Jag Ligger Efter

Publicerad 2011-06-30 21:53:01 i Det stora hela ,

Hej & hallå. För tillfället, som ni kanske redan märkt, har jag tagit en liten blogg paus. Det är fan för varmt för att sitta inne & knappra på datorn, värmen tar kål på mig.

Imorgon är min sista arbetsdag, sen är det bara att tagga helgen & äntligen får jag mitt efterlängtade sommarlov! Det låter nästan för bra för att vara sant.

Vänner

Publicerad 2011-06-21 23:53:50 i Det stora hela ,

Jag älskar min kära Sex and the city box & har sett på alla 6 säsongen minst 3 gånger. Nu ska den få vila ett tag & under tiden tänker jag nappa systers Vänner box!

Trolltider

Publicerad 2011-06-21 21:18:42 i Det stora hela ,

Åh, nog är det härligt när man efter en hård dag då man har haft uppsatt hår äntligen får "släppa lös det". Jäklarns vilket krull man har då, i alla fall jag. Man ser mer eller mindre ut som ett troll, & det är ju lite kul.

Nu ska jag sätta i lite slingor i mitt krull till hår. Om jag nu kommer få på mig den där bebis liknade mössan som följer med i förpackningen, det är en annan historia.

Hallå Tisadag

Publicerad 2011-06-21 06:39:48 i Det stora hela ,

Det är inte sant, jag är segare än någonsin. Jag hoppas & önskar att det inte skulle vara sant, att jag vaknade den här morgonen. Jag hade kunnat döda för att få ligga kvar i min mjuka säng & bara sova bort hela dagen, som ändå bara är regnig & förbannat pissig. Så himla mycket hat till det så kallade regnet.

Nu ska jag åka & jobba. Tur att jag får sitta inne & mögla där & slipper gå ut, & det är ju i för sig positivt.

Oslagbart Bra

Publicerad 2011-06-20 20:49:37 i Det stora hela ,

Hallon & björnbär med vaniljskesella är lika med hur gott som helst.

Jag ville bara upplysa er om det. Det finns tyvärr inte så mycket mer att tillägga, förutom att det regnar för er som har missat det. GODNATT!


Självömkan

Publicerad 2011-06-20 01:04:19 i Det stora hela ,

Nu regnar det ute, igen. & regnet har en underlig förmåga att framkalla en miljon känslor hos en på samma gång. Först är det mysigt, sen är det läskigt, sen äckligt, sen roligt, sen tråkigt & till slut känner man sig bara väldigt ensam.

I alla fall jag, som t ex just nu. Ibland skulle det kanske inte vara helt fel, att vara "någons någon". Någon speciell.

Upp&ner

Publicerad 2011-06-19 13:25:22 i Det stora hela ,

Jag vill inte att det ska vara söndag idag. För jag vill inte att det ska vara måndag imorgon. & på måndagar måste man jobba, då måste man vakna omänskligt tidigt.

Jag älskar att gnälla, det är det bästa som finns.

Once Upon A Time

Publicerad 2011-06-19 03:06:59 i Det stora hela ,

"Lite sorgligt är det fakitskt, att för första gången på säkert mer än 8 år kommer vi nu att vara hästlösa. Vårt lilla söta, röda stall hos mormor & morfar kommer nu att stå tomt. Det gör faktiskt lite ont i hjärtat när jag tänker på det.."

Nu är det sorgligt på riktigt för nu är det så, nu har det faktiskt hänt.

Någon gång tänker jag skaffa häst igen, trots att jag inte är någon hästmänniska över huvud taget. Men det är så sjukt underbart, med rätt häst.


En Regnig Dag

Publicerad 2011-06-18 15:10:35 i Det stora hela ,

Inaktiv bloggning lika med värre än någonsin & en ren katastrof. Eller?

Igår hade jag i alla fall Hur kul som helst, med ett skönt gäng på Gruvberget & några påsar marshmallows. Sånna kvällar uppskattas!

Jag ska i alla fall snart bege mig mot travet, för att se på Razmus & Amandahs sista lopp tillsammans. Lite sorgligt är det fakitskt, att för första gången på säkert mer än 8 år kommer vi nu att vara hästlösa. Vårt lilla söta, röda stall hos mormor & morfar kommer nu att stå tomt. Det gör faktiskt lite ont i hjärtat när jag tänker på det..

Lite Morgon Gnäll.

Publicerad 2011-06-16 06:39:00 i Det stora hela ,

Jag är så fruktansvärt less på att behöva stiga upp innan tuppen själv var eviga dag. Wow vad jag tänker sova på lördag. Hela långa lördagen ska sovas bort, med nöje!

Nu måste jag käka frulle för att orka med arbetsdag nr. 2. Hej med er!

Med Smak Av Melon

Publicerad 2011-06-15 22:47:21 i Det stora hela ,

Jag var bombsäker på att detta skulle ske. & här står jag nu.
Gud vad jag är sugen.
Kan man köpa Italiens glass någonstans i Boden..?
Synd att det är många mil till Rom.


"Livet Är Hårt & Hänsynslöst"

Publicerad 2011-06-15 20:54:45 i Det stora hela ,

Jag går upp alldeles för tidigt & går & lägger mig alldeles för sent. Så kommer jag vara tvungen att leva, i 3 veckor fram över. Kul vardag. Kul liv. Härligt sommarlov.

Eftersom jag befinner mig på samma ställe hela dagarna plus att jag har tystnadsplikt har jag kvar "inga saker alls" att blogg om. Det är ju i & för sig också lite festligt, eller?

Allt Löser Sig

Publicerad 2011-06-14 22:43:43 i Det stora hela ,

Min nya favorit sysselsättning är att hosta. Skulle man kunna tro i alla fall. Förbannade hosta!

Min dag har vart väldigt "chill". Jag har sovit, ätit, sovit lite till, fått jobb, käkat skräpmat med Melinda, hängt med Melinda & nu ska jag sova, återigen. Alltså, tummen upp för denna Tisdag!

Morgon

Publicerad 2011-06-14 11:12:35 i Det stora hela ,

Det är farligt skönt att få sova ut när man i vanliga fall tvingas gå upp 04.45. Då sover man som bebisen själv!

Vad jag ska göra idag är oklart. Om min kropp fick bestämma skulle jag legat i sängen hela dagen, käkat GB glass & sett på filmer. Men, som tur är, får den inte bestämma. Inte idag. Istället ska här jagas efter någon som är villig att ta en fika med mig på stan!


Ytligt Svammel

Publicerad 2011-06-13 22:38:54 i Det stora hela ,

Jag är less på att min blogg ser så tråkig ut. Svart & vit. Blek. Tråkig. Om jag själv skulle råka komma in på min egna blogg skulle jag klicka bort den utan tvekan, genast. För den är tråkig, rakt av.

Nu blev det alldelse för tjatigt, minus poäng till mig...

Dagens absolut bästa kommentar: "Att prata med honom är som att prata med en påse hundskit."

Nedrans

Publicerad 2011-06-12 13:06:53 i Det stora hela ,

Jag hade tänkt mig att den här dagen skulle bli en aning roligare än gårdagen. MEN när man vaknar upp, utvilad för en gångs skull, har man åkt på världens huvudvärk. En sorts huvudvärk som gör att man bara vill lägga sig i sängen & hålla om sin lilla skalle flera timmar i sträck.

Givetvis placerar jag mig framför datorn. Dummare går det inte att bli.

Att Ta Tummen Ur

Publicerad 2011-06-11 23:40:23 i Det stora hela ,

Mamma har tjatat hela veckan på mig om mitt otroligt, fantastiska bombnedslag till rum. För en gångs skull tänker jag ge den äran till mamma & påstå att hon kanske hade rätt trots allt. Nu ska här städas.

 

Fast först ska jag ladda batterierna, i fem ynka miuter..

 

Is & Snö

Publicerad 2011-06-11 16:17:44 i Det stora hela ,

Värmen har invaderat Boden & den gör mig illamående. Att ligga ute & pressa just nu går inte, det är för varm helt enkelt. Jag vill inte vara ute över huvud taget, & det tänker jag inte vara heller.

Nu ska jag gå & förpesta min kära familj, i brist på annat att göra.

Två År Kvar

Publicerad 2011-06-11 03:01:42 i Det stora hela ,

Ja, vad mer finns det att säga. Jag har två år kvar på samhällsprogrammet, sen är det min tur att ta studenten! & jag kan ju tillägga en sak, min kväll har vart grym.

Skogstokig

Publicerad 2011-06-08 21:58:50 i Det stora hela ,

Jag ligger med nyduschat hår i min säng. Blött hår kombinerat med sängkläder är det vidrigaste som finns, nästan i alla fall. Så jag ska slita mig här ifrån & packa min dagliga "skogsväska", alltså en väska som innehåller några liter vatten & en flaska myggmedel. Fantastiskt glamoröst.

Fan vad jag tjatar om den där jäkla skogen, i vart enda inlägg! Om en vecka kommer jag ha ca en läsare kvar..

I'll Be Gone In A Day Or Two

Publicerad 2011-06-07 22:48:28 i Det stora hela ,

Underbara säng, underbart mjuka säng. Underbara vattenkran & underbara television. Nu känns det som att livet är perfekt, det är ju bra att jag inte har för höga krav på hur det perfekta livet ska se ut.

Jäkla skog. Godnatt...Grattis Sverige?

Publicerad 2011-06-06 21:04:43 i Det stora hela ,

Sveriges nationaldag, hipp hipp hura. Jag kunde inte ha brytt mig mindre..

Så jag sumpade att skutta runt på Kvarnängen med en plastig svensk flagga i handen, nynnandes på den svenska nationalsången. Istället tog jag en cykeltur till stan för en fika med Melinda, jag fick även med mig lite kläder hem från h&m! Nu ska jag skriva ett repotage, sedan blir det godnatt. Imorgon börjar jag jobba! 

You Are My Sweetest Downfall

Publicerad 2011-06-05 16:07:48 i Det stora hela ,

Just nu sitter jag & kollar på vad jag ska investera när jag fått min lön. Högst upp på listan ligger en ny mobil & att resa utomlands med min syster. Men först ska det planteras skog & tas hand om gammalt folk!

Nu ska jag försöka få med min mamma till solariumet, för att promener ända dit bort tänker jag absolut inte göra & inte vill jag bli blek igen heller. Inte en chans..

En Lugn Lördag

Publicerad 2011-06-04 22:01:40 i Det stora hela ,

Nej, jag har ingenting emot att vara hemma & ta det lungt en lördagskväll. Jag har laddat upp med lite b&j & några filmer, så jag klarar mig nog!

Jag Vill Också

Publicerad 2011-06-04 16:21:36 i Det stora hela ,

Klart att man blir lite avis när man vandrar runt på kvarnängen & ser alla fina klänningar, frisyrer & sminkningar.. Balen, jag blir alltid lika fascinerad av hur fina alla är. & syrran var snyggast av dem alla!

Endast två år kvar på samhälls, sedan får jag också gå på den där balen. Idag fick jag nöja mig med att vara paraply-hållare & bära runt på en ilsken Alice! Men men, det funkade det med.

Bal-fin?

Roma Baby

Publicerad 2011-06-03 18:48:00 i Det stora hela ,

Studieresan till Rom var helt klart underbar & någon gång ska jag resa dit igen, det har jag bestämt. Vi har bland annat "Vänt på alla stenar i Rom" (som K-E sa), hälsat på en skola med en massa glada Italienska barn, solat på stranden & badat i havet & haft jätte roliga kvällar!

Jag har i princip tagit sommarlov. Nu på tisdag börjar jag jobba & det ska faktiska bli skönt.

En bild säger mer än tusen ord, visst?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela