Gummibåt På Svartbyträsket

Publicerad 2011-07-31 15:00:49 i Det stora hela ,

Imorse slog det mig att det minsann inte är länge kvar tills skolan börjar. Först kom paniken, sen försvann den igen. Skolan är ju trots allt inte det värsta som finns, det hade ju kunnat vara värre. Eller?

Igår, medans de flesta av Bodens ungdomar befann sig i Piteå, drog vi som var kvar till aldersjön! Det blev en riktigt härlig kväll med ett härligt gäng. Sen blev det grillat hos Filip & jag & Vikkan åkte gummibåt på Svartbyträsket, för att göra en lång historia kort! & det kan jag ju passa på att berätta, det var riktigt mysigt!

Boden Alive 09 (?)

Tråkiga Jag

Publicerad 2011-07-29 18:42:14 i Det stora hela ,

Tråkiga jag orkar inte göra ett piss ikväll, för tråkiga jag är trött (& tråkig).

Det är pappas fel att jag är trött - han borde inte ha väckt mig så satans tidigt. Så jag kryper ner i min säng nu tillsammans med två filmer, dessvärre.


Ett Stort Plus

Publicerad 2011-07-28 13:30:13 i Det stora hela ,

Åh du underbara lön, du kom precis i tid. Nu ska här slösas - det där med att spara pengar, det får jag försöka mig på nästa sommar. Om jag känner för det (vilket jag absolut inte kommer att göra).

Först & främst ska jag beställa hem en ny mobil. Efter mycket om & men blev det en Xperia neo.

17 År

Publicerad 2011-07-26 14:07:17 i Det stora hela ,

Igår kväll cyklade jag till Melinda för lite film & tjejsnack, i vanlig ordning! & eftersom det spöregnade igår orkade jag inte cykla hem (otippat..) så jag blev kvar där. & gud så rörd jag blev när jag vaknde upp till världens gulligaste födelsedags-frulle: Jordgubbstårta, världens godaste hamburgare & cola! Tack min finaste vän

Om ett tag drar jag till Luleå med Amandah & mamma för lite bio & senare ikväll blir det tårtkalas med några fina hemma hos mig.

Ljuva Lilla Boden

Publicerad 2011-07-23 17:35:41 i Det stora hela ,

Saknat mig? Nej juste, skulle inte tro det.

Nu är jag i alla fall på hemmaplan igen! Som tur var behövde vi bara övernatta i Finland en natt & inte mer. Hotellet var äckligt & mamma drabbades av hemlängtan. Perfekt kombination, vi fick åka hem. Det blev alldeles för många mil i bil vilket resulterade med att jag hann komma till värld 4 (!!!!) på lillebrors Nintendo. Super Mario visade ju sig vara en jädrans roligt spel, trots allt.

Hopplöst & Bildlöst

Publicerad 2011-07-19 23:52:25 i Det stora hela ,

Imorgon bär det av till Finland, just varför har jag inte riktigt förstått ännu.. Bland annat ska vi besöka Mumindalen, som vi gjort en gång tidigare när jag var betydligt mindre. Favorit i repris, någon? Jag vill hem. Till lilla skrutt Boden, hem till alla människor som jag saknar. Jag har fått nog av storstaden & all shopping, nu vill jag hem. Men först (självklart) blir det ett motsträvigt stopp i Finland.

Färdig Lekt

Publicerad 2011-07-15 00:05:32 i Det stora hela ,

Jag har blivit Lam när det gäller det här med karuseller.. Det enda jag vågade mig på att åka idag på Grönan var klassikern Tekopparna (fast endast en omgång såklart) med lillasyster Alice och sedan åkte jag Jetline (en livsfarlig bergochdalbana) med lillebror Johan. Efter åkturen fick jag höra av lillebror att jag minsann var pinsam
för att jag skrek högst av alla plus att han fick ont i armen när jag liksom nöp tag i honom i nedförsbackarna.
Fast egentligen tyckte han väl mest synd om sin fega storasyster..

"Gröna Delund" - Lillebror Johan

Publicerad 2011-07-14 10:31:35 i Det stora hela ,

Dag nummer 1 här i Stockholm spenderades på stan (mammas årliga stadsvandring) & oj vad vi fick gå. & dagen avslutades med bastu här hos kusinerna!


Idag blir det Gröna Lund för hela slanten & jag känner mig redan yr, vilket jag tror är ett rätt så dåligt tecken.
Det jag fick med mig hem igår:

Alldeles För Mycket

Publicerad 2011-07-12 08:00:52 i Det stora hela ,

En aningen motvilligt sätter jag mig i bilen denna tisdagsmorgon, för nu bär det av till Stockholm. Alldeles för många mil i bil, alldeles för många fisandes småsyskon & alldeles för lite att göra. Plus att vi är borta i en & en halv vecka, vilket jag tycker är alldeles för länge..

Men jag får väl bita ihop helt enkelt. Det kan ju trota allt bli kul! & vi kommer mest troligen stanna i Övik & hälsa på "våran" lilla Juppe, lill trollet. Som jag saknat honom.

Nattligt Negativ

Publicerad 2011-07-10 21:20:38 i Det stora hela ,

Tröttare än någonsin, det är vad jag är just nu. Så, nu har jag kört fast i sängen tillsammans med körsbär, vattenmelon & iste!

 

Okej, det värsta som finns (inte långt ifrån i alla fall) är när folk ska babbla & skryta om hur nyttigt man äter. För allvarligt, kan man bry sig mindre?

 

Nu ska här kollas på tv - ha det.

 

Much Better

Publicerad 2011-07-07 23:27:57 i Det stora hela ,

Min Lat-dag blev genast lite roligare när Fiffi ringde mig! Så istället för att ligga i gräset & sola drog jag till Vikkan för att umgås med Vikkan & Fiffi! Jag tror inte att jag den enda av oss som fick flashbacks, för oj oj oj vad många sommarkvällar som har spenderats hos Vikkan.

Imorgon ska det tydligen bli sol.. & då drar jag till alder med Linnea för sol & bad!


Slit & Släng Dag?

Publicerad 2011-07-07 15:46:07 i Det stora hela ,

Idag har jag en sån där typisk Lat-dag. Jag har inte gjort någonting, vilket har framkallat min tjockis känsla. Tjockis känslan är lika med: en känsla som gör att man helt plötsligt känner sig ca 10kg tyngre.

Jag har, i alla fall, börjat läsa en bok på 550 sidor (jag fastnade på sida 12), sett på några Sex and the city avsnitt & funderat på att ta en lite för lång promenad. Jag har även börjat fundera på om jag ändå ska följa med min kära syster till Rohdos i augusti, det skulle kanske kunna bli kul trots allt!

Nej, nu väntar roligare tider! Ha det.


5 Juli

Publicerad 2011-07-05 16:36:39 i Det stora hela ,

Åh vad inaktiv min blogg är just nu, det är ju nästan spännande.

Men, jag har haft annat för mig. Boden alive helgen var hur rolig som helst + att jag har haft grillkväll hemma hos mig med ett härligt gäng tejer! Bilder kommer kanske sen, eller kanske inte..

Just nu händer det inget speciellt. Inget jag vill att ni ska veta i alla fall! Om en vecka åker jag till Stockholm för lite shopping & för att hälsa på släkten. & för att åka fritt fall med lillebror på Grönan, nu kommer vi våga (absolut inte)!

Den Där Kissie

Publicerad 2011-07-03 20:00:00 i Det stora hela ,

Hon verkar ju vara en bekväm människa trots allt. Vem brukar inte ligga & ta det lugnt om dagarna, med benen i vädret så att de ser liksom förlamade ut?

Ironi.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela