Datorer Suger

Publicerad 2011-03-29 13:13:33 i Det stora hela ,

När jag har datakunskap blir jag så jäkla tom i huvudet.. Excel är det tråkigaste som finns - till & med matte är roligare.

Men snart är denna tråkiga lektion slut & då ska jag & Lina springa till hyllan & köpa cola! Sen är det bara en lektion kvar, då ska vi få tillbaks våra svenskaprov. Buhu.  

Oh No.

Publicerad 2011-03-28 19:58:40 i Det stora hela ,

Guuuud vad jag är trött. Jag ligger i sängen & glor på Sex and the city & är påväg att somna precis hela tiden. Det var as jobbigt att träna idag + att den där jäkla infrabastun tar alla ens krafter.

Åh fyfan. Nu ska jag tvinga mig själv till duschen...

Fantastiskt fin.Intressesmurfarna Hoppar

Publicerad 2011-03-28 15:24:44 i Det stora hela ,

Kom just hem från skolan. Det har vart en ovanligt slapp måndag, fast det var nog tack vare att vi slapp gå på historian & gick på teater istället. Teatern, som heter Om nu kärnfamiljen är så jävla fet varför behöver den då så mycket propaganda, var väldigt rolig! Coolt att en från bolibompa var med också, ett välkänt face.

Annars.. händer det inte så mycket jag har lite vardagsbestyr att ta tag i. Här ska städas, pluggas & tränas. & nu ska jag packa väskan i panik & skynda till bussen!!

Lite För Lugnt Kanske

Publicerad 2011-03-27 20:27:31 i Det stora hela ,

Detta har vart den mest händelselösa söndagen i mitt liv. Det enda jag gjort är: vart med Linisen ett litet tag, sovit, ätit, kollat på Sex and the city i massvis. Det känns nästan overkligt eftersom jag inte har något prov att plugga till eller så - det är väldigt ovanligt!

Om ett tag ska jag utmana mina bak-kunskaper & baka kokostoscakaka. Vi får se hur det slutar...

Underbara Fredagar

Publicerad 2011-03-25 08:56:02 i Det stora hela ,

Idag är jag väldigt glad - även fast jag tvingas gå i skola! LINA ÄR OKCSÅ GLAD ♥ 

 

Nu sitter jag och har lite svenska med Helena & vill åt min godispåse som ligger & trycker i skåpet.. åh då. Resten av fredagen ska spenderas med Linisen själv - vi ska ha väldigt kul, det har jag bestämt.

This Is The Way That We Love, Like It Is Forever.

Publicerad 2011-03-24 08:49:19 i Det stora hela ,

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon & då är det ju självklart att jag inte kan sova längre än vanligt. Så jag klev upp & ställde mig i duschen i brist på annat att göra. Om en timma kommer jag vara trött igen & då kommer jag hata mig själv som klev upp FÖR tidigt...

Så nu ska jag slå på tv:n & äta frulle & sen ska jag göra mig klar för att åka & ha två lektioner på skolan. Ooohh, lång mening.

Sysslolös

Publicerad 2011-03-23 22:18:57 i Det stora hela ,

Fy tusan vad jag har tråkigt. Jag är så sysslolös. Jag brukar gilla att inte ha några krav, att inte ha något som måste göras. Men just nu stör det mig värre än någonsin! & att slå på en film & ligga still i sängen känns väldigt långt borta... Jag vill göra något kul. Jag vill ha helg. Jag vill ha lov. Jag vill slippa skolan för ett tag.

Okej, jag ska aldrig mer dricka kaffe. Det funkade visst som energikick!

Powernap Med Lina

Publicerad 2011-03-23 12:54:52 i Det stora hela ,

Jag & Lina höll på att somna i skolan, helt seriöst.. Så nu har vi druckit kaffe vilket smakar så äckligt som det bara kan bli. Men snart ska vi tillbaka till skolan igen för att ha lite geografi med Mats, något piggare!

Lilla Lillasyster

Publicerad 2011-03-22 21:20:36 i Det stora hela ,

Nu tänker jag bänka mig framför tv:n. Först är det Cougar Town & sedan The Middle! Desperate Houswives har blivit för dramatiskt för mig att se på nu, så jag har övergett det. Jag gillar inte när det sker för stora förändringar i en serie, det är därför Sex and the city är den bästa serien som finns. 

Nu.. vill jag ha socker - mot köket.

En lagomt normal bild på Alice.

Nu Kanske Jag Orkar

Publicerad 2011-03-22 19:20:37 i Det stora hela ,

Oops.. min lilla power nap som jag tänkt skulle vara i typ en timma övergick till tre timmars underbar sömn! Äh, vad fan. Jag har ändå inget annan för mig. Det enda som måste göras ikväll att duscha - jag tror jag klarar av det.

Annars händer det inte så mycket. Skolan var chill & inte lika jobbig som den brukar vara. Jag & Lina muppar oss som vanligt. Allt rullar på!

Vill Man Ha Något Får Man Fixa Det Själv...

Publicerad 2011-03-21 22:54:27 i Det stora hela ,

Samtidigt som det skrivs historia i Egypten passar jag på att skriva lite historia i köket, genom att baka. Ni som känner mig väl vet att det är väldigt ovanligt att jag bakar. & jag bakar absolut inte för att det är kul, så tokig har jag inte hunnit bli ännu. Nej, jag bakar för att det behövs. Jag behöver kladdkaka, mitt dagliga intag!

HELVETE! Vi har ingen grädde hemma... nu blev allt totalt värdelöst.

Dålig Samhällselev.

Publicerad 2011-03-21 09:30:48 i Det stora hela ,

Jag & Lina har till uppgift att fördjupa oss i vad som har hänt i Egypten. & hur fan kan jag ha missat det? Jag har ingen aning om vad som hänt & det har tydligen skrivits lite historia där..? Fy, dålig samhällselev.

& det blev nyss ännu värre. Jag bloggar på lektionstid.

Hit vill jag nu..

I Am Tired Of Being Tired

Publicerad 2011-03-20 22:26:26 i Det stora hela ,

Nu har jag kommit hem efter en mysig helg! & nu sitter jag här jag i min mjuka jamas & är skit förbannad över att behöva gå till skolan imorgon. Jag har verkligen ingen lust alls.. jag vill kunna sova hur länge jag vill imorgon!

Men men, livet är hårt ibland. Nu ska jag ta en lång, varm dusch, sedan krypa ner i sängen & sova. Av någon underlig anledning är jag hur trött som helst..

Ben & Jerry's En Lördagmorgon

Publicerad 2011-03-19 11:43:25 i Det stora hela ,

Igårkväll hade jag så fruktansvärt tråkigt.. jag har betämt mig för att aldrig mer i hela mitt liv ha så tråkigt igen.

Hur som helst, nu har jag det lite roligare. Jag sitter & käkar lite b&j & en mycket roligare kväll väntar! Men först ska jag kämpa med att sälja lite bröd så SP10b tar sig till Italiens huvudstad. & ja, jag ska bli bättre på att blogga.

This Is Boring

Publicerad 2011-03-17 10:07:00 i Det stora hela ,

Idag är det torsdag & torsdag = sovmorgon! Sitter & tar det lugnt här vid datorn & är jätteglad att det är varmt ute idag. Då åker vårjackan på! Jag är så förbannat less på stora, varma jackor nu..

Nej nu ska jag sminka mig sen ÄTA!

Bravo

Publicerad 2011-03-16 07:36:42 i Det stora hela ,

Jag har gjort mig färdig i rekord-tid idag! Alltså är det ca 5 minuter till bussen går..

Så nu ska jag ta på mig skorna så jag inte missar buss-fan. Snark...

Cheerleading Med Linisen!

Publicerad 2011-03-15 22:27:36 i Det stora hela ,

Imorgon är det Lina som ska ha veckans gymnastiklektion med SP10b - cheerleading! Jag har aldrig förstått mig på den sporten, seg som jag är. Bara jag slipper klä mig i mini-kjol i gräslig färgkombination är jag nöjd. HÖR DU DET NU LINA ;) !?

Nu lägger jag ner dom planerade plugg-planerna & går & lägger mig i sängen & slår på en films istället. Det finns en viss gräns på hur mycket man får plugga & den är överstigen för länge sedan nu! Nu är det sängen som gäller.Enformigt?

Publicerad 2011-03-15 16:51:08 i Det stora hela ,

Jag kom nyss på en lite pinsam sak. Om man kollar nedanför på bilderna på mig så putar jag med läpparna på alla tre. Jag tänker ställa mig frågan själv & vara tacksam för svar, varför?

I Want You So Bad

Publicerad 2011-03-15 16:37:27 i Det stora hela ,

Jag taggar stenhårt för att jag ens ska orka tänka tanken att fara & träna om en timma: film, cola & mackor. Vi får se hur det går med träningen idag.. Måste plugga skit-svenska senare också.

Nu ska jag se klart filmen som jag har försökt se klart i en veckas tid nu. Sen ska jag dra mig mot gymmet, jag är redan andfådd..

Min älsklings vän

Vi Är Plus Minus Noll

Publicerad 2011-03-14 20:23:33 i Det stora hela ,

Inaktiv bloggning bla bla bla. Jag bloggar när jag har tid, punkt slut. Inte för att jag har tid just nu, men jag bloggar hellre än att plugga. Just nu håller jag på att göra något väldigt ovanligt (för att vara mig då). Jag gör middag, bestående av korv & makaroner. Inte den mest invecklade maträtten men i min värld räknas det fullt ut. Dessutom är det hur gott som helst!

Resten av kvällen ska jag tillbringa i min säng. Men för omväxlings skull så ska jag byta ut mitt kära Sex and the city mot en bajsbok, en islänningasaga... motvilligt.

Hamstervakt!

Jäkla Island

Publicerad 2011-03-12 15:45:41 i Det stora hela ,

Okej, the botten is nådd! Vad fan får jag ut av att läsa en Islänningasaga vid namn Gunnlaugs Ormtunga? Det är en fråga som jag skulle vilja ha ett ärligt svar på från min egna svenskalärare. Om man nu verkligen måste kunna allt om Islands väldigt, väldigt gamla & välbehållna litteratur för att lyckas i framtiden vet jag inte om jag vill lyckas. För det är inte det minsta kul..

Jag borde inte plugga på en Lördag, det gör mig bara upprörd.

Silver Moon Sparkling, So Kiss Me

Publicerad 2011-03-12 12:30:16 i Det stora hela ,

Gud vad skönt det är att vara ensammen hemma ibland. Man kan ju hoppa (eller gå) runt & göra vad man vill! & jag väljer att plugga, städa, blogga & lyssna på musik samtidigt. Det funkar också!

Det här kommer nog bli en bra lördga! Vi ses.

Som Alltid

Publicerad 2011-03-11 07:38:53 i Det stora hela ,

Lillebror står bakom mig & tjatar att vi måste gå till bussen.
Han ska alltid gå typ en kvart iförväg.. pucko.

Okej, nu måste jag gå till bussen - HEJDÅ!

"They Don't Call It A Job For Nothing!"

Publicerad 2011-03-10 09:18:11 i Det stora hela ,

Jaså, då var ännu en sovmorgon åt skogen. Jag har fått för mig, på något underligt vis, att jag kan vara uppe väldigt mycket längre när jag har sovmorgon & ändå vara sådär härligt helg-utvilad när jag vaknar. Men nej, den metoden funkar inte kan jag tala om. & jag borde väl ha fattat det efter mer än ett halvår i skolan. Men.. nej.

Bra är det att jag bara har två lektioner idag, eller snarare tur. Nu ska jag njuta av min sovmorgon & vara extra sölig..

We Made It

Publicerad 2011-03-09 22:09:01 i Det stora hela ,

Jag blir tokig! Tokig! Jag vill inte plugga mer nu, nu får det fan i mig vara nog. Tur att att jag har sovmorgon imorgon, annars skulle jag nog ha börjat fundera på att sakta sjunka in i marken & stanna där. Eller nej, det vill jag inte.

Tog en liten pluggpaus idag i alla fall. Jag for till ishallen med Lina & såg på en liten hockeymatch. Vi har snackat om att se hockey hela vintern, so we made it!
Nu ska jag bada badkar med min samhällsbok - jag tror jag ska dränka den..

Puss & Hejdå.

Söndagar Suger

Publicerad 2011-03-06 13:54:42 i Det stora hela ,

Många brukar säga att de sparar allt plugg tills på söndagen. Så brukar jag med säga, men det är oftast en väldigt stor lögn. Jag sparar allt plugg tills kvällen innan & sen är det bara att hoppas på det bästa!

Fast just nu funderar jag på att ta tummen ur röven & börja med den attans matten. Har jag något val ens?

23.59

Publicerad 2011-03-05 23:59:22 i Det stora hela ,

Detta kommer nog bli en väldigt lugn lördagkväll. Den kan nog inte bli lugnare, eller om den blir lugnare än vad den är nu är väl om jag möjligtvis avlider. Men jag tänker inte gnälla, Sex and the city är den bästa serien som finns!

Fast nu blev jag jättehungrig - så nu ska jag styra fossingarna mot köket.

En uttråkad Elina.

Thoughts, There Are Too Many

Publicerad 2011-03-04 01:30:40 i Det stora hela ,

Hur många tankar kan få plats i ens skalle precis innan det är godnatt, egentligen?
Svar: Allt för många än vad du egentligen kan hantera.

Tack för den. Nu kommer jag sova extra gott! Fast jag vill inte sova just nu, för jag är inte det minsta trött. Aaaaaaah, careface.

Tiden Går För Fort

Publicerad 2011-03-04 00:41:21 i Det stora hela ,

Alltså det här lovet har gått för fort tycker jag.. jag har inte hunnit göra något alls känns det som. Men, vi har hela tre dagar på oss! Ge järnet nu.

Jag var ju & bowlade idag - & det var sjukt kul! Jag tror att det hela blev lite roligare eftersom Amandah failade precis hela tiden, haha säger jag bara! Nu ska jag nöta facebook ett litet tag men sen ska jag sova, länge. Godnatt!

Do You Believe In Life After Love

Publicerad 2011-03-03 13:28:13 i Det stora hela ,

Godmorgon! Jag vet egentligen inte varför jag bloggar just nu för jag har nämligen inget att blogga om.

MEN - jag ska försöka färga håret (göra slingor) nu på dagen, måste bara tigga lite hjälp av Amandah först. & ja, jag ska försöka bli "nästan blond" genom att bara göra slingor & hur det kommer gå lär vi ju märka i framtiden! Senare ikväll ska jag & Amandah åka & bowla med några. Så det kommer säkert bli en rolig torsdag!

En bild från en tjejkväll!

Kul Sportvlov

Publicerad 2011-03-02 16:53:43 i Det stora hela ,

Alltså det är alltid så. Alltid (seriöst) när jag får lov går jag & blir förskyld. Extra irriterande är det att bli sjuk just det här lovet, jag har nämligen lovat mig själv att träna fyra gånger denna vecka. Men åt skogen med det, mest troligen. Jag tänker i alla fall åka in & nöta infrabastun lite senare. I alla fall i en halvtimme..

Ja ja, jag tänker vara glad att jag inte är lika sjuk som lillasyrran i alla fall. Stackarn ♥

Alla Dessa Listor

Publicerad 2011-03-01 21:15:44 i Det stora hela ,

Jag har insett att min senaste puss/kyss: var som vilken puss som helst.
Jag har insett att: det inte går att ändra på sig själv.
Jag har lärt mig: att det man vill ha mest kan vara det man behöver minst.
Jag lyssnar på: det som jag tycker är värt att lyssna på. Resten försöker jag stänga ute helt enkelt.
Jag pratar: mer än gärna!
Jag tycker om: dom som jag älskar.
Jag avskyr när folk: tror att dom vet allt bäst fast dom inte gör det.
Min första bästavän heter: Linnéa Flygare & hon gjorde allt värt att minnas!
Kärlek är: det bästa men samtidigt det värsta som finns.
Bästa tiden i mitt liv var: hallå? jag har inte levt klart mitt liv ännu.
När jag borstar tänderna: är jag alltid jävligt trött..
När jag lagar mat: går det oftast åt h-vete.
Jag tänder på: självsäkerhet.
Jag är rädd för: att/när jag kommer bli lika ledsen som jag var för ett tag sen.
Den bästa känslan är: när man är nykär, helt klart!
Jag är bäst på: att bli sjuk på loven.
Jag är sämst på: att ignorera människor som jag avskyr..
Om jag var ett djur skulle jag vara: en fågel!
Jag kommer alltid att vara: en väldigt avundsjuk person.
Det finaste som finns är: vänskap & kärlek.
I sommar: ska jag leva livet för hela slanten med en härlig människa. & tjäna massor med pengar!
Sist jag verkligen grät var: när jag insåg att han inte ville ha mig längre, när jag insåg att jag inte räckte till hur mycket jag än försökte. Sedan dess har jag inte gråtit, det måste ha tagit slut på tårar där.
Jag kan: om jag vill. Men det är väldigt sällan.
Jag kan inte: lista ut vad jag vill bli när jag blir stor, vilket gör mig livrädd.
När jag vill tänka går jag: till mitt rum & stänger dörren.
Min mobiltelefon är: jättebra men jobbig. & rosa!
När jag vaknar på morgonen: vill jag oftast sova någon timma till.
Innan jag går och lägger mej: tänker jag som mest.
Just nu tänker jag på: hur det kommer att gå & om jag egentligen är dum i huvudet.
Bebisar är: det enda som jag är riktigt säker på att jag vill ha när jag bli vuxen.
Idag har jag: vart med Lina & insett att jag håller på att bli förkyld.
Ikväll ska jag: titta på tv med storasyster, smsa & sova.
Imorgon kommer jag: gå tillbak till Mind the bag med mina trasiga jeans..
Jag vill verkligen: att allt ska lösa sig & att ingen av oss blir ledsna.

Back To Reality

Publicerad 2011-03-01 11:59:10 i Det stora hela ,

Godmorgon! Imorse när jag vaknade kom jag på att jag har sjukt mycket plugg, så jag har halft panik just nu. Matteprov, samhällsprov, prov på engelska boken Matilda & skriva bokanalys om den, såklart. & imorgon ska jag börja med eländet. Eller?

Hur som helst! Ska försöka fixa mig lite så att jag kan vistas på stan utan att skämmas. & idag får jag äntligen träffa Lina igen! Hon har vart & fjollat i huvudstaden för länge nu tycker jag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela