev! Roligt frdags-inälgg..

Hej Hej Hej

Publicerad 2011-01-20 16:29:37 i Det stora hela ,

Nu har jag valt inriktning! Samhälls samhälls blir det & jag tror det kommer bli jätte bra! Kul att man får lägga till några kurser själv också, annars skulle det inte vara lika roligt..

Måste hur som helst börja läsa en bok nu, idag. För vi ska tydligen ha bokredovisning typ snart. Fast jag vill att mamma ska komma hem så vi kan ta ett snack om mitt gymkort! Vill börja träna igen, nu!

I Don't Know If I Need You Anymore.

Publicerad 2011-01-19 17:42:22 i Det stora hela ,

Nu är jag hemma från skolan! Det vart en jobbig skoldag idag + att snörugbyn gjorde att mina fötter frös till is. & efter skolan drog jag & Lina hem till mig & delade ut lite lappar i folks brevlådor - SB10b ska nämligen till Rom! Den 25 maj åker vi, fy fan vad skönt det ska bli...

Nu ska jag åka till farfar & farmor för lite middag! Matteboken följer med.. måste räkna lite.

Jag Är Inte Bra På Att Blogga.

Publicerad 2011-01-19 07:27:06 i Det stora hela ,

Okej, från och med nu ska jag skriva mer än ett inlägg per dag! Inte bara på morgonen när jag sitter vid datorn & käkar frulle - för då kommer min blogg bli ännu mer ointressant.

Så, jag bloggar mer senare idag för nu ska jag bege mig mot skolan. Vi har idrott idag... hate it.

When You Get What You Want, But Not What You Need

Publicerad 2011-01-18 07:26:02 i Det stora hela ,

Godmorgon! Just nu sitter jag vid datorn & käkar frulle. Jag hade tänkt göra klart engelskan nu - men det är jag för lat för helt enkelt. Har aldrig någonsin pluggat på en morgon.. trodde jag det skulle det vara någon skillnad nu eller?

Men hur som helst, snart ska jag gå till bussen! Sen blir det skola till tio över tre (långdag) & sen ikväll ska jag gå på bio med mamma & några till & se på Meet the parents. Eller jag ver inte säkert vad den heter... skitsamma.


Careface

Publicerad 2011-01-17 21:56:48 i Det stora hela ,

Håller på att skriva en engelska uppsats på minst 300 ord. & då känns det ganska slösigt med tid att blogga! Så vi får höras imorgon istället - ha det så bra ♥

16 Januari

Publicerad 2011-01-16 13:37:20 i Det stora hela ,

Det har vart dålig uppdaterning här på bloggen hela helgen nu! Får väl försöka kompensera ut det nu idag. För den här dagen kommer bli riktigt tråkig känner jag på mig! Skulle nästan vara härligt med ett gymkort nu, fast det får jag inte för ens på torsdag..

Oops, kom på en sak. Om jag har en tråkig dag blir det bara ännu tråkigare på bloggen. Så nu ska jag försöka göra något intressant, hejdå så länge!

Erik Lundgren!



You’re Loveable, So Loveable

Publicerad 2011-01-13 22:44:18 i Det stora hela ,

Godkväll. Jag är jättetrött efter en sisådär lagomt stressad dag. Tur att Elina & Lina är bra på att fixa komplicerade problem!

Just nu kan jag inte tänka på annat än att få gå & lägga mig i stora, mjuka, fluffiga sängen & sova! Även fast vi hade sovmorgon till tio över tolv är jag tröttare än någonsin, som sagt. & just nu känns det på något vis helt meningslöst att ens försöka blogga för jag vet att jag skriver om 0% intressanta saker. Jag har ont i halsen, jag är trött så jag säger Godnatt. Godnatt ♥





Mot Skolan

Publicerad 2011-01-13 11:00:19 i Det stora hela ,

Far mot skolan snart då - för 2 tråkiga lektioner. Sen ska jag åka hem & sova! Men men, jag bloggar mer senare för nu har jag ej tid, egentligen..

En Bra Start På Vårterminen

Publicerad 2011-01-11 15:46:12 i Det stora hela ,

Så kan det gå, jag har blivit "rånad". Jag har hört att man inte ska lämna värdesaker i skåpet men jag trodde aldrig att det skulle hända mig! & inte efter bara en lektion i alla fall.. vilka jävla idioter alltså. Så jag kom hem från skolan idag utan bankomatkort, h&m kort, min tjuga (fan också) & lypsyl. Så det visade sig inte bara vara en puckad idiot som brutit sig in i mitt skåp, utan även en jävligt svinig idoit - för vem fan tar ett begagnat lypsyl liksom? En människa som saknar hjärna typ...

Ursäkta alla svordomar men jag är rätt så upprörd (arg) just nu! Väldigt barnsligt arg, jag lär väl skratta åt det jag har skrivit om jag läser det imorgon..



Inte Kul.

Publicerad 2011-01-10 16:46:31 i Det stora hela ,

Jag är jätte torr i halsen - inte kul. Jag håller på att få en finne PRECIS mellan ögonbrynen - inte kul. Jag har fått finnmedel i ögat - inte kul. Jag är trött - inte kul. Jag måste plugga matte - inte kul. Mitt rum är stökigt - inte kul. Jag fick ont i magen av halstabletterna - inte kul. Jag är en gnällspik - jättekul!

En sak har jag bestämt mig för att göra nu, att undvika matteboken så blir det ju lite lajban i alla fall.

Uppe Med Tuppen

Publicerad 2011-01-10 08:15:51 i Det stora hela ,

Typiskt! Åt h-vete med att få sova ut på den sista lovdagen. Nej nej, jag har tydligen gått & blivit förkyld bara så där. Det är ju inte ens någon idé att försöka somna om, typiskt igen! Så nu ska jag se på Love actually, det var ett bra tag sedan jag såg på den! Senare idag beger jag mig mot stan för att träffa Lina!

Jag & Min Mamma Är Inte Alls Lika..

Publicerad 2011-01-09 16:23:48 i Det stora hela ,

Nu har jag fixat håret & jag höll på att dö av rädsla.. nästan i alla fall. För när jag kände om min volumemaster hade hunnit bli varm var den iskall! Men till slut visa det sig att jag inte stoppat i kontakten ordentligt, så ja fick spel helt i onödan. Den får verkligen inte gå sönder, aldrig!

Men men.. nu ska jag slå på Saving private Ryan & se på den ett tag. Sen åker jag!

Vackert mamma..

Alice Ballis

Publicerad 2011-01-08 16:50:42 i Det stora hela ,

När man har skittråkigt kan det vara ganska praktiskt att ha en lillasyster som alltid vill busa - & leka med wabcamen! & hon konstaterade att jag minsann hade en målafärgs-fläck på mina mjukisbyxor, stiligt.

Åker snart till stan med mamma & Alice för att handla fredagsmys!

Muntert

Publicerad 2011-01-08 13:16:51 i Det stora hela ,

Godmorgon. Jag vaknade nyss & det är inte bra, jag kommer ju få värsta chocken när skolan börjar & jag inte får sova till halv ett längre... Måste börja lägga mig tidigare, måste.

Jag har inga speciella planer för dagen, förutom att räkna matte som en idiot. Asså hur kul låter det, att plugga matte på en lördag de sista lovdagarna när man egentligen ska göra roliga(re) saker. Jag hatar matte, jag gör det! Hejdå..

 

Here We Go Again

Publicerad 2011-01-07 17:14:20 i Det stora hela ,

Hallå. Asså aj vad ont man får i skallen av att ha diadem, inge kul alls ju! Diademet har typ fastnat i skallen känns det som.. Okej nog om det nu, så intressant kan det ju faktiskt inte vara att läsa om.

Jag ska i alla fall följa med mamma & småsystrarna till storheden om ett tag. Tidsfördriv & bra att ta sig ifrån tv:n, sängen & Sex and the city ett tag. Jag har bara 3 avsnitt kvar nu, det känns inte OK! Vi hörs senare antar jag, hejdå.

Var i stallet med Amandah igår!

I Love Sex And The City ♥

Publicerad 2011-01-06 20:36:12 i Det stora hela ,

Borde verkligen räkna matte just nu, för jag kom på att vi har ett litet prov i just det ämnet om en vecka. Men mitt behov av att se Sex and the city vinner, överlägset. Varför räkna matte när man kan se på det liksom? Men det är lugnt, jag ska räkna imorgon. Om jag hinner.

Jag har ont i magen - orkar ej sitta upp. Bäst att bege sig mot sängen för några härliga avsnitt ur Sex and the city!

Hoppas Det Är Kallt Ute

Publicerad 2011-01-06 14:14:06 i Det stora hela ,

Mitt enda mål för idag är att ta en promenad. En lång! Jag kan inte sitta inne hela dagarna & kolla på Sex and the city, för då kommer jag bli fet. Så idag blir det ut i kylan med mig (om det nu inte är för kallt vill säga).

Nu ska jag gå & kolla hur kallt det är ute. Kul inlägg, trevligt.

Dumma lappar..


För Ingenting Är Omöjligt.

Publicerad 2011-01-06 02:40:04 i Det stora hela ,

Det känns som om jag nyss gjorde mig av med ett litet problem, en liten klump i magen. Okej jag ska vara ärlig här: ett stort problem, vilket resulterar med en stor jäkla klump i magen som jag har låtit vara ifred för länge. Tänk att ett sms kan få en att må så bra. Det är seriöst sjukt, sjukt härligt. Nu har jag försökt i alla fall & nu är det just det som betyder något för mig. Mer än så kan jag inte göra så resten är upp till dig. Det är ditt val, som jag inte kan & absolut inte tänker försöka påverka. Nu blev det för mycket deeptalk här, förlåt mig.

Mitt godnatt försök misslyckades - jag är alltså fortfarande vaken.


5 Januari

Publicerad 2011-01-05 18:33:14 i Det stora hela ,

Eller så kanske jag orkar skriva ett litet inlägg! Fast den stora frågan är... om vad? Hur min dag har sett ut kanske? Ok.

Jag klev upp tidigt idag! Så for jag till stan & mötte upp lilla Lina (SOM SNART FYLLER ÅR!) & vi gick & käkade på Ming! Sen gick vi runt på stan ett tag & sen gick vi till Jonatan & chillade där. & nu är jag hemma igen, eller kom hem för ett ganska bra tag sen men vem bryr sig.

Bad Upate

Publicerad 2011-01-04 13:12:02 i Det stora hela ,

Gooodmorgon på er. Anledningen till varför jag inte bloggade igår var för att jag befann mig på Ikea nästan hela dagen, med mamma, mormor & småsyrrorna. Nej, jag köpte tyvärr inga möbler. Men jag köpte (fick av mormor) 2 par skor & kläder från Gina! Så jag är nöjd. & när jag kom hem så kom Elin förbi en sväng!

& nu ska jag åka bort en sväng. & komma hem lika snabbt antar jag. HEJDÅ!

Det Går Inte Att Trösta Sig Själv

Publicerad 2011-01-02 13:25:43 i Det stora hela ,

GODMORGON! Igår sov jag till halv tre & idag sov jag till halv ett, det tar sig. Jag låg uppe & kollade på massa Sex and the city avsnitt till fyra, & det är grymt bra! Desperate Houswives, Cougar town, Grays Anatomy kan slänga sig i väggen.

Dagens planer är att.. det vet jag inte. Ligga hemma. Ha tråkigt. Vänta på något kul. Men jag ska försöka dra mig ut på en promenad i alla fall - sen när skolan börjar, börjar jag på gym igen.

Nu Är Det År 2011.

Publicerad 2011-01-01 17:38:33 i Det stora hela ,

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton. Det hade i alla fall jag, med grymt folk! Någon sorts sammanfattning av det år som gått kommer väl om ett tag, för det är ju nästan ett måste för oss som bloggar verkar det som.

Nu funderar jag på att gå & ta ett för varmt bad - för jag känner mig inte så fräsch om man säger så. Om någon har lust att hitta på något sen, smsa mig!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela