Love Story ,

Publicerad 2009-02-28 14:24:47 i Det stora hela ,

Heeejsan , sitter framför datorn hos mormor & morfar. Har vart ute & kört Juppe & det gick bra, fast han var lite surig men ajja.Nu väntar jag bara på att Amanda ska komma tillbaka med Musse, sen ska hon kanske ut med Zolle också men sen ska vi fara hem : )

Lyssnar på låten "Love Story" med Taylor Swift, så himmla söt låt ! Jag typ nöter den nu, sen så måste jag ladda in den i mp3:en : ) Senare idag blir det att vara med Elin tha queeen ; ) ! Jag har inte vart med henne på jätte länge så det ska bli jätte kuuul : ) !

Men nu ska jag gå & fixa lite små tjafs ; ) PUSS PÅ BABES ! ;*

You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes !

Det kommer bli bättre.

Publicerad 2009-02-28 10:33:36 i Det stora hela ,

GO morgon ; ) ! Vakna för ett tag sen & ska snart til stallet & köra häst. Det är typ fint väder ute så jag ska köra häst idag. & jag ska ta med mig kameran ! Sen ska jag väll fixa lite i stallet också men sen ska jag fara hem igen.

När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra. Eller joo , ikväll ska jag se på melodifestivalen om jag ids. Det kan vara ganska så långtråååk ibland. Men ajja, jag hittar väll på nå annat "kul" att göra såklart ; ) ! Kanske vara med någon kompis eller så, jag ska  : ) !

Nu ska jag gå & fixa mig, ; )

Puss på alla som läser ;*

Happy smile ; )

Publicerad 2009-02-27 23:14:15 i Det stora hela ,

Hejsan på er , känner mig riktigt glad just nu & det har jag inte gjort på riktigt länge nu ! Vet inte riktigt varför men ajja , om man är glad & skrattar mycket så lever man längre ;-) ! HAHAHAHAHA !

Var nyss & gossa med min lilla Thea, Elviras lilla bebis marsvin. Hon är så jäkla söt & nu är hon ju nästan tam också, hon är sååååå mysig & rolig : ) Det är ganska så kul med marsvin ibland, när dom ite bitts iallafall ;-) !

Ska snart gå & sova, orkar inte vara uppe för länge. Det känns så onödigt att vända på dygnet tills första lovdagen, det är nästan bortkastat med tid tycker jag. Imorgon hoppas jag på bra väder ! Ska ut med min lille Juppe tha man & försöka smälla i han någon kondis. Nog för att han är i ganska så fin form, han springer ju på bra, men jag skulle villja ha bort liiiiite till av magen som sticker ut (a) , sen är det jätte mysigt att fara ut & köra när det är vackert väder ute. Imorgon ska kameran med ut också, det måste jag komma ihåg ! : )

Gonatt på er ; )

If I could escape & recreate a place that's my own world
& I could be your favourite girl forever, Perfectly together
Tell me boy now wouldn't that be sweet?
If I could be sweet, I know I've been a real bad girl
I didn't mean for you to get hurt whatsoever.
We can make it better, Tell me boy wouldn't that be sweet?     

Jag & Thea ;*

Allt utom det ,

Publicerad 2009-02-27 18:12:17 i Det stora hela ,

Hejsaan på er alla gullepluttar ;-) ! Gud va trött jag är asså, har vart trött hela dagen, för trött. Men nu har vi ju lov så nu kan man ju till & med sova på morgonen (a) Men jag kommer väll ändå vakna klockan fem på morgonen : ) , jo jag är alltid possetiv, alwaaays. MEN FAN VA SKÖNT MED LOV !

Skolan idag var väll rätt så lugn , men jag har som sagt var as trött. Vi fick iallafall sluta tidigare från NO;n : ) Sen efter skolan var jag med Fiffi ett tag : ) <3 , vi har typ inte dampat nå alls idag, hehe (a) Men vi for hemm till mig , käka mellis , snacka & ritat (y) Sen så snacka vi lite till :D ! Hon for hem för ett tag sen, eller hon gick hem : ) , Fiffi är duktig (y) !

& jag som trodde att det var melodifestivalen idag & var typ jätteglad för det, men det är ju lets dance & det är inte alls lika roligt ! Men jag får väll bänka mig framför tv:en ändå : )

Nu ska jag dra & fixa lite små grejs & senare ska jag bada :D !!!!!!!

Puss babes , ha det bäst !

Vill ha sommar & sol NUUU ! : (

Moa gummsan ! : ) <3

Publicerad 2009-02-26 21:04:10 i Det stora hela ,

Hej på er ! Idag efter skolan var jag me Moa : ) , vi har åkt buss , jag & Moa gillar bussar , det har vi alltid gjort & kommer alltid att göra (a) Sen så har vi ätit & så åkt till hästarna men mormor hade redan gjort klart allt där så vi for hem på en gång : ) Det var jätte länge sen jag var med Moa ensam & jag har faktiskt saknat det ! , men vi har haft jätte kul idag iallafall :D !

Moa for hem för ett tag sen. & jag har nyss ducshat & ska försöka somna tidigt idag, är så jävla trött ! Men hur jag än försöker så kan jag inte somna, stört I know. Men ska lägga mig & se på film så kanske det går bättre att sova (y) !

Men nu ska jag se fiiiiilm ;-) ! , puss på er babes !

Hahahahaha, du är ju störd .

I SMILE FOR YOU : ) !

Publicerad 2009-02-26 00:26:19 i Det stora hela ,

Hejsan hejsan. Klockan är snart halv ett & jag kan verkligen inte sova. Det är tredje natten i rad jag sätter mig vid datorn därför att jag inte kan sova, typiskt mig. Men att skriva blogg är bra att göra när man inte kan sova : ) , skriva av sig lite & sen går man & lägger sig igen & då somnar man. Funderar på att skaffa sömn piller eller något sånnt ,

Idag har jag vart i skolan, & den var väll som vanlig. Lika knäpp, matte lektionen var helt cp, men det var inte mitt fel. Jag & Fiffi satt & käkade på pennorna hela matten & några knäppis killar hoppade ut genom fönstret, våran klass är & kommer alltid att vara normal : ) ! Sen slutar vi ju tidigare på onsdagar så jag for direkt till stallet & körde min lilla Jupps, det var ju jätte härligt väder ute så jag passade på att fara ut med lill ponnin ;-)

Sen for jag hem & då kom Julia & SandraN : ) , vi lekte med Elviras tekniska leksaker & käkade mackor med räkost på, HAHAHAHAHA ! Räkost är ju lungt det senaste, skärskillt om man har det på fingret ! Senare kom Fiffi : ) , då spelade vi GH & ja, det gick ju som det gick det (a) , men jag var ju bäst så fuck the rest (a) , hehe ! Sen så har vi bestämmt att på måndag ska jag, Fiffi, Julia & Sandra åka till pagla, där ska vi va as coola & åka madrass & sånnt dära (a) , men det kommer säkert att bli jätte kul : ) ! Sen den sista helgen på sportlovet ska jag & Julia hänga med våra små gulliga lillebrorsor på deras hockey cupp i Umeå, kul att åka buss & sova på en skola (y) ! Vi kommer typ att vara borta en heeel helg tror jag : ) , det kommer säkert också bli grymt kul ! ;-)

Imorgon ska jag vara med Elin efter skolan, då ska vi se klart på filmen Juon (y) :D ! Det var ganska länge sen jag var med henne så det ska bli jätte kul : ) ! <3

Nepp nu har jag skrivit för mycket, ojojojojoj ! & jag var inte seriös, jag ska inte skaffa sömn piller , hehe (a) !

Puss babes , ha det bra ! ;*

Puss på dig ;-) !

Tjockistisdag oja : )

Publicerad 2009-02-24 22:27:31 i Det stora hela ,

Hejsan, sitter här & käkar semla (a) , det är ju fettisdag idag ! Glad fettisdag eller vad man brukar säga ; / ? Men jag gillar sånna dagar för sånna dagar får man semlor & jag gillar semlor ;-) ! Vet inte ens hur man stavar till "Semla" , fy skamm på mig.
Imorgon är det sovmorgon & fy sjutton va nice asså! & juste ja, blev nyss klar med min so uppsats, fan va nice att slippa den ;-) , hoppas jag får mvg (a)
Oja, förlåt om jag inte vart inne på msn nå mycke. Men ni kan ju ta & tacka min vackra uppsats för det, men nu är den färdig så nu blir det andra bullar ;-) !

Just nu har jag 0 % blogg lusst, eftersom jag nyss skrev klart min uppsats. Det jag vill göra nu är att bara stänga av datorn & inte slå på den någe mer idag : ) ! Så nu gör jag så, nästan iallafall , hehe.

Pusshesjan ses beebbas ! ;*

Nu jäklarns !

Publicerad 2009-02-23 15:26:32 i Det stora hela ,

Hej & hå på er ;-)
Asså idag kom jag på hur jäkla stor skillnad det är att skriva blogg & skriva en uppsats ! Jag har vart tvungen att göra om min uppsats typ 3744598 ggr bara för att jag skvit för slödrigt ; / . Men nu har jag kommit en ganska bra bit på den, blir antingen klar med den idag eller imorgon : ) !

Asså jag har ju vart hemma själv hela dagen typ, & fyfan va dampig jag har vart, hehe. Jag har typ suttit & garvat för mig själv & sånt där (a) , sen låter jag typ som kalle anka när jag snackar. Så när jag skrattar låter jag som kalle anka när jag skrattar & då skrattar jag för att det låter så jäla fult. Hänger ni med eller ? : )

Jag & Fiffo diggar Candy world (a) ! <3

Because of you ,

Publicerad 2009-02-23 10:14:47 i Det stora hela ,

Blev hemma från skolan idag. Känner mig inte alls bättre, men hoppas det blir bättre idag för jag hatar att vara hemma från skolan ! Men det jag ska ha fokus på idag är att bli klar med min SO uppsats. Jag skrev typ as mycket igår & så vet jag ju vad jag ska skriva om & så , hehe : )

Lika bra att vara hemma idag. För jag har inte lust med nå alls, & det snöar ute ! Jag hatar snö & jag vill att den ska försvinna NU ! , hehe : )

Men aja , ska dra nu pusshejsan skriver senare idag ;-) !

Jag glömde säg att ... ...... ... !

Publicerad 2009-02-22 20:23:54 i Det stora hela ,

Har nyss ätit tacos & min mage håller på att sprängas, omg. Mormor, morfar, farmor & farfar har ätit hos oss idag, eftersom Elvira fyller år imorgon. Så hon har fårr pressenter & så & snart ska vi käka tårta (a)
Fan också, imorgon har Elvira sitt jäkla kalas. Så jag kommer nog att dö ett slag & sen när alla barn gått vaknar jag ingen, jag gillar min plaaan : ) !

JAG MÅSTA LADDA MIN MP3 ! , höll på att glömma det, hehehehehe : )

Idag har jag sett på typ 21346324772354209746 stycken filmer. Dom som var bäst var "Anastasia" & "Dirty Dancing". Killen i "Dirty Dancing" är ju så snygg asså ;-) ! Jag fick den filmen för några år sen, men jag har aldrig sett på den så seriöst. Så jag såg den idag & jag tyckte verkligen om den (y) !

Ska gå nu , Pussbabes ha det braa ;-) ! <3


I miss you my bby :'(

Publicerad 2009-02-22 13:54:11 i Det stora hela ,

Hej & hå ;-) , vaknade som vanligt idag & upptäckte att jag håller på att bli sjuk. Det är ju hopplöst. Först är man frisk & sen är man sjuk. Asså jag är typ alltid sjuk nu för tiden, my new life ! Jag har t,ex aaas ont i halsen & ont i magen & ont i huve också är jag yr (y) , wooooho !

Men just nu håller jag på att göra mat åt småbarnen , köttbullar & spaggetti. Det är typ det ända jag kan göra :) , men jag kan också varma saker i mikron ;-) ! Slå det du om du kan.

Men nu ska Elvira ha datorn så nu måste jag sluta skriva ;( , & hon fyller ju år imorogn :) GRATTIS I FÖRSKOTT !

Puss babes ;*

Lillebruur , lill kusinen & jag för länge sen ;-)

Saknaden är stor ,

Publicerad 2009-02-21 13:27:39 i Det stora hela ,

Heej & förlåt för att jag inte bloggade någonting igår ;( ! Hann faktiskt inte blogga , hade annat att göra.

Igår direkt efter skolan så gick vi till coop & köpte lite saker där (a) Sen så åkte jag, Elin, Vikkan, Fiffi & Moa hem till Elin :) Vi hade jätte kul heeela kvällen , lyssna på fjortis musik & så sen så lyssna vi på  yoga låtar, hehe. För jag hittade faktiskt en cd skiva med värsta coola yoga låtarna på (a) , så det digga vi med till (y) Vi har även sett på "Mamma Mia the movie", älskar den filmen, den gör att man blir så glad ! & jag vart typ mobbad eftersom jag hade köpt sån dära frys pizza som man värmer i ugnen , & dom andra åt typ korv & makaroner (a) , jag tror de var det dom år iallafall, hehe.
 
Men det bästa var ändå att vi var alla tillsammans igen , för första gången på jätte länge så var vi alla fem igen :') ! Jag har verkligen saknat dom ! Vi måste vara med varann alla fem snart igen , för det är så kuul ( : ! <3

Men nu ska jag gå ut i stallet & köra Juppe , eller jag ska sela på han först x'D ! Skriver senare ikväll , det looovar jag ! ;-)

Puss & ha det bäst ! ;* 

Mitt hjärta som skulle bli ditt på nå vis , fryser nu sakta till is .

Hoppas hoppas hoppas hoppas !

Publicerad 2009-02-19 07:47:32 i Det stora hela ,

Heeej på er :) Orkade inte sminka mig idag så jag har en halv timma på mig att käka frukost osv. Ibland orkar jag inte sminka mig, & idag är det en sån dag (a)

Om ett tag så ska jag gå till bussen & åka till skolan. Kul I know. Men vi slipper iallafall no;n, för att det skulle komma någon polis grejs & informera om någonting. Fråga mig inte vad för det vet jag inte :) , sen tycker jag att torsdagar är ganska roliga för då har vi ju HK (a) & HK är roooooligt!

Har inte så mycket att skriva om nu på morgonen precis. Men jag får väll skriva senare när jag kommer hem från min såååååå roooliga skooola.

P&K !

We can do it ,

Publicerad 2009-02-18 16:27:22 i Det stora hela ,

Tjoo på er bbys ! Kom hem från skolan för ett tag sen , slutade typ tjugo över två. Men jag tog bussen som gick halv fyra iallafall :) Direkt när vi slutat så gick jag & Moa in till den stooora staden Boden , hehe. Sen så gick vi till dagoberts & feta oss lite (a) , men jag feta mig mest. Sen så kom Emma & My & sen so for jag hem , & nu är jag hemma :) Det är fan chill att vara hemma , tycker jag ialafall (a) !

Haha , vi hade typ inga seriösa lektioner alls idag. Vi hade en vikarie som var jätte sen , tio minuter innan vi slutade så kom han. Men det gjorde inte oss så mycket presic (a) , förutom att vi ska vara färdiga med någon svenska grejs till nästa lektion så man var typ tvungen att ta hem de , jätte kul.

Nu ska jag skriva lite på min roliga so uppsats. Senare ska jag vara med Fiffi :) , Ta hand om er !


Kanske det kanske ;-)

Publicerad 2009-02-17 17:43:26 i Det stora hela ,

Heej alla sötingar!
Sitter i soffan & ser på "Juno" med Eliin gumman ! : ) <3 Jag såg Juno igår innan jag gick & la mig , men den är så bra så att jag ka luuungt se den två gånger i rad (y) Men jag fattar inte hur dom kan kalla den för en komedi , ofta det är kul när en 16;årig tjej blir på smällen ? ,, nepp skulle inte tro det.

Skolan idag har väll vart som vanlig , ganska så lugn. Orkar inte skriva om skolan , är så less på den nu bara ! Men imorgon är det sovmorgon , WOOOHOW ! :D

Nu ska jag sociala med lilla Elin :) , Puss på söötisar ;*


Jag har mer att ge än det .

Publicerad 2009-02-16 21:12:19 i Det stora hela ,

Heeej :D , nu är allt som det ska vara hemma hos oss. Två stycken nya marsvin finns nu i huset , allt är som det brukar vara alltså ;-) ! Har faktiskt saknat att ha marsvin , vi har ju haft det ända sen jag vart typ 4 år & sen så har vi haft "uppehåll" i typ ett år för inte så läne sen ;(

Men dom nya heter iallafall Tea & Tingeling & dom är skiiiit söta (a) , Tea är typ jätte liten & jätte farlig att hålla i, för att det känns som om att man ska tappa henne eller något sånnt ;o ! & gissa vem som kom på BÅDA namnen ? ;-) , jioow jag ! Hahaha , jioo jag gillar ju att skryta.

Good natt ;-)
 
Tea & en apaig jag  : )    


Tingeling : )

HAHA , ditt miffo '

Publicerad 2009-02-16 16:17:40 i Det stora hela ,

Tjaaah , kom hem från skolan för ett litet tag sen. & jag har redan hunnit fixa massor med små saker (y)
Skolan idag har vart ganska chill ;-) , ovanligt lungn för att vara en måndag ;o ! Sen så hade vi idrott i typ tjugo minuter bara , det var nog för att vi åkte skridskor. Sen har jag börjat om med min bildläxa , slutuppgiften ;( , för att jag inte blev nöjd med den förra. Jag suuuuuger på att rita. Tro mig.

Senare idag så ska jag nog vara med Fiffi & Amanda ett tag :) , sen så ska ja snart göra so uppsatsen på datorn. Eller iallafall börja på den.

Nu ska jag sluta skriva & börja ladda upp lite bilder istället :) , Puss på söötisar : )

Liiite bilder : )


IKEA ! :D

Publicerad 2009-02-15 18:24:08 i Det stora hela ,

Hejsan :) ! Har vart en mycket rolig dag idag , har tillbringat nästan hela dagen på IKEA med Fiffi ! Vi har vandrat runnt där , sprungit fram & tillbaka & tillbaka & fram. & hitta lite roliga saker , & Fiffi hittade en massa roliga saker :)
, jag köpte lite ljus grejor , en pressent till Elvira & andra saker som jag inte kommer ihåg ;-) Vi käkade klassiska IKEA köttbullar till lunch & sen så gick vi även till Candy world (a) ! & där köpte jag lite godis såklart , asså det är nästan onödigt stort tycker jag. Men ajja , vi dampa runnt dära lite & så , det är va jag gjort idag :D , för att göra min långa dag kortfattad.

Nu ska jag ducsha , laddar upp bilder senare ikväll eller imorgon ;-) !

seeees bbys ;*

Alla har någon att älska '

Publicerad 2009-02-14 15:41:11 i Det stora hela ,

Tja på er sötisar! Sitter hos mormor & morfar just nu & ska snart äta. Jag är typ as hungrig , så allt är väll som vanligt typ. Elina är hungrig & har inte så mycket att göra :) , here we go! Det finns en sak som jag stör mig på nu , en galen Alice hoppar runnt i soffan så att jag blir helt snurrig , fasst nu är hon visst still (a) Otroligt !

Senare idag ska jag vara med Fiffi , vi ska väll kolla film & käka chips (a) , jag har faktiskt köpt det sådeså ;-) ! & juste det är ju melodifestilavlen ikväll, vi kanske ser på det också om vi ids. Melodifestivalen var ju en kattastrof förra lördagen engligt aftonbladet & expressen osv. Men jag tycker att det kan vara ganska så kul att kolla på , det är ju trots allt melodifestivalen ! & imorgon bär det av till Haparanda , till IKEA ! :D

Men nu ska jag gå & vara sociall med mormor & morfar ^^ . & juste , jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte svara ;( ,

Ha en bra alla hjärtansdag ;* <3

Allting förändras , alltid !

Publicerad 2009-02-13 22:34:48 i Det stora hela ,

Ska snart gå & sova. Jo jag vet att klockan bara är tio men jag har inget att göra precis så jag kan ju lika gjärna gå & sova. Men jag måste ju erkänna att det är gryyymt skönt att sova, sova sova sova :) !

Jopps , imorgon är det ju alla hjärtansdag, jippie. Nee inte precis , alla hjärtansdag är väll som alla andra dagar. Jag brukar inte fira den dagen nå speciellt , får se hur det bli imorgon :) !

Nepps , nu ska jag gå & tvätta ansiktet & borsta tänderna , sen ska jag sleepa , fasst först fixa lite små grejor såklart ! Jo , varsego för mitt händelserika, roliga inlägg , enjoy it ! :)

P&K ! ;-)

If you dont love me, why do you raise my hopes ?

Gammal vänskap rostar aldrig '

Publicerad 2009-02-13 18:52:04 i Det stora hela ,

Hej & hå ! Kom nyss in, jag & Pauline har vart ute i elljusspåret & vart hurtiga :) Det var jätte skönt att fara ut & röra på sig , & det var inte det minsta kallt alls, sen ligger ju elljusspåret bara bakom Paulines hus så det är nära & bra att åka i! Fasst när jag kom in så var mitt face knall rött & mitt hår helt vitt , sexigt I know. Det var jätte länge sen jag var med Pauline , jag har faktiskt saknat henne , hon var ju en av mina allra första kompisar :)

Orkar inte skriva något om skolan , men nu slipper jag bajs kemin ett tag framöver iallafall , woooohow !

Längtar som fan tills på söndag , för då ska jag & Fiffi till IKEA med mamma & hennes poolare ! :D Fatta kul vi kommer att ha, bara springa runnt & kolla på massor med saker, & gå på CANDY WORLD :D ! Fan va kul asså ! :D

Nu ska jag fixa lite grejs osv osv ,

Kram & Puss på er ;-)

Grow back down bby !

Publicerad 2009-02-12 21:22:08 i Det stora hela ,

Hej bbys ;-) ! Tog nyss en paus i allt kemi plugg , men snart så behöver jag inte plugga längre på det skitet :D ! Är så less på damp kemin , fattar ändå ingenting. Eller jo, lite kanske (a)

Var med Sandra idag efter skolan :) <3 , vi har väll mest chillat & så. & så smidiga som vi är så råka vi bränna lite popcorn (a) , men skiiiit samma ;-) & tro det eller ej , vi har vattnat blommor också, för sånt kan vi :D !

Ska väll vara uppe att tag til nu då , lata & dricka te & så. Sen ska jag sooooooova ! Haha , att sova har blivit som en ny hobby för mig , sova är så himmla skönt. Sova, sova & sova , också sova lite till , bara sooooova bort alla beskymmer osv osv.

Puss på er snggwingar , ta hand om er ;* 


GO´morgon (a)

Publicerad 2009-02-12 07:53:17 i Det stora hela ,

Har ovanligt mycket tid på mig idag på morgonen, så jag har suttit vid datorn i typ en kvart (a) , haha. Jag gjorde mig klar typ as snabbt idag , & nu sitter jag & käkar äpple :)

På skolan idag kommer det nog inte att hända så mycket , eller jo , alla på skolan ska ha någon handbolls grejs :) , men jag ska inte vara med. Tyvärr ! Jag & Pauline ska åka bil med David idag till skolan , vi ska åka snart troro jag. Det är ju fan sviiiin kallt ute , - 26°c !

Men nu kom Pulin så ska dra nu !


When everything's made to be broken '

Publicerad 2009-02-11 22:27:14 i Det stora hela ,

Ska sova snart , är as trött ! Kommer att somna innan jag lagt mig (y) , sånt är jag bra på. Somna när man äntligen har tid att göra kemi läxan , somna när man tänkt ducsha eller någonting annat nödvändigt , sova bort en massa dyrbar tid. Haha , nu låter jag typ som en sur gammal gubbe eller något sånt ! xD  HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH ! , så nu är jag norlam igen , alltså inte normal alls :) !

Imorgon ska jag vara med Sandra efter skolan :) <3 , sen så måste jag hinna plugga på kemi provet också , för på fredag smäller det , då är tiden ute , inge mera plugg , jippiiiie ;-) !

Saknar dig , önskar med hela mitt hjärta att allt kan bli som förr. Men det kommer det inte , för du säger ingenting , gör ingenting för att få det som förr. Så nu ger jag mig, orkar inte mera nu. Så nu ska jag sluta hoppas, sluta hoppas på det bästa & börja leva istället. Men jag kommer alltid att finnas här för dig , kära lilla du </3 ,

Allt löser sig , eller ?

Publicerad 2009-02-11 15:52:07 i Det stora hela ,

Hejsan , kom nyss hem från skolan. Hämtade Elvira & Alice från skolan & dagis idag & nu är vi hemma efter att stått ute & väntat på bussen i tio minuter , haha !
Jag som var helt säker på att vi hade missat bussen , så vi sprang x'D ! Men att åka buss gick bra iallafall & jag behövde inte betala för Elvira , det hade jag ändå inte kunnet även om vi var tvungna (a) , & Alice var överlycklig eftersom hon fick trycka på stop knappen ;-)

Skolan var väll som vanlig , vi hade ju sovmorgon idag (a) ! Sen hade vi ganska chillig dag , so , idrott , sv & matte. & juset alla som läser det hära & går på sanden skolan (a) ha mjukis kläder imorgon , hehe (a) ! Jag vet inte varför vi ska ha det men det var någon ide Fiffi hade , tror jag det var ? :) Men skit samma ;-) !
Ska gå & käka nu , sen göra något annat.

Puss & Kram på snyggwingar ! ;*


Älskade lilla du '

Publicerad 2009-02-10 20:26:01 i Det stora hela ,

Hallo ! Har vart en ganska så hetsig dag tycker jag , jag har typ inte fattat någonting alls , hehe (a)

Skolan var seg som vanligt , men det braiga är att på temat så hann jag iallafall göra lite kemi & hk läxa (y) ! Det är typ jättebra att ha kärnhuset på temat , det låter as tråkigt & så men man sparar tid , det gör men faktiskt. Sen så kom jag nyss på att på fredag så ska jag börja på min so uppsats , annars kommer jag inte att hinna ! , så nu vet ni ju det ;-)  , asså jag vet , det låter som om att jag inte gör någonting annat än att plugga, men man måste väll ? Sen är det ju så mycket plugg inför no provet nu på fredag. Jag fattar inte så mycket utav det så ja , va ska man göra då.

Imorgon har jag iallafall sov morgon ! Puuuuh , fan va nice , precis vad jag behöver (a) , som vanligt. Men fatta skönt det är med sov morgon ! Nu ska jag gå & bada & plugga kemi , jippi till att bada iallafall (a) , då blir det ju lite roligare att plugga ;-) ! Uhhh , får fan ont i huvudet av allt jäkla plugg skit !

Simma lungt babes !

Om du bara kunde förstå , att allt ska vara så jäkla jobbigt & svårt vad man än gör , allt blir bara fel ,

Cause I don't need the heart break '

Publicerad 2009-02-09 22:20:22 i Det stora hela ,

Nejdå , nu ska jag gå & sova, var tvungen att bara skriva gonatt först (a). Är trött som en apa & mitt humör är inte glatt precis. Är sur som fan men jag vet inte varför , eller kanske inte sur , men ledsen !

NU ska jag fan gå & sova , sova sova sova sova ! Imorgon är det en ny jobbig dag i skolan , jippie.

Sov gott så drömmer du sött !

When everything's made to be broken
   I just want you to know who I am

Visste du att jag...

Publicerad 2009-02-09 17:31:31 i Det stora hela ,

Heejsan , kom hem från Sandra för ett tag sen. Gick till korpen direkt efter skolan , var med på Sandras no lektion , dom har typ smart klass , seriöst ! Sen for åkte vi buss ett tag , vi for till vittjärv & sen for vi till Sandra :) , där åt vi lasange (a) , satt vid datorn & dampade som vanligt , jag var tvungen att fara hem vid 4 för att Sandra skulle till tarvet & jag har ju plugg , men ska var med hon på torsdag :) ! & att plugga blir väll också ganska så kul , ska ju plugga med Fiffi , & se på jönsson ligan xD , ska snart ringa & se vart hon är (y) !

Skolan idag var väll rätt så bra , som vanligt var den iallafall ;-) , har börjat på någon slut uppgifts grejs på bilden , vet inte hur den blir men ajja , det är typ kul med bild när man fattar vad man ska göra :) !

Ska som sagt vara med Fiffi ikväll , vi ska plugga & dampa som vanligt :D ! Hon kommer visst snart , för hon ringde & sa de nyss (: !

Så måste dra nu , puss på sötisar !

Jag minns dig ,

En sanning som jag inte vill tro '

Publicerad 2009-02-08 21:39:06 i Det stora hela ,

Hej sitter här & är lite allmänt deppig, som jag brukar vara ibland. Eller så är jag kanska bara trött ? Ska faktiskt sova snart, så att jag orkar med skolan imorgon (a)
Vad har hänt idag då ? Jag har vart med Sandra & Fiffi, mina änglar <3 , vi har gjort lite allt möjligt mest latat & så. Sen när Sandra åkte hem så gick jag & Fiffi till "de tomma huset" & plugga lite ;-) ! Haha , eller plugga gjorde vi väll inte så mycket men vi hitta på en massa andra saker som är roligare än att plugga (a) t.ex som att doppa pepparkakor i te , skala apelsin & nöta pix :)

Är så less , ger snart upp hoppet om dig. Att ge upp hoppet om dig är en sannig som jag inte vill tro, inte vill inse , men en verklighet som jag måste leva i , i en värld utan dig. </3

Lillebror & karlsson på taket , wohoow (a)

Publicerad 2009-02-08 15:46:31 i Det stora hela ,

Heejsan på er , sitter här med Sandra i soffan & snart kommer Fiffi :) , vi har tagit med oss frukt, oh yeeh vi är nyttiga nu (y) ! Vi har satt på filmen "Eva & Adam" för andra gången nu, hehe, men den är så seg så att man lessnar inte på den bara för att man ser på den 2 gånger i rad (a) , haha , dom är så barnsliga tycker då jag iallafall x'D !

Senare ikväll så måste jag plugga , wooho vilken nyhet va. Men det blir senare det ;-) , nu ska jag se på film & sociala mig lite (y) !

Ta hand om er !

Bra film ;-) !


Längre & längre bort ,

Publicerad 2009-02-07 23:52:15 i Det stora hela ,

Asså snälla , ge mig någontig att göra ! Har så apigt tråkigt asså ! Det ända jag kan göra är att plugga , har redan läst 15 sidor om kolatomer nu & det börjar bli en aning lång tråkigt nu faktiskt. Ajja , får väll ta & börja med matten nu, jippie.

Ladda nyss in två låtar på mobilen , den där låten som Agnes Carlsson sjunger , Release me . Älskar den låten! Sen en låt som jag fått på skallen tack vare filmen "Eva & Adam , fyra födelsadagar & ett fiasko" , den där dom spelar hela tiden i bakrunden xD , "Romeo" heter låten iallafall, älskar den också ;-)


Oh Romeo, where do you have your Juliet now?
Oh Romeo, where do you have your girlfriend now?
You used to be the one everyone wanted to be
You used to be the one and only for those girls
But look at you!
Oh Romeo, where do you have your Juliet?
Romeo where's your girlfriend?

Sandra gumman ;*

Publicerad 2009-02-07 20:46:46 i Det stora hela ,

Hallosan , har vart med Sandra hela dagen typ :) 
Sandra drog med mig in till stan xD ! David skjussa in oss , sen gick vi på coop , sen gick vi & såg på handboll ett litet tag. Första gången jag var på handboll ;-) ! Det var ju annat trevligt folk där också såklart :) ! Sen så missade vi bussen precis , så då gick vi till frasses (a) , satt där en timma typ , sen for vi hem till mig & såg på film :-D ! Haha, jag hatar den smilisen ----> :-D , hahahah ! Ja men iallafall, sen så tog Sandra bussen hem & nu är jahg hemma ;-)

Nu ska jag vara duktig , ska gå upp på mitt rum & plugga kemi , as rolig lördag kväll I know.

Ha det bra bästbarn !

;* <333

I smile for you '

Publicerad 2009-02-07 11:48:27 i Det stora hela ,

Tjabba tjena hallå :D ! Sitter här vid datorn & ska snart gå & klä på mig :) , har hittat en massa gammla bilder på datorn, eller dom har väll alltid funnits hära men det är inte så ofta jag kollar på dom, synd det, haha. Ska lägga in lite bilder, det är mest bilder på Alice när hon var as liten (a) , asså hon var as söt ! OBS , alla bilder är från 2005 ;-) !

Snart kommer Sandra, så måste gå & klä på mig nu (: !


Lillebror, kusin & jag (:


Alice när hon va bebis !


Alice igen :)


Alice igen :)

No matter what happens ,

Publicerad 2009-02-07 10:01:50 i Det stora hela ,

Hej , det blir inte att köra häst idag ;( , fan också. Jag måste ju börja träna Juppe så att han orkar med i sommar. Men jag är ingen sånn som selar på hästen & far ut i minus 20°c , NO WAY ! Så jag far väll snart till stallet & mockar & fixar lite dära , sen så kan jag åka hem ;-) !

Orkar inte skriva mer , pusshejan ses ;-) !


I taket lyser stjärnorna :)

Publicerad 2009-02-06 21:03:02 i Det stora hela ,

Heej , kom nyss hem från Luleå, jag & Elin såg på "I taket lyser stjärnorn" medans mammorna gick på "Bröloppsduellen" :) , den filmen vi gick & såg var faktiskt bra , ganska seg men ändå bra :) ! Vi var ju & åt också , hehe, vi var & åt på något kina grejs ställe ;-) , & det var ju gott såklart ! Lyckad kväll, ska ägna resten av den till att plugga & städa rummet ...

Har vart i skolan idag också (y) , vakan en halv timma innan bussen gick. Hann inte sminka mig, hann bara fixa håret , pudra mig lite & klä på mig , så jao, jag har sett mycket fräch ut today :) !

Ska ringa Sandra nu , hoppas hon svarar (a) ;-)

Gumman, det kommer alltid att vara vi !



I smile for you '

Publicerad 2009-02-05 22:23:06 i Det stora hela ,

Ska snart gå & sova, haha, samma sak varje kväll oja :) ,

Nu vet jag iallafall hur det blir imorgon, jag, Elin , mamma & Elins mamma ska åka till Luleå & gå på bio imorgon + att vi ska gå på resturang innan (a) , det ska faktiskt bli kul :) Så jag kommer stressa hela dagen imorgon ända tills vi ska åka till Luleå, kommer nog inte hinna skriva något inlägg men det gör jag senare, ta det bara lungt ;-) !

Åhhh va nice med helg, fredag (A) ! I helgen ska jag väll plugga en massa, mest på kemin tror jag, vara med kompisar & så blir det väll att göra någonting mer, så klart ;-) , får se om jag & Fiffi åker ut på någon jogging sväng , hoppas det :D !

Asså när jag är trött så kan jag skriva om absolut ingenting , haha. Jiow så sorry om jag händelsevis skulle råka tråka ut er dyrbara tid (a) , hahaha. Skit också, nu kom jag på att jag har mp3;n på , så nu kommer jag vara tvungen att ladda upp den imorgon innan jag går till skolan ! Eller om jag går upp nu så kanske jag inte behöver ladda om den innan jag går till skolan imorgon :) !

Nu ska jag skynda mig, det äger jag ju på också ;-) !

Du tar allt jag har, snart står jag ensam kvar ,

Elina, som om jag inte fanns '

Publicerad 2009-02-05 19:23:24 i Det stora hela ,

Hej hallå , har vart as trött idag. Vilket har sabbat en hel del av dagens planer. Men ska vara hemma & plugga & ska snart gå & sova (a) . Att jag är trött beror nog på att jag bara sov 3-4 timmar i natt ;( , men ajja.

Idag har jag vart på skolan - var as trött som sagt. Vi har haft en massa ämnen, orkar inte rabbla upp alla. Kommer ändå inte ihåg allt. Sen efter skolan så var jag med Julia & Sandra ett litet tag (: , sen när jag skulle göra no läxan somna jag mitt i skiten , 

Ska gå & sova så fort mitt hår har torkat , annars kommer det att se ut so ett skat bo imorgon när jag vaknar ;( , Blir kankse bio imorgon med Elin & Fiffi & våra mammor ;-) , trevligt :) ! Juste, lägger in lite bilder nu också (: !

Ha det bra, ta hand om er !


Om jag kunde få dig att förstå ,

Publicerad 2009-02-04 23:44:56 i Det stora hela ,

Snabbt inlägg nu då, måste sova lite faktiskt ;-)

Idag har jag vart på skolan, där var väll allt som vanligt. Sen har jag pluggat en massa , gjort klart bild läxan , & gjort klart hk läxan (y) , mvg (a) , haha. & för inta allt så länge sen kom jag hem från mitt & Fiffis första tränings pass :) , vi har joggat i en timme & tjugo minuter + stretching (a) , så nu är vi snart i toppform , haha ! Men vi ska börja träna så ofta vi hinner , ganska ofta tror jag att det kommer att bli :) ! Imorgon blir det att plugga ännu mer , har en massa saker som jag måste göra !

Nu ropar min säng på mig , pusshejs !

Chillig morgon oja :)

Publicerad 2009-02-04 07:33:12 i Det stora hela ,

Go morgon på er , någon mer än jag som är pigg :) ? Jag vakna typ tidigt & kännde mig ganska så pigg så nu är jag vaken & ska snart gå & välja kläder. Sen ska jag sminka mig , & fixa alla milljoner småsaker som jag alltid gör på morgonen :) Men det som är bra är att jag inte behöver stressa ett dugg ;-) , man har ju sovmorgon. & ändå gick jag upp klockan 7 ;s . Nu är klockan typ halv åtta , & bussen går vid nio :) , tio över nio till&med ;-) !

Hoppas skoldagen blir lugn idag, eller inte lugn , hoppas den blir kort (a) , men vi slutar ju tjugo över två varje onsdag så lite kortare blir den ju. Sen efter skolan ska jag hem & plugga på en massa saker, det behöver jag göra !

Nu ska jag gå & välja kläder & sen fixa håret & sminka mig :) , om jag ids.

Puss & Kram ;-)

Vill att det ska vara soligt ute ;( !

Jag saknar dig ,

Publicerad 2009-02-03 22:41:12 i Det stora hela ,

Har sovmorgon imorgon , precis vad jag behöver (a) , som vanligt. Sen har vi jätte lugn skoldag också, bara so , idrott , matte & sv tror jag ,  hoppas jag (a)  Åh va nice att kunna ta det lungt på morgonen , inte stressa & när man har sovmorgon så hinner jag äta frukost också , hehe ;-)

Ska snart gå & sova , för jag är så trött på allt bara ! Hahaha, jadu jag är glad idag. Inte.

Ta hand om er !

I try to hold on, but it hurts too much
,

Säg aldrig aldrig ,

Publicerad 2009-02-03 16:21:38 i Det stora hela ,

Tjabba, tog 11;an till stallet direkt efter skolan, så nu sitter jag hos mormor & morfar & ska snart gå ut i stallet & mocka. Men jag stopades av mormor , hon frågade om jag ville ha tårta & cola (a) , så nu sitter jag här & äter tårta (a) ! Hon skulle visst mocka Razmus box, så jag har bara 2 stycken boxar att mocka.

Skoldagen var rätt så chill tycker jag, Sv , eng , franska , slöjd & tema :) , jag missade visst klass rådet ;(. & på slöjden håller jag på att göra ett stort lapptäcke av stora lappar. Har 40 st lappar, men jag har tagit hem & ska klippa ut 20 till, hehe.

Ska kanske vara med Elin & Fiffi lite senare idag, hoppas jag hinner ! Men det tror jag att jag hinner faktiskt :) ! För att ta stallet tar typ en halv timme, sen ska jag bara hem & ducsha & fixa lite små grejor , så jag är klar till klockan 5-6 tiden :) !
SÅ ELIN & FIFFI , JAG HINNER VISST VARA MED ER IDAG ! :D

Ha det bra babes !

Sandra Gustavsson, du är bäst ! ;* <333

You're yes then you're no '

Publicerad 2009-02-02 21:45:31 i Det stora hela ,

Heej, sista inlägget för i dag då ,

Mobilen är fortfarande avstängd. Vill inta ha på den, klarar mig utan den faktiskt. När jag var mindre hade jag ju inte någon & jag klarade mig fint. Så varför skulle jag inte göra det nu ? Mobil fan, blä blä blä.

Ha de bra ,

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white  ,

Stulna biffar & förlorade kyssar ;-)

Publicerad 2009-02-02 19:29:32 i Det stora hela ,

Sitter i soffan & har saftkalas med Fiffi :) , haha, saft & buller oh yeh! Sen ser vi på film, "Eva & Adam, stulna biffar & förlorade kyssar" , herre gud vilket namn va x'D ! Sen så är typ dom dära skådespelarna as löjliga, man sitter ju typ & as garvar! 

Ja, jag var ju i skolan idag & det var väll som vanligt. Eng , sv , idrott , bild & no. På svenskan hade vi författar porträtt redovisning, det gick ganska så bra faktisgt :) , sen på idrotten så hade vi dans, vi dansa tre stycken danser & det var ganska så lätt, kommer bara ihåg vad en dans hette, är inte så insatt precis. Linedance heter den jag kommer ihåg ;-) !

Ska chilla hela kvällen & göra klart engelskan , men det är inte så jobbigt det går säkert fort :) , ska göra ansiktsmask också, nice nice :) !


Ha det bästa babes !

Det man förlörar, vinner någon annan , grattis !

Fattar inte hur du tänker '

Publicerad 2009-02-02 15:57:08 i Det stora hela ,

Tjenare, sitter hos Fiffi just nu & vi ska se på bebis film snart (a) !
Jao, jag är ju ledig från stallet idag så ska vara ded Fiffi hela dagen typ :) , vi ska snart gå hem till mig, hämta lite saker & sen gå över till farfar & farmors tomma hus & se på film & jag ska göra eng läxan -.- . Men vi ska i alla falls se på "Mamma Mia the movie" & käka bullar (a) , min & Fiffis hobby ;-) Nu har Fiffo visst satt på en film, "Nalle Puh" , så nu har Guggis något att göra , Guggis är Tindras nya sneknamn ! xD    

NU vet jag vad jag ska göra när jag kommer hem, jag MÅSTE bädda sängen !

Kram från eliina !

Asså gud, hur omogen får man bli.
Väx upp & sluta spela ,

Blinka så förstår du ,

Publicerad 2009-02-01 23:29:19 i Det stora hela ,

Innan jag går & lägger mig så ska jag ladda upp lite bilder som jag lovat. Bilder från i helgen med Sandra (:

Orkar inte skriva just nu, vill bara lägga mig ner & blunda.

Sandra är lillebror & jag är Karlsson på taket , hehe (a) ;* <3333

Gör mig ändå bara besviken '

Publicerad 2009-02-01 18:53:14 i Det stora hela ,

Jag kommer inte att bry mig så mycket i mobilen ett tag frmöver. Så tro inte att jag dissar er om jag inte svarar på sms eller när någon ringer. Kan nog leva utan mobil fan, gör en ändå bara besviken. Iallafall mig, gång på gång.

Hejdå, förlåt mitt toppen humör. Hoppas det inte smittar av sig ,,,

GRATTIS MORMOR ! :)

Publicerad 2009-02-01 15:11:49 i Det stora hela ,

Heejsan babes ;-) , sitter hos mormor & morfar med Sandra, vi har nyss kommit in från stallet. Vi har vart ute & kört Juppe, vi körde ända hem till mig ;o ! Haha, sen knöt vi fast ett tefat i sulkyn, haha, men kan säga att vi tolka (a). Det var as kul , men pinsamt för alla folk stirra som fan ! har dom inge bättre att glo på eller ?

Ska kanske vara med Fiffi senare :) , men nu ska jag dra puss på er ;-) ! <333
Elina(:

b&j , Caramel Chew Chew ;-)

Publicerad 2009-02-01 09:52:37 i Det stora hela ,

Hejsan! Vakna innan nio av att Sandras mobil ringde , licenskursen som hon skulle iväg till klockan elva var inställd, så nu kan hon vara med mig hela dagen istället (a) !

Vi somnade väll vid tre tror jag, haha, innan vi skulle sova så gick vi hem till mig & hämta täcken. Då var klockan halv två , sen när vi skulle tillbaka så gick vi en "omväg", hehe ! Vi var ute & gick i typ en halv timme eller nå sånnt (a).

Nu sitter vi & glor på tv & äter (a), haha ! Vi ser typ på "Eva & Adam" xD ! Nu ska jag fortsätta se på movie ;-) !

Puss babes !
Elina(:

Har ju vart blond,,


jag älskar dej gumman! <'3 / sandra

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela