Tre Favoriter

Publicerad 2012-04-29 18:19:03 i Det stora hela ,

Eftersom jag är en tjej tänker jag i detta inlägg utnyttja det till fullo & göra ett tjejigt inlägg & slänga in tre bilder på tre "saker" som jag tycker är bra helt enkelt. Kort & gott.

1: Att handla kläder när det är halva priset på rean.

2: Min jeansjacka (som jag för övrigt är väldigt sugen på att börja använda).

3: Min "Maggio-Tavla" som jag så fint kallar den, älskar den!

Operation Näsa

Publicerad 2012-04-25 00:18:35 i Det stora hela ,

När jag var yngre (nu låter jag som en mycket gammal & vis människa, men skitsamma) hatade jag min näsa över allt annat. Den var stor, ivägen & liknade en potatis, typ. & aldrig fick den stackarn vara med på bild, BARA om halva bedrövelsen syntes. Jag hade kunnat skriva ett helt a4 om hur mycket tid jag lade ner på att hata min näsa, men det låter jag bli med för i ärlighetens namn tycker jag att det suger att blogga.

 

Nu i efterhand förstår jag hur korkad jag har varit. Jag har stått & ohhh:at & ähhh:at mig i spegeln över något som jag varken kan rå för eller påverka. Vi är bra på att kritisera andra men vi är bäst på att kritisera oss själva.

 

 

 

Idag har jag insett att jag helt enkelt får ta paketet som det är om jag vill vara jag. Så jag siktar framåt på kommande bekymmer istället. Dom lär ju vara större än min näsa i alla fall, hoppas jag..

 

Två Svordomar I En Mening

Publicerad 2012-04-08 23:33:47 i Det stora hela ,

Mamma tjatar om att jag bloggar för lite & att när jag väl bloggar bloggar jag om att jag ska börja blogga mer vilket jag inte gör. Så, mamma tjatar - & jag bloggar.

Men på tal om absolut ingenting slog det mig typ nyss att jag är värdelös när det gäller att ta egobilder. När jag står där i spegeln med mobilen i högsta hugg vet jag liksom inte om jag ska skratta eller gråta - så jag gör något däremellan. & om man tänker på det, så syns det faktiskt pinsamt nog. Så kan man ju göra..


..eller så kan man göra som väldigt många andra tjejer gör & på något vis fladdra upp brösten så att dom syns onaturligt mycket för att sedan stå & puta ut allt som går att puta ut så mycket som det bara går. Förutom magen, gud nej, magen ska helst puta in så mycket som det bara går. Jag tror att målet med dessa bilder är att se så olik ut sig själv som möjligt, eftersom det inte går att identifiera människan på bilden så fort den är tagen. För sedan när man trixat klart putar allt som man putat ut in & allt som man putat in putar ut & brösten åker ner på den ursprungliga nivån igen.

Det är så jag ser på saken & jag tror inte ens att jag behöver skriva att jag är fruktansvärt less på dessa jäkla bilder. Någon jävla måtta får det väl för fan vara.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela