Livet Är Orättvist

Publicerad 2011-08-30 21:21:19 i Det stora hela ,

Funderar på att gå ut & gå, börja läsa en bok eller se en film. & som den barnrumpan jag tydligen är har jag lite svårt för att bestämma mig. & det löser jag genom att bänka mig framför datorn, inte bra.

Nej, nu ska jag ut & gå! Eller läsa bok.. Eller se film.

Måndag Morgon

Publicerad 2011-08-29 06:39:33 i Det stora hela ,

Någonting som ogillas, är måndagmornar. Otippat va? Man är trött, det enda man kan tänka på är sängen & man har en hel vecka kvar att genomlida i skolan.

Alla ni som läser det här lär väl få en deprimerad start på veckan.. Heja mig. Jag kan ju trösta er med att det är Höstlov om ca 10 veckor. Bara 10 veckor, haha.. Låter mer eller mindre som en livstid.

Det Går Bra Nu.

Publicerad 2011-08-28 14:33:38 i Det stora hela ,

Gårdagen blev lyckad & för första gången någosin dansade jag inte på en fest, det måste man ju också pröva på! Bilder kommer sen, när jag klurat ut hur man kan få över dom till datorn..

Nu ska jag städa rummet, motionera & sen invänta Melinda. Hej söndag.

Lördag Morgon

Publicerad 2011-08-27 12:14:53 i Det stora hela ,

Jag hade helt glömt bort hur förbannat skönt det är att få sova ut efter en vecka i skolan. Det är så (!) värt det.

Igårkväll såg jag & storasyster på massvis med Criminal Minds avsnitt & käkade Toblerone tills jag däckade i sängen. Det är ta mig fan det sjukaste programet som finns, men så bra det är. & att somna omedvetet är irriterande, & där med basta.

Fylld Av Ilska

Publicerad 2011-08-27 00:10:33 i Det stora hela ,

Jag hoppas att du en dag förstår att det du gjort mot mig var fel
jag hoppas att du en dag kommer be mig om förlåtelse
jag hoppas att du kommer med en dålig ursäkt..
Så att jag får en chans
att ge igen.


Ett Livstecken

Publicerad 2011-08-24 23:46:08 i Det stora hela ,

Jag har fastnat i sängen & ligger just nu & smider lite planer inför den kommande helgen. Vi ska slå på stort, hade jag tänkt!

Påtal om att fastna i sängen, det är precis vad jag gjort & jag är orubbar. Jag skyller på skolan eftersom vi har en sån förfärligt tuff period såhär i början av terminen.. Då slipper man dåligt samvete, voilá!

Skoldag Nr 2

Publicerad 2011-08-23 07:45:12 i Det stora hela ,

Ap-trött, så tack för sovmorgonen fröken.

Gårdagen kan man knappast kalla för skoldag & idag lär det knappast bli en överdrivet jobbig skoldag. Det blir film med klassen & sen börja fixa med Rom projektet, som ska redovisas. Det kunde ha vart värre.

Säg Bara Till Var, När, Hur

Publicerad 2011-08-21 15:40:19 i Det stora hela ,

Åt helvete med att vända tillbaks på dygnet - jag kommer vara död imorgon.

Gårkvällen spenderades med en fin & en till fin. Det blev en perfekt sista ta-re-lugnt kväll innan man tvinas återgå till vardagen & skolan. Alltså en kväll med för mycket onyttigheter & hyrfilmer.

Bild snodd av Fiffi!

24 Timmar

Publicerad 2011-08-20 10:50:16 i Det stora hela ,

Operation Vända tillbaks på dygnet har börjat så jag sitter nu som en annan zombie vid datorn & funderar på att hoppa av gymnasiet. Ironi. Dumma skola. Punkt slut.

Nu ska här klippas. Sen blir det mest troligen att åka & se på hockey med fina Melinda!

Jag Försöker

Publicerad 2011-08-18 17:22:12 i Det stora hela ,

Ohja, jag försöker febrilt komma på någonting att göra här i huset & Alice har nu knuffat mig över kanten, Over the edge. Jag har sett 24 avsnitt från en julkalender från år 1998, dunkat Maggios alla låter 3 varv & förbannat mig över regnet.

Den här bloggen har förvandlats till någon sorts hatisk mammablogg. Åh nej..Den Där Alice

Publicerad 2011-08-17 19:56:57 i Det stora hela ,

Mina dagar är numera långa, inte alls hårda & fulla av otroligt mycket vila, film & biblioteksbesök. & Alice såklart. Jag är numera barnvakt & kommer att vara det hela veckan ut. Idag lunchade vi med Melinda vart ruinerade på Ming (dom tog 62kr extra betalt av något underligt skäl, far åt helvete) & besökte biblioteket ännu en gång, för att låna nya filmer & godnatt-böcker åt Alice.

Jag ska bädda ner mig i sängen & se på tv & tagga igång för morgondagen. Det här med barnpassning är förfärligt energikrävande..

Alice i egen hög person.

Sen Update

Publicerad 2011-08-16 01:17:50 i Det stora hela ,

Dagens bravader: Ny, underbar mobil & barnpassning.

Där har ni anledning till varför jag inte bloggat denna dag. Det har vart händelselös!

Lilla Lady

Publicerad 2011-08-13 23:26:06 i Det stora hela ,

Jag är förkyld. Helvetes jävla skit. Ursäkta mig.

Gårdagen tillbringades i tiger outfit med skönt folk! Jag hade kanske lite för kul, eftersom jag idag måste kompensera ut det roliga med sådant som inte är lika kul. Aj aj i halsen & kroppen känns tung som bly, det tackar vi för.

It Doesn't Matter

Publicerad 2011-08-11 14:27:11 i Det stora hela ,

Innan man går & lägger sig & tänker jag-måste-vända-tillbaka-på-dygnet-tanken, då vet man att skolan börjar snart. & att det inte är någon idé att ens försöka. Jag ställde klockan på 11.00 & 14.00 degar jag mig ur sängen, motvilligt..

Just nu väntar jag på Melinda! & innan hon kommer ska jag käka frulle, så jag bör väl öka lite.

Du Hopplösa Underbara

Publicerad 2011-08-11 01:35:01 i Det stora hela ,

Go' kväll! Just nu är det ett sådant läge där jag ställer mig själv frågan: Vad fa-an har jag en blogg till? Jag hatar (ogillar) att blogga om allt som man tydligen borde blogga om, t ex kläder, smink & hår. Det hela känns bara väldigt tillgjort & så förbannat ytligt, faktiskt.

Jag är arg & besviken (kanske den äckligatse kombinationen som finns) just nu, vilket kanske märks? Det är pissigt att en sådan sak går ut över i princip "allt & alla". Det hade vart lättare att handskas med om man endast kunde känna en sak åt gången.. alltså först arg & efter det besviken. Men gud förbannat, livet ska vara likt en känslomässig berg&dalbana. Action- & buhu-film på en & samma gång, totalt skrattretande.

Nu ska jag se på film, sådeså.

Ännu En Krossad Dröm

Publicerad 2011-08-09 14:47:15 i Det stora hela ,

Av någon anledning satt jag & såg på något av Gordon Ramsys alla matprogram. Allt han gör i sitt proffsiga kök, i sin egna resturang ser liksom så förfärligt enkelt ut. & då slog det mig, tänk om jag skulle ta & bli kock? Ca 5 minuter senare står jag & hänger i kylskåpet & tänker att här ska nu mirakel ske. Fast nja, en bunke med färdigkokta makaroner & heinz ketchup fick genast det hela att kännas väldigt oglamoröst.

Jag får helt enkelt fundera vidare, tacka fan för det.

Olidligt

Publicerad 2011-08-08 18:11:20 i Det stora hela ,

Jag önskar att jag hade något intressant att dela med mig av idag, några stordåd osv. Aristocats & vaniljglass, mer intressant än så blir det inte idag.

Du Är Bäst Nu, Men Du Var Bättre Förr

Publicerad 2011-08-07 23:26:48 i Det stora hela ,

Nu har jag genomlidigt en hel dag av precis ingenting alls (förtom att min underbara storasyster fyller år). Vissa dagar känns bara helt värdelösa & idag var en sådan dag, & det beror bara på mig själv. Behöver jag ens nämna att jag ogillar dom dagarna? & för att göra saken värre: nu är det inte bara mörkt ute, utan även väldigt kallt.

Resten av kvällen ska spenderas i mitt stökiga rum i min stökiga säng med en film, antar jag.

Kalaset Är Slut

Publicerad 2011-08-07 08:17:05 i Det stora hela ,

Jag vet inte om ordet Sliten räcker. Nu måste jag göra ett tappert försök & sova, efter en slitsam men ändå rolig helg! Kära nån så härligt.

Alltså, klockan är 08.17 & jag säger Godnatt.

Luleå Kalaset

Publicerad 2011-08-06 12:59:08 i Det stora hela ,

Massor av härliga människor, dans, Håkan Hellström & batman. Min gårdag var hur bra som helst & jag hoppas att den här kvällen kommer bli lika rolig!

Ja, min blogg kommer att förbli inaktiv ett tag till.

Mixed Nuts

Publicerad 2011-08-04 02:33:38 i Det stora hela ,

Att blogga på en iPad är typ det mest komplicerade som en trött människa kan göra. Allt blir bara huller om buller och allt ser oorganiserat ut.. Vilket gör mig ännu tröttare. Så nu säger jag godnatt, Godnatt.

Att Jag Aldrig Lär Mig

Publicerad 2011-08-03 02:00:26 i Det stora hela ,

Jag såg nyss klart på en riktigt obehaglig film på tv4 film, en sån där gammal rysare som lika gärna skulle kunnat vara verklig. Alldeles lagomt till midnatt i ett stort tomt hus. & det är väl inte det smartaste jag gjort, jag är ju trots allt bara människa (en feg sådan)...

Påtal om elefanter, dagen spenderades på alder med ett skönt gäng i si sådär 5 timmar. Otroligt varmt på land & otroligt kallt i vattnet. Alltså, ingen bra kombination.

Att Vara Trött Fast Ändå Inte

Publicerad 2011-08-02 01:25:14 i Det stora hela ,

Go'kväll. Dum i skallen som jag uppenbarligen är, har jag vänt på dygnet helt & hållet. Nästan i alla fall. Just nu är jag inte det minsta trött!

Nu hade jag velat se en riktigt bra film. Fast det känns som att de flesta bra filmerna redan är sedda på & nu är de tyvärr ut-tjatade. Snart kommer min storasyster hem från jobbet i alla fall, så jag hoppar över den-riktigt-bra-filmen & inväntar henne så att jag sedan kan tjata på henne. Oh ja, en mycket väl genomtänkt plan.

Åh kära nån, det märks nog att jag är uppe i varv (trött fast ändå inte).

I Am Over The Edge

Publicerad 2011-08-01 16:06:47 i Det stora hela ,

Käkade nyss lunch & nu ska jag cykla till Melinda (som åker till London imorgon..)! Jag ser fram emot en cykeltur i 24°c, fy fan.

Intressant blogginlägg Elina, intressant!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela