Askmolnen & Island

Publicerad 2011-05-24 14:16:18 i Det stora hela ,

Nog var det självklart att något skulle hända just när vi ätnligen ska fara iväg på våran efterlängtade resa till Italien. Visst visst, Island drar till med ännu en naturkatastrof. Varför inte? Askmoln är ju trevliga..

ASKMOLN. ISLAND. ALLT SOM HAR MED ISLAND ATT GÖRA. Inom mig finns ett hat som aldrig kommer sluta finnas där om resan till Rom blir inställd.

Så där ja, tack. Nu har jar framfört min åsikt. Nu ska jag packa klart väskan & sedan bär det av till Arlanda & sedan Rom, förhoppningsvis.

Roligare Än Så Blir Det Inte

Publicerad 2011-05-21 14:06:27 i Det stora hela ,

Rom, rom, rom. Oj så jag längtar dit, bort från Boden ett litet tag & komma hem brun, förhoppningsvis.. Syrran åkte till Rhodos igår & ja, jag var en aning avis på henne! Fast en sak som jag tyävrr inte ser fram emot är packningen. Jag får alltid så mycket ångest över det som jag packar med mig, det som jag inte packar med mig, det som jag borde packa med mig & det som jag glömt.

Nu ska jag ta tummen ur & städa mitt rum, för jag misstänker att det kan behövas.

Hej

Publicerad 2011-05-19 18:02:14 i Det stora hela ,

Hejsan. Hur ofta brukar jag indela mina inlägg med ett "hejsan"? Svaret är aldrig, för jag tycker att det är riktigt värdelöst. Men favoriten är ändå när bloggare skriver "hello bitches", då kan jag inte hålla mig för skratt!

Okej, det här blev ett väldigt muppigt inlägg såg jag nu. Roligt, hejdå.


Underbar Onsadag?

Publicerad 2011-05-18 10:23:55 i Det stora hela ,

Att göra nationella i matte tog inte mer än 60 min, så jag tog bussen hem efter det. Men jag ska tillbaka till skolan tio i två & skriva meteroligiprovet. & att skriva geografiprov lika med kramp i handen veckan ut..

Hur som helst - nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina anteckningar & se på film. Två flugor i en smäll, kanonkul ju!

Svar ja, jag skäms.

Cumulonimbus

Publicerad 2011-05-17 22:55:15 i Det stora hela ,

Varmfronter hit & kallfronter dit, nu får det fan i mig vara nog. Nu vet jag vad vart enda moln på himlen heter, då är det illa. & ändå har jag 2 sidor kvar att nöta in i skallen, usch.

Men sen ska jag sova. Imorgon är det nationella i matte & meteroligiprov, det ser ut att bli en hård onsdag..

Jag Vill Åka Idag

Publicerad 2011-05-16 23:00:55 i Det stora hela ,

Jag känner mig ungefär sådär peppad (inte peppad alls vill säga) på att spendera den här & den kommande kvällen med mina meteorologiantecnkingar. Jag har aldrig vart så skolless som jag faktiskt är.

Men jag tror dock att studieresan kommer komma väldigt passande! Om en vecka & en dag bär det av till Stockholm med klassen & dagen efter det sätter vi oss på flyget till Italien, Rom! Äntligen, efter allt brödbak & alla sålda salami-äckel-korvar får vi åka. Ja, min resefeber har börjat stiga..

Det Är Du

Publicerad 2011-05-15 01:35:21 i Det stora hela ,

Så där ja. Då var ännu en lördagskväll slut & den har spenderats med en massa härligt folk på kulturområdet! Fast den iskalla promenaden hem hade jag kunnat leva utan, fytusan så kallt!

Nu tänker jag lägga mig under mitt täcke & försöka bli varm igen, på egen hand.

Jag Glömmer Aldrig Dina Hemligheter

Publicerad 2011-05-14 18:16:23 i Det stora hela ,

Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


Inaktiv Bloggerska

Publicerad 2011-05-13 16:19:20 i Det stora hela ,

Ibland önskar man helt enkelt att man inte hade en blogg. Som t ex igår, när det känns som att man måste tvångs blogga fast man verkligen inte har tid. När man ändå sätter sig & bloggar men så publiceras inte skiten hur som helst.. Ibland är det okej att bli less.

MEN - nu är det fredag. Det firar vi (jag) med en powernap, hipp hipp hurra!

Busigt!

I Can't Get Enough

Publicerad 2011-05-11 20:25:52 i Det stora hela ,

Den sidan som jag pluggar glosor på har laggat ihop fullständigt.. när jag väl tar tummen ur & tänker plugga fuknar ingenting. Allra minst hjärnan.

Vad ska jag göra åt saken? Jo, vara förbannad & sur. Ilskan och irritationen tänker jag ta ut på min kära familj, enjoy it.

 

Ojsan Ojsan

Publicerad 2011-05-11 08:22:36 i Det stora hela ,

Jag råkade tyvärr försova mig imorse så nu känner jag mig som en dålig elev. Eller?

Jag & bror min ska snart traska iväg till bussen, som går om ca 25 minuter. NU står han (som alltid) i hallen & ber mig skynda på lite, så vi inte ska missa bussen. & jag lovar dig lillebror, jag ska skynda mig. För att missa bussen skulle ju vara fy skam.

Zut

Publicerad 2011-05-10 20:55:19 i Det stora hela ,

Min powernap övergick till nästan 5 timmars härlig sömn. & 5 timmar missat plugg, inte bra alls. Så nu pluggar jag som en tok, det är verkligen inte kul och den kul-heten smittar verkligen av sig på bloggen.

Men en räddare i nöden finns alltid, idag heter den Max. Sveriges godaste hamburagre!

Igår körde jag häst med Amandah!

Måndag

Publicerad 2011-05-09 09:19:44 i Det stora hela ,

Yes, då var det måndag igen. Jag har blivit förkyld men jag är ändå på strålande humör!

Just nu har jag samhällskunskap & sitter & chillar lite. Efter skolan ska jag hem & panik-plugga.. nu är jag less. Jag vill ha sommarlov nu!

Plugg Var Ordet

Publicerad 2011-05-08 13:23:42 i Det stora hela ,

Idag ska jag plugga som aldrig förr, till att börja med i alla fall. Jag har en historiaredovisning som ska göras, ett repotage att skriva, ett franska prov & ett Mats Persson prov. Det är en big deal...

Nu ska jag käka frulle, sen ska jag fortsätta att skriva om den Ryska revolutionen!Favorit I Repris

Publicerad 2011-05-07 15:12:45 i Det stora hela ,

Just nu sitter jag & tar det lugnt i min säng & ser på en av mina favo filmer, P.S I love you. & som alltid när jag ser den här filmen, tårarna bara rinner. Den är så orättvis!

Om ett tag ska jag hoppa in i duschen & sen fixa mig lite. Sedan förväntar jag mig en rolig kväll!

Grill-mästaren?

Tänk Om

Publicerad 2011-05-07 01:47:45 i Det stora hela ,

Just nu sitter jag & är avis på min lillasysters hamster - lilla Mumlan.

Hon är ensam i en bur hela dagarna, men ändå mår hon bra. Hon behöver inte ta några risker, som t ex att bli sårad eller besviken. Hon slipper ha kontakt med omvärlden. Hon behöver inte någon, hon klarar sig själv - tänk om det vore så lätt?


There Is So Much Time You Will Never Get Back

Publicerad 2011-05-05 10:51:33 i Det stora hela ,

Jag har kommit på mig själv att vara en sån där tidsoptimist, fast tvärt om. Vad jag än gör så har jag alltid hur mycket tid över som helst. Som t ex idag: för att hinna med bussen som går kvart i tolv ställde jag klockan på tio.. & nu är jag arg. För jag hade kunnat sova en timme till utan några som helst problem!

Så vad gör jag nu då? Plugga franska skulle vara passande men att sitta & gnata igenom över 100 gloser en torsdagsmorgon låter inte bra i mina öron.
Jag gör den sen, när jag har tid, "jag ska bara....".

Två stycken töntar!

Nya Tag

Publicerad 2011-05-04 16:15:57 i Det stora hela ,

Till att börja med tänker jag göra en header, sen ska jag blogga varje dag precis hela tiden. Eller nej, nu ska vi inte överdriva här.

Idag hade alla 1:or på skolan engelska nationella, & efter det fick vi sluta! Så efter det gick jag till stan med Lina & Sara & var med dom i ett par timmar. Det var trevligt! & nu ska jag tagga lite (läs: massor) franska plugg & sen längta till sovmorgonen som vi har imorgon. Det ska bli grymt skönt, punkt slut.

Lite kortare hår!

Less

Publicerad 2011-05-03 16:20:16 i Det stora hela ,

Nu är jag hemkommen från skolan & ska nu gå & lägga mig i sängen & dö ett tag innan jag börjar plugga franska. Just nu är allt bara jobbigt, fyfan.

Något annan roligt som har hänt då? Nja, jag har kapat av mig håret & min mobil försvann i stan på valborgs men jag fick tillbaka den som tur var.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela