Det Var Väl Ett Evigt Tjat

Publicerad 2012-03-28 21:50:58 i Det stora hela ,

Det här med att blogga går ju finemang, jag fjongar ut cirkus ett inlägg om dagen. Heja mig.


Tänkte att jag kunde dra en klassiker och berätta för er vad jag har för mig om dagarna, om det nu händelsevis skulle roa er: jag pluggar (för lite), längtar efter sommaren, söker sommarjobb, badar badkar, sover & lägger ner alldeles för mycket tid & energi på att störa mig på korkade människor. Plus att jag numera spenderar en hel del tid åt att mysa med världens bästa kille, vilket känns otroligt bra.

När Jag Blir Stor Ska Jag Köpa En Sån Som Dig

Publicerad 2012-03-27 12:05:20 i Det stora hela ,

Hemma hos min syster för två helger sen - men lånehunden Rudie!

 

Rudie. I mina ögon är han världens sötaste hund. Ful-söt är han, & djur som ser ut så blir liksom ännu sötare. Söt, ful-söt & snäll - bättre blir det inte. Eller jo, han är inte hundigt jobbig att ha runt omkring sig utan väldigt bekväm.

 

Jag har även bestämt mig för att börja blogga igen nu, på riktigt. För nu känner jag för det!

 

Ett Utflyktsansikte

Publicerad 2012-03-17 16:06:29 i Det stora hela ,

 

Efter att ha grillat pinnbröd och korv ser Alice ut så - sådär lortigt glad. Det tillkom även en chokladfläck i pannan strax innan hemfärd, för säkerhetens skull.

Jag spenderade dom första timmarna av dagen i skogen med mormor & morfar & mina två yngsta syskon. Vi grillade korv, drällde varmchoklad osv - det var hur som helst väldigt mysigt!

 

Nu ska jag göra mig klar tills ikväll då jag ska umgås med härliga människor & det kommer förhoppningsvis att bli en bra lördag!

 

Hanna Widerstedt

Publicerad 2012-03-09 17:01:24 i Det stora hela ,


Jag förstår inte att människor kan elda upp sig på den där bruden. För det första är hon ju störtskön, tycker i alla fall jag! & för det andra är hon inte seriös för fem öre. Hon provocerar människor, & hon är förbannat bra på det. Jag hade absolut inte sett på Big Brother om hon inte vart med.

& nej, bara för att jag tycker att Hanna W är en kul typ betyder inte det att jag vill bli som hon. Nej.

Den Tredje Mars

Publicerad 2012-03-03 12:57:05 i Det stora hela ,

Endast en sovmorgon består sen är det raka vägen tillbaka till skolan & allt jävla plugg. Jag är allvarligt talat redan less. Jag hade velat ha två veckors ledighet. Eller tre. Man hinner inte vara ledig på riktigt när det bara är en liten snål vecka.

Hur som helst så har lovet hittills varit bra. Igår for jag till Haparanda med Sara, Amandah och hennes kompisar. Jag och Sara samlade på oss lite vuxenpoäng & vi for även över en sväng till Finland & turistade lite.

Här i familjen har vi upplevt ett takras utöver det vanliga, en nära döden upplevelse. Några minuter efter att vi gått in genom dörren hördes ett brak och våran bro försvann. Men för all del, ska det va så ska det, eller?
Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela