elina är bäst! =D // Sandra

Publicerad 2009-01-31 23:40:50 i Det stora hela ,

Heej på er ;-) ! Sitter här i soffan med Sandra gumman ;* <333 , hehe, vi har köpt 2 st b&j , en pringles & dipp & en stooor coca cola (a) ! Vi ser just nu på "Karlsson på taket" , mysig film ! Så vi ska väll ba sitta & lata nu, se på fillm & ÄTA, ni får se bilder imorgon (: .

Ja juset, vi var ju på ponnytrav gala idag, kom hem för ett tag sen :) , jag fick faktisgt priser , skriver mer om det imorgon, jag lovar ! Marre, Matilda & Ellen hade ju årnat jätte bra & allt var jätte trevligt, & maten var god (a) ! Sen kom tok David & hämta oss, haha, Sandra garva hela vägen för att David körde så krokigt xD ! Vi svängde förbi kiosk piraten innan vi for hem också, såklart !

Fiffi skulle ju vart med oss idag , men mamma & pappa svarade inte när jag försökte ringa till dom så Fiffi kunde inte komma :'( , men vi ska vara med henne någon dag i veckan ;-) ! <3

Skrive mer sen om jag hinner :-D !
Elina(:

Dagens planer (a)

Publicerad 2009-01-31 10:14:35 i Det stora hela ,

Gomorgon på er ;-) ! Vaknade för ett litet tag sen, ska snart till stallet & köra Juppe tha man. Det är ju jättefint väder ute & allting så jag ska nog ut på en lång sväng med han, det är ju bra & vara ute i friska luften xD. Sen skulle Sandra komma till stallet efter hon vart på nå bowling grejs :) , då har jag nog redan kört Juppe klart & då kan vi nog fara hem till mig. Sen blir det väll lite fix & så & sen ska vi på årsmöte & ponnytravgala. Hehe, sen tycker jag vi ska gå till ICA & köpa godis eller nå (a) , sen får david komma & hämta oss på ICA eftersom mamma & pappa är borta :)

Haha, ja jag är duktig på att planera (a) alltid ;-) ! men det är ungefär så dagen kommer att se ut, nice nice :) !

Ha de bra sötisar ;-) !
Elina(:

Elin + a power ;-) !

Publicerad 2009-01-30 21:02:49 i Det stora hela ,

Tjenare på er ;-) ! Nu sitter jag & Elin här i soffan & väntar på att "Hjälp" ska börja, så jäkla bra det är asså, haha ! Sen så kommer Fiffi alldeles snart , trevligt trevligt :) ! Då ska vi powerGirla oss, haha, fråga mig inte vad man gör när man powergirlar sig x'D ? Ajja, men vi ska väll fjompa lite & så, bara vara, nice ! Jag vill göra ansiktsmask också, har tagit med mig en, en nivea ansiktsmask (a)

Vi gå och möta Fiffo, hehe hon kom just (a) !

Hejsan så länge dah ,
Elina(:

There's no other way to better say; I love you ,

Underbar & älskad av alla ,

Publicerad 2009-01-30 17:56:34 i Det stora hela ,

Hej allihopa, har hunnit med mycket idag & dagen är inte slut än;-) Man sparar ju antagligen det roligaste till sisit , ska vara med Elin & Fiffi ! <333 , vi ska vara i min farfars & farmors tomma hus, dom är i Thailand & ska vara där i två veckor + att dom ska hälsa på mina kusiner, deras barnbarn i stockholm en vecka ! Gud va kul att bara fara ut & resa, vara borta tre veckor ! Så medans dom är borta så kan ju lika gjärna vi vara dära, men det får vi ju också (: ! Dära ska vi lägga ansiktsmask & se på "Mamma Mia the movie" & bara snacka, vanlig tejkväll helt enkelt !

Mamma & pappa kom hem nyss, GISSA VAD JAG FICK , JAG FICK TILLBAKA MIN ROSA KAMERA! Så nu behöver jag inte fota med min dåliga mobilkamera längre, har fan saknat min rosa kamera! Idag ska vi äta mat från Chili Chili, haha, typ pizza eller något sånnt blir det, mums ;-) !

Puss & ha det bra ;* !
Elina(:

Hehe, jag & mamma :-) ! <3

Release me ,

Publicerad 2009-01-29 21:45:42 i Det stora hela ,

Heej, lång dag idag (: , men en bra dag iallafall. Skolan har vart ganska så normal, no, so, hk, fys & hälsa, matte & sen svenska, hk är lätt roligast ! Jag & Elin gjorde Chili con carne (a) , haha ! VI är typ bra på att laga mat, iallafall på hk;n ;-) !
Sen efter skolna var jag med Fiffi & vi har gjort massor med saker (: ! Som vanligt då asså, haha, ja du Fiffi, vi äger ju på att dansa till Dansing queen, hahahaha ;-) !

Fiffi gick hem för ett tag sen & jag ska snart göra klart eng, asså gud jag vet inte om jag orkar göra klart den ;( , men jag måste ju så de är väll ingen idé att gnälla,, men ajja om man gör det fort så blir det ju klart fort också ! Ska bara skriva in lite saker i boken, haha, min fina eng bok såklart. 

Puss på er som läser ;* <333
Elina(:

You are the dancing queen, young and sweet, only seventeen
Dancing queen, feel the beat from the tambourine
You can dance, you can jive, having the time of your life
See that girl, watch that scene, dig in the dancing queen
   -  JAG & FIFFI KAN DANSA ;o !

Dream on ;-)

Publicerad 2009-01-28 19:10:25 i Det stora hela ,

Skriver nästan alltid blogg när jag är hos min mormor & morfar, det är nog för att jag verkligen gillar deras dator ;-) , den är bäst. Så jag passar på att sitta inne & knappra på den medans Amandah är ute & rider sur-Zolle. Sen ska vi väll ta in hästarna & fara hem. & när jag kommer hem så ska jag jag ducsha & sätta på en film & somna , + en massa andra småsaker som jag ska göra :) , woohooo !

Mamma har ju köpt en sånn där tv som man kan se gammla filmer på, sånna filmer som fanns när jag var liten. Så de är sånna filmer jag sitter & kollar på :) Men dom är bra, när jag sätter på en sånn film, typ någon film som jag såg när jag var liten så glömmer man allt annat & då mår man ju bra , iallafall jag (: ! Haha, oja ibland lever jag i min egna lilla värld, det gör nog alla!

Ha det bäst!
Elina(:

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Gonna do my very best !

Publicerad 2009-01-28 15:25:35 i Det stora hela ,

Hej, fan vilken pissdag de har vart idag. Även fast de vart sovmorgon & vi bara har haft fyra keltioner ;( , den dagen man har gympa blir alltid jag så tjafsig, eller det känns så iallafall ! Så ville jag ha mina mjukis brallor idag men dom var i tvätten, men men. Är ändå rätt så glad, haha, undra varför ;-) ?

Ska väll till stallet sen , sen ska jag göra klart eng redovisningen. Jippie, oja mitt liv är fullt med roligheter :)
Puss på er som läser bloggen ;-) ! <3
Elina(:

Don't look back ,

Publicerad 2009-01-27 21:21:36 i Det stora hela ,

Kom hem från Sandra för ett tag sen, tog 19.53 bussen. Oja, fatta cool jag är som tar bussen hem när klockan nästan är åtta ! ;o , haha, Sandra måsta vara stolt över mig nu (a) ! Jag & Sandra har bakat chokladtårta som blev som kladdkaka, sen så har vi drygat på datorn & sett lite på handbolls tv :) , sen så har vi snackat om en massa , & Sandra tack för hjälpen du är bääst ! Sen när jag skulle fara hem så träffade jag Moa & Vikkan på bussen, haha, ja ibland är dom smarta (a) , dom skulle till sanden tror jag, men kvällsbussarna går inte förbi sanden, det kom dom på när vi var vid tågstationen så då klev dom av xD !

Sovmorgon imorgon, precis vad jag behöver. Bara kunna slöa hela morgonen & INTE behöva stressa alls! Så nu ska jag gå & dricka mjölk (har vart as sugen på de hela dagen) , & se på en film, Astrid Lindgren film. De är filmer som passar mig det, pusspuss ! ;*

Elina(:



För att du är allt jag behöver, allt jag vill ha !

Med Sandra min lilla tokstolle ;* <333

Publicerad 2009-01-27 18:34:44 i Det stora hela ,

Heej snyggingar ;-) ! Sitter just nu i Sandras rum & vi ska tydligen se på handbolls match snart , typ 5 min eller det börjar tydligen nu. Haha, sen har vi bakat chokladtårta, haha ! Ja vi är smala (a) hehe.  Men nu ska Elina Matilda Andersson för första gången i sitt liv se på handboll på TV, jippie :D ! SANDRA GNÄLLER ! x'D ! Skojja bara, förlåt  Sandra ! :') <333

Puss babes ;* <333
Elina(:

Asså ge dig ,

Publicerad 2009-01-26 20:20:30 i Det stora hela ,

Hej hej hej hej hej , tiden går fort är man har kul ju, hm. Därför har denna dag vart väldigt lång, hm. Imorgon går jag fan till skolna, så jäkla tråkigt att vara hemma en HEL dag, hehe (a) ! Känner inte alls för att skriva blogg idag, inte alls. Vill bara sova & bli frisk.

Nu ska jag gå & duscha & sen sooooooova, sova sova sova, hm. Hm hm hm.
Elina(:

Jag saknar inte dig ett dugg, jag saknar den du var ,

Jag vill men jag vet inte om jag kan

Publicerad 2009-01-26 10:57:00 i Det stora hela ,

Hej på er! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, för jag mår inte så bra precis. Kan knappt svälja & så hostar jag hela tiden. Men jag ska verkligen försöka bli frisk idag så jag kan åka till skolan imorgon. Jag har lillsyrran Alice hemma idag också, för att hon är ju också lite hängig med är på bättringsvägen iallafall (:

Ja, hur ser dagen ut då ? Ska snart väcka Alice, så hon kan somna idag också. Sen har Alice bestämmt att vi ska mysa , & då sätter man på en mysig film (helst Astrid Lindgren film (a)) sen så tänder man lite ljus & så (: ! Men jag måste ju göra massa läxa, eller eng & matten ! Det finns typ både plus & minus med att vara hemma, haha, ungefär som hiss & diss med att vara sjuk !

Plus med att vara hemma/sjuk; Det är kul att vara hemma ensam (+en liten 3 åring då) (a)
Minus med att vara hemma/sjuk; Att man inte får träffa kompisarna & folket på skolan, att man måste vara sjuk & att vara hemma kan vara lite långtråkigt ibland ...

Kommer säkert skriva 8000 inlägg idag eftersom jag inte har så kul, haha (: !
Elina(:

Alice när hon var mindre ;-)


I have dream

Publicerad 2009-01-25 19:10:53 i Det stora hela ,

Heej, sitter här & har ont i huvudet, halsen & öronen. Blir nog hemma imorgon från skolan. Jag hatar att vara hemma från skolan för man missar så mycket, vilket jag tycker är as jobbigt ;( ! Men som tur är har jag tagit hem eng , sv & matten. Jippie, roligt I know. Men har faktiskt redan gjort klart sv så hahahahahaha !!!


Är helt beroende av ett läppbalsamet som vi köpte på cypern , tänk om det tar slut ;o ! Okeij, nu var jag dum. Tänk när det tar slut ! Det heter typ Ronna Ross & jag vill inte att det ska försvinna ;'( ! Buähähähähähäh, haha, omg ! Jag orkar inte åka till cypern för att köpa en till , hmmm ;( ! Eller vi får se ;-)

 

Elina(:

I know how it hurts ,

Publicerad 2009-01-25 11:46:21 i Det stora hela ,

Go morgon på er, vakna för ett tag sen & känner mig mer nere än vanligt ;( , de beror på att jag är förskyld inte på att jag är deppig eller så. Ska snart fara till stallet & åka ut i friska luften med Juppe gubben. Mumsigt med frisk luft haha, hemma hos mig finns de bara sjuk luft ;( ! Ska vara med min cool Sandra när hon är klar på licens kursen :) , det var typ länge sen jag var med henne, hehe (a) !

Ja juste, mublera om lite i mitt rum igår, & damsög (a) , & jag böt nyss säng kläder, haha ! Så nu ser alt anorlunda ut i mitt rumm , yeeh right ;-) , nepps inte precis. Det ända jag har gjort är ; jag har tagit bort min sånn dära sterio & så flytta jag mitt smink & har allt på den vita byrån som sterion har stått på :) Haha, ni kommer inte känna igen er jag looovar (a) , eller oja de kommer ni ! Men det ser mycket bättre ut nu tycker jag (: !

Nu ska jag fixa lite nödvändiga saker (y) !
Elina(:



Nu börjar alla bitar sakta falla på plats ...

Make up store is the shit !

Publicerad 2009-01-24 18:32:09 i Det stora hela ,

Hej, kom nyss hem från en lyckad sväng i Luleå. Make up store produkter för 495 kr gör även en hostig Elina glad! Asså gud va kul det är med smink, & ännu roligare när det är bra smink (a) . Ska bli make up artist när jag blir stor, ska ska ska, det är mitt mål !  Jo, som sagt fick jag smink för 495 kr & det var lika svårt att välja den här gången som förra gången ;( ! Men till sist så valde jag detta ;
Skincare system face mist, de är ett ansiktsvatten som är bra för huden 195;-
Macara black , max lashes, 145;-
Cybershadow, crow, en grå glittrig ögosnkugga 130;-
Sponge, whit refil 22;-
Sen fick jag en gåva för 130;- , en jättefin turkos ögonskugga

Gå in & kolla deras hemsida, dom har så sjukt mycket snyggt smink :) , http://makeupstore.se/sesv/home.php

Fiffi & Vikkan sprang runt i Smedjan (tror jag) medan jag sminka mig & sen gick vi & åt på dagobert (a) ! Sen skulle jag köpa en kofta till någon som mamma sa, men det var fel kofta så jag fick den. Haha, den är ju inte världssnygg men jag fick den gratis iallafall :) ! Vi sprang sen runt lite här & där :)

Puss babys! <3
Elina(:

Jag vet vem du är vem du än försöker spela ,

Luleå med Fiffi & Vikkan :)

Publicerad 2009-01-24 10:27:29 i Det stora hela ,

Har nyss duschat & ska snart göra mig färdig för att åka till luleå ;-) , haha, jag behöver iallafall inte sminka mig innan jag far ! Skönt & slippa det, haha (:

Oj, vad klockan blev mycket ! Måste dra nu & fixa håret & klä på mig nå vettiga kläder. Åka till Luleå i grön morgonrock , oh yeh jag ska fan göra de (a) , skojja bara.

Nu känns de mycket bättre !



I wrote your name in my heart ...

Publicerad 2009-01-23 17:38:44 i Det stora hela ,

Gu vad kul , ska ju till Luleå imorgon & gå på sminklektion på make up store (a) , OMG vad jag har längtat, ända sen julafton & det var ju nästan en månad sen :) !

Jag har as ont i huvudet & borde egentligen inte sitta vid datorn alls, men vad ska jag annars göra dåe? , fiffi ska komma snart tror jag iallafall :) , sen skulle vi kanske vara med Julia också, kuul :). Haha, jag & Fiffi kanske ska ut på en liten jogging sväng, oh yeeh ! Vad härligt att jogga, alla säger att det typ är as tråkigt att jogga & så men det tycker absolut inte jag. Jag känner mig fri & då känns det so om jag kan springa hur långt som helst, härlig känsla de ! Bland det bästa som finns, springa bort från allt man vill slippa, bara springa & springa. Längre & längre.

Att vara med kompisar är det ända jag vill idag känns det som :) ,

Pusshej ses babes ;-) !
Elina(:

You're still a part of everything I do , you're on my heart just like a tattoo

Brun & Blond (a)

Publicerad 2009-01-23 15:38:14 i Det stora hela ,

Kom nyss hem från stan & skolan , mamma hämta mig efter skolan sen så for vi & handla på coop & sen fick jag , Alice , Johan & Elvira en maxbox (a) , haha , nyttigt ;( ! SKA SLUTA ÄTA SKRÄPMAT, HELT SERIÖST! JAG BÖRJAR PÅ MÅNDAG :-) !

Har fått ännu mer ont i halsen nu, det bränner lixom, blää ! Kommer väll snart få 40° feber & hosta som en tokig tok, hatar att vara förskyld. Då känner jag mig aoutomatiskt äcklig & ofräsch & vill bara vara hemma hela tiden. Blä blä blä blä !

Ska väll snart till stallet , sen ska jag kanske jogga ensam eller så ska jag promenera med mamma :) , men sen ska jag vara med Fiffi , & kanske någon till ;-) !

Nu ska jag gå & tvätta bort sminket , byta till mer bekväma kläder & ringa Fiffi :) <3
Elina(:

Haha, vill vara bruun igen ;( !

Jag vet vem du egentligen är .

Publicerad 2009-01-22 21:21:01 i Det stora hela ,

Asså jäkla damp pix! , det är typ någe fel med den sidan så jag kommer inte in till den, störande ;( ! Den kanske inte bara dampar på min dator eller ? , är det nån mer som har upptäckt samma fel som jag när det gäller pixbox ? :)

Har nyss duschat & nu väntar jag på att mitt hår ska torka, så jag kan gå & lägga mig. Tänker testa en ny grej idag med mitt hår, att köra med våffeltång innan jag går & lägger mig & se hur de blir, men får se om jag orkar chansa, haha tror inte det. Har annat att oroa mig för & annat att tänka på. Yhes , thats life ..

Nu har jag & Fiffi bestämmt oss, vi ska börja yoga , är ganska så posetiv till det faktiskt de ska bli as kul :) ! Men jag ska börja jogga minst 2 ggr i veckan också, haha, måste ju hålla sig i form (a) ! Ska gå & plugga på no läxan alldeles strax, något om alkaner tror jag ;o ? , har glömt vad det heter , haha !

Gonatt sleep well! :)
Elina(:


Du är det ända jag kan tänka på just nu, du du du du du !

Tårt KALAS (a) !

Publicerad 2009-01-22 20:03:18 i Det stora hela ,

Hej, har vart en helt vanlig skoldag idag, oja as kul. Haha, ja men min kusin kom ju till skolan ett tag iallafall (: !<3 

Efter skolan åkte jag , Fiffi , Sandra & Julia till dollars (a) <3 , där köpte vi lite grejor, iallafall jag :) ! Haha, sen for vi till tg & Julia åkte hem till sig , men jag , Sandra & Fiffi är väldigt smarta! När vi hade åkt från stan kom jag på att i satt på fel buss "typ", vi skulle ju ta 11;an xD ! Men ajja det löste sig som tur var ! Sen for vi till stallet & sen hem till mig, sen for Sandra & Fiffi hem ;( ! <3
Min dag lite mer kortfattad hehe (a) ,,

Ja juste, grattis storebror till körkortet & grattis lillebror till körkort på symaskin ;-) ! Jag är stolt över er båda två (a) ! Nu ska jag gå & äta tårta som mamma köpte av någon anledning tror jag, haha, men det var väll för dom som fått körkort antar jag. Gott med tårta, man äter ju det så sällan så (a) ! 

Puss babes ha det bäst!
Elina(:


Asså damp damp damp & damp !

Publicerad 2009-01-21 21:27:21 i Det stora hela ,

Asså just nu är jag väldigt upptagen på att vara less på mig själv, att jag alltid ska vara så jävla feg, åååhhhh ! Men imorgon då jäklarns (a) !

Haha, ja jag är på lite svängit humör just nu, hahaha ! Men nu är jag glad säger vi (a) ! Har iallafall en lugn skoldag att se fram emot imorgon, har ingen HK så har jätte lång rast i mitten av dagen typ, så nice asså ! & det bästa jag vet (nästan) är att ha rast, för då orkar man mera på alla andra lektioner. Haha, oja here we go !

Shit vad kul de ska bli på lördag, då ska jag till Luleå & gå på sminklektion (: ! Hoppas jag har blivit frisk tills dess, tänk om jag typ skulle nysa när dom sminkar mig ;o ! Haha, min stora skräck just nu !

Pusshejsan babes! <3
Elina(:

Orkar ingenting ;(

Publicerad 2009-01-21 13:51:39 i Det stora hela ,

Åkte hem från skolan idag p.g.a att jag har as ont i halsen ;( , skulle egentligen vara med Elin , Moa, Fiffi & Vikkan men jag vet inte om jag orkar. 

Hade lika hjärna kunnat vara hemma från skolan idag. Vi hade ju sovmorgon till halv tio, sen hade vi SO & sen Idrott sen svenska, sen åkte jag hem. Men får se, men jag SKA gå till skolan imorgon annars missar jag så mycket där & de är så jobbigt. 

Nu ska jag lägga mig & vila & se på någon bra film :) ! & förlåt för mina såååå roliga blogg inlägg ;( !
Ha det bra! <3
Elina(:


Slipping through my fingers

Publicerad 2009-01-20 21:51:42 i Det stora hela ,

Hahahaha, kom nyss på att vår klass har sovmorgon imorgon så jag behöver inte stressa i sängs precis (y) ! Men ska gå & lägga mig & börja se p någon film, eller nej. Nu ska jag lägga mig & tänka, det kan behövas, har många problem. Bra & dåliga, mest bra. Men är glad att jag har så bra kompisar som förstår mig , tack ni är bäst ! 

Elina(:

Slipping through my fingers all the time
I try to capture every minute
The feeling in it
Slipping through my fingers all the time 

Jag vet inte vad jag tycker om dig längre ...

Publicerad 2009-01-20 20:14:48 i Det stora hela ,

Nu har jag nyss kommit hem från Sandra bby ;* , vi åkte till Sandra efter att ha åkt buss en timma typ , så jag fick äntligen se SANDRAS RUM ! & ja, de var fiint ;-) ! Haha, snacka ganska mycket på bussen om helg-planerna & vad vi ska göra då, om jag kan sova hos henne o.s.v :) , hoppas jag kan (a) !!!!

Om ett litet tag ska jag gå & duscha ,  göra matte läxan & sova, oja as kul I know ;( Men att sova är faktiskt en av mina favvo sysslor ;-) !

Men ajja, ska dra nu & göra dom där tre sakerna & 10000 saker till som jag säkert har glömt :-) 

GO´natt sov sött & dröm ännu sötare! <3
Elina(:



En bild säger mer än tusen ord ...

Vi är coola (a) <333

Publicerad 2009-01-20 17:24:54 i Det stora hela ,

HEEEJ ! Sitter här med cool sandra (: ! <3 Vi ska snart ta bussen in till stan & sitta där & coola oss, sen ska vi  åka mer buss,, haha! Nu sitter vi & dampar så jag måste typ dra nu, haha, bussen går snart ju :) ! 

Pusshej från mig & Sandra ;* !
Elina(:

från Sandra coolingen ; ELINA HJÄRTA SANDRA :D +---- ! haha, elina är bäst :D <3333  & jag hjärtar &så en till ; v------ ;-)
KAN NI GISSA VEM ELINA ÄR KÄR I?!!?!?!? :D

I hate how much I love you...

Publicerad 2009-01-19 21:39:24 i Det stora hela ,

Hej, idag har det vart  "nästan" helt vanlig skoldag ;-) , förutom det att vi har vart på norrbottensteatern & sett på en as rolig teater , tanten var lätt coolast ! Sen var de tillbaka till skolan & ha ovanligt jobbig kemi lektion ;( ! Sen slutade vi , då hade cool Sandra kommit till sanden & vänta på att jag & fiffi skulle komma :) ! & det gjorde vi såklart ;-) !

Sen for vi hem till mig & fixa lite saker, sen skulle vi hämta Tindra på dagis men det sluta konstigt eftersom Fiffi inte hade någon husnyckel, vi kom inte in i huset, så vi fick vänta med henne på dagis ett tag & sen kom Jonathan & vänta med henne ett tag :)! Sen for vi in till stan, vi hann precis med bussen ;o ! Vi for till Sandra på en gång men vi fick inte kliva in i hennes rum, hahaha! Men det var ju i alla fall kul att åka hiss (a) ! Sen for vi till Frasses (a), satt där & feta oss sen så for vi till stallet & fixa klart där. Sen for Fiffi hem & Sandra var kvar hos mig ett tag :) , haha, sen när vi skulle gå till bussen så försökte vi smälla en smällare som vi fått av Victor , men de funka inte, jag & Sandra är inga smäll experter x'D ! 

Ska vara med Sandra & Fiffi imorgon också ;-) , kul kul !<3
Elina(:

I hate how much I love you boy ...

Driver du med mig eller är du seriös ?

Publicerad 2009-01-18 21:33:18 i Det stora hela ,

Gokväll på er babes! Ska snart gå & lägga mig & se på "Mamma Mia the movie", som vanligt. Men asså den är så bra, & man blir så glad av att se på den & jag somnar bättre när jag är glad :) ! Vill ha gurkvatten men ids nog inte fixa ihop till det, men en KOPP TE blir det i alla fall :) , såklart. 

Har bytt design på bloggen som ni ser, trivs ganska bra med den så det får vara så ett tag :) , det blev så plottrigt med den förra jag hade tycket jag. 

NU ska jag sooova, good night babes! 
Elina(:

Diver du med mig eller är du seriös ?

Va ba tvungen ;-)

Publicerad 2009-01-18 17:32:54 i Det stora hela ,

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?
Tjejer som ser detta måste "fylla i".

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 5

[x] Du har färgat håret/tonat  
[x] Du har slingat håret
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma  höhö (a)
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.  beror på.
totalt: 4

DU ÄLSKAR:
[x] Skor.
[x} Färgen rosa.
[x] Shopping 
[x] Dekorationer
[x] Speglar 
[ ] Skolan
[x] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor:
[x] Mjukisdjur 
totalt: 9

shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret 
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[x] JC
[x] BIK BOK
[ ]KappAhl
[x] CUBUS
[x]sisters
[ ] ida, josefine
totalt: 6

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] Oh my god 
[x] Vet inte
[ ] Cute
[ ] Hot
[x] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabus
[x] Ofta
[x] Dah!
[x] Han ba/hon ba
totalt: 6

LÄSER:
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[x] okej
totalt: 3

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown   -
[x] Eva och Adam
[x]Freaky Friday
[x] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember  
[ ] Notting hill  
[ ] Where The Heart Is  
[x] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die  
[x] The holiday  
[ ] Girls United  
[x] How To Lose A Guy In 10 Days  
[ ] The hot chick  
[ ] My girl  
totalt: 6

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[ ] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[x] 2½ men
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The OC  
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
[x] idol
totalt: 6


totalt: 45 :)



0-16 du är kille
17-29 killtjej 
30-40 vanlig tjej
41-51 fjortis varning ;-)
52-63 fjortis bitch?
70-94värsta fjortisen ever?

 

Haha, fan vad kul test asså, men det är ju lika meningslöst som alla andra. Ofta ett test avgör hur mycket tjej man är ;o , haha. Men nu ska jag gå & städa vidare i mitt vaaaaaackra, rena rum, sen ska jag göra matte läxan (a) !

 

Elina(:

 

Moa, elin, fiffi & jag , ma babes ;* !

Känner mig inte hel utan dig ...

Publicerad 2009-01-18 15:07:15 i Det stora hela ,


Heeej sötisar, har nyss vart ute & kört Juppe tha man, vi körde ganska så långt idag :) , nicenice (Y) ! Skulle egentligen vara men Sandra & Fiffi idag, men jag hinner inte ;( , har as mycke små saker att göra. Sånnt som jag typ tänkt att göra hela helgen men tänkt; de kan jag väll göra senare. Men allt kan man inte göra senarem , eller jio, jag ska vara men Fiffi & Sandra senare (A), på tisdag blir det, tisdag tisdag tisdag punkt slut !

När jag kommer hem ska jag väll städa rummet , garderoben & göra matte läxan & räkna i matte boken & göra massa andra små saker som måste göra. Spännande live I know. Hoppas eran dag ser roligare ut !

Igår var det kul i alla fall, då var jag med Fiffi hela dagen & med Elin & Moa halva dagen :)! Så jäkla härliga människor asså, man kan ha så jäkla kul med dom! Haha, vi satt på Fiffis rum & lekte med datan, lyssna på musik & flabba :) !

Men nu ska jag snart fara hem till mej, är hos mormor & morfar just nu. & juste, har inga pengar på mobilen så jag kan inte svara på några sms ;( , så dom som har skickat sms till mej & inte fått nå svar; Jag dissar inte er , verkligen inte !

Ha de bra! <3
Elina(:



Jag känner mig inte hel utan dig, jag var starkare med dig vid min sida! </3

Here we go again :)

Publicerad 2009-01-17 14:57:58 i Det stora hela ,

Haha, de låter som om att det ända jag gör är att vara hos min mormor & morfar hela tiden , men så är det inte precis :) !

Haha, men nu sitter jag här med Fiffi, vi har just vart ute & gått med två sura små ponnysar , en glad & en sur ;( Juppe är snäll & Zolle är dum! Eftersom Zolle inte ville komma in från hagen så var jag tvungen att gå in men Juppe i stallet medans Fiffi gjorde ett försök att fånga in sur Zolle! & smart jag lämna grinden till hagen öppen så Zolle smet ut & for ut & började dampa... smart häst oja. Men det är alltis lika lätt att fånga in den hästen, de är bara att prassla med en dum påsa (A), haha...  Sen gick vi ut & gick med hästarna en sväng :) , bra & röra på sej lite ju!

Snart så ska vi hem till mej, & äta (A) ! Sen skulle vi kanske vara med Elin & Moa, vi skulle egentligen fara till hockeyn men vi ides inte.

Snart ska vi som sagt hem! Haha, ja & äta , som vanligt .. :) !
Nu sak jag & Fiffi dra (Y)
Puss & hejs! <3
Elina(:

E F T E R B L I V E T ;(

Publicerad 2009-01-16 22:05:16 i Det stora hela ,

Hej på er babes ! Känner bara för att skriva så jag gör det;) !

Fiffi sitter just nu bredvid mej & skriver sms & är lite smått irriterad, haha, FIFFO DAH! ;* Ska snart dra ut i snön & dampa, med kläder upp till naveln ! ;o , haha, skojja jag menar hakan :)! Men när man har kläder upp till naveln så slipper man frysa, & då kan man vara ute längre, att vara ute länge är kul (Y). Vi ska dra till snöhögen i hörnet & dampa lite mer än vanligt, FAN VA SYND ATT INTE SANDRA KUNNDE SOVA HOS MEJ ;o ! Men det ska hon göra någon annan dag så skit samma, haha! 

Sen när vi vart ute läääänge så ska vi gå in & kolla massa filmer på pappas dator, bra filmer! Funderar smått på att göra matte läxan, den borde vi göra tycker FIFFO :) ! Eller hur;) ? Sen blir de kanske att skriva utvärderingen till HK;n klart, ja, & käka upp det som finns kvar (de finns mycket kvar) av min & Fiffis b&j, grrrrr ! Det blev visst "Fossil Fuel", ganska smaskig faktiskt! ASSÅ GU, de finns typ inget b&j här uppe i norden ;( , men i USA finns de typ as många & när jag blir stor ska jag & Fiffi åka dit & börja jobba som glass smakare av b&j, snacka hög lön vi kommer få (y) ! Asså de finns till & med b&j;s milkshakes ;o, omg säger jag bara, give it to me!

Men ska dra nu, har ett liv att sköta, haha!
PUSS BBY, jag är en Fiffi wannabe! <3
Elina(:



  

Damp - dag :)

Publicerad 2009-01-16 19:23:13 i Det stora hela ,

Heej, sitter här hos mormor & morfar nu med Fiffi, Sandra åkte nyss hem & Sara åkte när vi satt på Frasses :) . Jag & Fiffi ska vara med Sandra någon dag efter skolan till veckan också, mest troligen på tisdag, då ska vi dampa ännu mera;) ! Kulkul! <3

Nu väntar vi på att mamma ska komma & hämta oss, så ska vi åka & handla b&j, muuums! Sen ska vi sitta & se på film hela kvällen för FIFFO ska sova hos mej :D !

Men nu kom mamma, skriver mer sen,,
PUSS & KRAM! <3
Elina(:

Jag vill att du ska veta de :)!

Publicerad 2009-01-15 22:15:08 i Det stora hela ,

Hehe (A), kände mej tvungen att skriva ett lite mer seriöst blogg-inlägg eftersom jag inte fick så mycket sagt i dom två andra;) ! 

OK, here we gooo :)! Ja idag var de en helt vanlig skoldag, förutom att det är as kallt utomhus, usch! - 21°C ;o , OMG! Men jag tycker att skoldagarna på torsdagarna är ganska så roliga, för att då har vi ju HK! :) Jag jobbade med Elin som vanligt;) ! & vi gjorde värsta MVG pizzan med ett E på B-) ! Muums! Sen efter skolan så var jag med Fiffi, vi var på stan ett tag innan vi for hem till mej. Haha, hemma hon mej har vi dampat, flummat & tjockat oss :) ! Fiffi for hem för ett tag sen & jag har nyss duschat, ska gå & lägga mej & sova typ nu, ska sätta på någon film tror jag, om jag ids;) ! Men först ska jag dricka några liter te B-)  JO SANDRA, TE ÄR GOTT:D! <3 Haha :) !

Nu ska jag dra, de ska jag faktiskt ;-)!<3
Elina(:

if you ever need a hand,
i'm here...


Jag kommer alltid att finnas här för dej även om jag inte visar det så mycket, 
för du är min vän & jag älskar dej för den du är, 
jag vill att du ska veta de ! <3

O'boy krig kallas det :)!

Publicerad 2009-01-15 20:17:50 i Det stora hela ,

Nu har jag & Fiffi lekt med smink, jag blev helt rosa & Fiffo blev lila fast inte helt lila som jag, fast rosa!  & haft o'boy krig (Y), haha, jag vann ! Asså jag kan typ inte skriva idag, vet inte varför för jag har mycket att skriva om, orkar bara inte skriva, förlåt! Lägger in lite bilder i stället så har nu nå att göra :') !

Vad händer imorgon då :)? Jag ska vara med Fiffi, Sandra & Sara,kuul :)! 

Nu ska jag ladda in bilder, duscha & sova, SOOOVA ! ;* <333
Puss & förtlåt FIFFO xD ! <333333
Elina(:

Jag & Elin baka pizza på HK;n :)! <3


FIFFO & ELIN! <3

VILL SOVA ! ;(

Publicerad 2009-01-15 17:01:28 i Det stora hela ,

Heej :)! , Kom nyss hem från stan & är just nu med FIFFO :)! <3 Är fortfarande as trött men ska gå & lägga mej typ åtta ikväll, oh yeeeh (Y)! Okeey, jag suger på & skriva blogg när jag är med kompisar så jag gör något sånnt där fråge grejsimojs:) !

Haha, skriver senare om jag ids,,
PUSS&KRAM! <3
Elina(:

Vad är din mentala ålder?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 2

[x] Går i skolan alla veckodagar
[x] Har en penna med mig överallt
[ ] Har aldrig fått kvarsittning
[ ] Har sett talkshows  
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 3

[ ] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Pluggar när jag borde
[ ] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
total:5

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 5

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[ ] Kan läsa ut en bok
total: 1

min mentala ålder: 16, oh yeh :)

Mat & bebisås xD!

Publicerad 2009-01-14 22:13:47 i Det stora hela ,

Hejsan, vart as trött hela långa dagen men jag har haft kul ändå :) ! Efter skolan så var jag med Fiffi & Elin :) ! Sen for jag, Fiffi in med mamma till en väldigt tom sanden skolan, haha, fan vad coolt det var & vara där helt själv! De var bara jag & Fiffi där, haha xD! Ja, vi åkte dit eftersom jag glömde massa läxa på skolan (A). Sen så har jag & Fiffi ätit ihjäl oss typ xD, känns det som, vi har typ ätit kakor, nudlar, chokladbollar & sen när vi kom hem från stallet så hade pappa köpt hamburgare till oss (A), ja sen gjorde vi Zoda stream ! Haha, hamburgare med bebissås på ;o, hahahahahahahahaha, skojjar inte !

Ska gå & läsa på till religon läxan en sista gång nu, MVG oh yeeh ;) ! Men antagligen vill man väll ha MVG, vem vill inte det!? När jag har läst klart alla sidor ska jag sätta på "Mamma Mia the movie" filmen & somna till den (Y), är så jäkla trött asså, ni fattar inte ;( ! Vill bara ha en stor kopp te, min sköna säng & min bärbara DVD ! & ja, någon & krama så klart, men de får vänta, oja ;)! 

Gonatt dröm sött :)! <3
Elina(:

SPICE GILRS (Y) !

Publicerad 2009-01-13 18:47:41 i Det stora hela ,

Asså just nu är jag fast på låten "Wannabe" med Spice Girls :)! Så jäkla nice låt! Kan lyssna på den 10000 gånger i rad & ändå digga med lika mycket varje gång ;) ! Nu ska jag gå & duscha & sen ska jag plugga nörd läxor ;( !

I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really
really really wanna zigazig ha.

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends,
Make it last forever friendship never ends,
If you wanna be my lover, you have got to give,
Taking is too easy, but that's the way it is.

SPICE GIRLS xD! <3

I miss you ...

Publicerad 2009-01-13 17:11:03 i Det stora hela ,

Hej, har vart hemma från skolan ett bra tag nu, har massor med plugg som måste göras men som jag inte orkar göra.. plugget får vänta tills lite senare när jag är piggare :)! Nu är jag trött & less, less på allt & alla, allt & alla som förändras. Nu gnäller jag bara för att jag är trött, så ta inte åt er. Men det finns en sanning i det jag säger, allt & alla förändras, det börjar sakta bli till vardag. Sorgligt. 

Ja jag vet, jag är värsta negativ idag, förlåt ! Men de smittar väll inte av sej på er, hoppas jag (A) ! Hehe, nej nu ska jag gå & se på "Mamma Mia The movie" & kanske plugga lite. Ha en trevlig dag :) (A) !

Puss & Kram på sötisarna! <3
Elina(:



 Allt & alla bara förändras, det gjorde även du & jag saknar dig mer än någonsin ...

Sleep Well :) !

Publicerad 2009-01-12 23:01:27 i Det stora hela ,

Asså jag har försökt sova i en timme nu ;o ! Men fan, de går ju inte & somna hur mycket jag än försöker. Får väll sätta på nån dö trist film, för då somnar man på en gång - i alla fall jag :) !

Ja, som sagt så for jag, mamma & Alice in till stan idag, först tog jag sprutan ( :'( ) & sen gick vi & fika på Hanssons :) ! Asså jag är verkligen rädd för sprutor, innan jag skulle gå in så var jag as skraj, & det gjorde fan ont ! Har fortfarande ont, är helt öm i hela överarmen, så se upp imorgon ! Jag lovar, kommer säkert att få värsta feta blåmärket ;( ! Sen när jag kom hem så var jag hemma ett tag & sen kom mormor & hämta mej så for jag till stallet. Ja juste, mormor hade köpt någon parfym till mej på Åhléns :) , kommer inte ihåg vad den heter men den luktar gott, tack mormor :) !

Nu ska jag göra några till misslyckade försök att somna, haha. Jippie, jättekul, kommer typ somna fyra & vakna fem & så kommer jag se ut som en segdeg hela långa tisdagen, oh yeeh!

GO´natt på er alla sov så sött! <3
Elina(:


Plus & minus på samma gång :) !

Publicerad 2009-01-12 14:53:07 i Det stora hela ,

Hejsan, kom nyss hem från skolan. Seg dag idag, jag tycker att måndagar är så sega för vi har seriöst ingen rast alls, & de som gör att jag orkar med lektionerna är rast! Haha, sen på eng håller vi på att översätta låttexter från eng till sv, man fick välja vilken låt som helst :) jag tog "Tattoo" med Jordin Sparks, asså gud, fan vad fult det låter när man översatt den till sv ;o ! Haha, inte samma låt, inte ens lite ;) ! 

När mamma kommer hem ska vi åka in till stan & då ska jag ta en äcklig spruta ;( ! Blä, blä, blä. Tycker verkligen inte om sprutor ;( . Men de är ju ändå bra att dom finns !
 
Puss! <3
Elina(:

Oh it tears me up
I tried to hold but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay ...

A sanny day :) !

Publicerad 2009-01-11 12:56:09 i Det stora hela ,

Det är typ jätte härligt väder ute :) ! SOOOOL ! OMG DE VAR JU AS LÄNGE SEN, tror jag !? Men ajja, jag älskar solen, ska flytta dit när jag blir stor (A), skojja * . Då blir man väll brun tror jag (A) , Nu är jag hos mormor & morfar & har nyss vart ute med Juppsen. Han sprang på fint som vanligt, men idag körde jag inte så långt med han.

Sen när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra ;( ! Eller jo, jag ska bädda min dumma säng & ta en lååååång dusch ! Men det tar ju max två timmar ;(. Sen får jag väll se film hela dagen & sen somna i panik ångest över att jag kastat bort hela dagen på romantiska skit filmer, haha, mina söndagar är så roliga ;( ...

Puss & Kram! <3
Elina(:

No matter what you say about love, I keep coming back for more

So close, but so far away

Publicerad 2009-01-11 09:41:31 i Det stora hela ,

Gomorron babes ;)! Jag ställde klockan på nio idag så jag ska kunna somna idag också, för jag är en sånn som kan vända på dygnet under en helg bara ;( 

Var med Elin, Fiffi & Moa igår :) Fast jag hann inte vara med Elin & Moa nå länge för dom for typ nästan när jag kom ;'( ! Men Fiffi var ju kvar som tur var, & Tindra! Vi hitta en sida med as söta klänningar  ;o ! Herregu, jag ska fan beställa där ifrån till skolavslutningen & de ska Fiffi med, hehe (A) ! Jag åkte hem vid typ halv ett.

Ska till stallet snart, så har jag de bortgjort :) ! 
Puss sötnosar! <3
Elina(:

Höhöhöh (A)

Publicerad 2009-01-10 16:18:39 i Det stora hela ,

Nu har jag vart i stallet ett tag, har gjort as mycket där ;o , har tömt ett halvt släp med hö, mockat två boxar, borstat två smutsiga hästar, plumsat i snö med två busiga hästar & sen har jag säkert gjort nå mer :) ! Om det är någon som vill ha lite extra muskler är de bara komma & tömma hö i sävast (A), de är fan jobbigt! I Februari ska jag & Juppsen börja träna på allvar, inför tävlings säsongen;) ! Detta år ska bli ännu bättre & vi ska sänka & vinna ännu mer, det är mitt mål :) !

Puss på sötungarna som läser min blogg ;) !
Elina(: <3

Stallet by sommar :)


Vi var bäst i Östersund ;) !

I am the girl with golden hair, visst ;(

Publicerad 2009-01-10 10:49:01 i Det stora hela ,

Har lust att färga om håret till en bättre brun färg ;( , för att den jag har nu är konstig. Men ajja, jag ska färgra den 24 (Y), då blir det nog bra :)! Ska färga en ganska ljusbrun färg, men ändå så att man ser tydligt att det är brunt! Men just nu vill jag att mitt hår inte ska vara så stripigt. Jag vill att de ska se lent ut ! Men jag vet vad jag ska göra i alla fall :)!
- Inte duscha varje dag
- Använda hårinpackningar
- Inte använda hårspray
- Inte använda hårfön, ska låta håret självtorka hela tiden!
- Inte använda plattång varje dag
- & köpa bra shampo hos frissan !

Funderar faktiskt om jag ska köpa färg hos frissan & färga hemma, någon som vet om man kan göra så :) ? & någon som vet vad det kostar :) ? Men jag ska köpa bra shampo hos frissan den 24 (A), för de har jag råd med i alla fall :) !

Puss & Kram! <3
Elina(:

Jag färga den här..


This is the life :)

Publicerad 2009-01-09 21:16:32 i Det stora hela ,

Lång dag idag,,, vakna as tidigt & kunde inte somna om så jag låg vaken ett bra tag ;( ! Sen gjorde jag mej i ordning & for till skolan & så. Sen efter skolan var jag med Elin, Fiffi, Vikkan & Moa :) ! Jag var inte med så länge, men vi hade det trevligt i alla fall, haha, vi såg på en gammal video sen i 5;an. När klass 5;B (min & Elins gamla klass) från tg var med i "vi i femman" ;) ! & gud så jag garva, ja garva så jag grät xD, OMG säger jag bara!

Ska snart gå & lägga mej & se film med Allo-Ballo B :) ! Blir väll någon barnslig film som hon valt, men ajja, jag gillar sånna filmer, allt är så enkelt, inte som i verkligheten.

Nu vill Allo att jag ska komma så puss bby! <3
Elina(:

Gurkvatten (Y)


Anton har inte grönt hår!


Elin älskar kemi;) !

SOV DAGS :)

Publicerad 2009-01-08 21:29:17 i Det stora hela ,

Ska alldeles snart gå & lägga mej i sängen & se på en film, "Sunes sommar" :) ! Härlig film de, det var så länge sen jag såg den! Sen så har jag gjort nå konstig blask sak xD, nämligen vatten med gurka & is i, gurkvatten, haha xD ! Har inte smakat det än men hoppas de blir bra. Sen när filmen är slut så ska jag sova , ZZZzzzzzZZZzZZZz B-) ! Jag vet, jag är lite efter med det där med "Utvärdering 2008, men bättre sent än aldrig;) !


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jio, faktiskt!

2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga år 2008, så nej de gjorde jag inte, sorry ;)

3. Blev någon av dina vänner förälder i år? Nope,,

4. Dog någon som stod dig nära? Nope,,

5. Vilka länder besökte du i år? Cypern, Finland & Sverige xD

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009? Jo, tror de iallafall,,

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? Ojrå, de är många, men dagen på kulturområdet i 7;an med klassen t,ex. Kommer inte ihåg någe datum ;(

8. Vad var din största framgång 2008? Väldigt mycket faktiskt !

9. Största misstaget? Det håller jag för mej själv...

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har bara vart lite små sjuk, inge big deal xD

11. Bästa köpet? Öhhm, mycke :)

12. Vad spenderade du mest pengar på? Mycke, kommer inte ihåg.. ;(

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaooo (Y)

14. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008? "S.O.S", med Jonas Brothers & "One step at a time" med Jordin Sparks! <3

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Öhöhm ?

16. Vad önskar du att du gjort mer? Det är försent att ångra någonting nu så skit samma ;)

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Man kan inte göra nå för lite ;)

18. Hur tillbringade du julen? Med familjen & släkten hos mormor & morfar :)

19. Blev du kär i år? Ja,,

20. Favoritprogram på tv? Desperat Housewifes & Grays Anatomy ;)

Sökresultat


22. Favoritbok? Ingen speciell , läser typ inte.

23. Största musikaliska upptäckten? Haha, va ?

24. Något du önskade dig och fick? Sminklektion på make up store t,ex :)

25. Något du önskade dig men inte fick? Orka klaga.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Jag var i Östersund & var med kompisar & hade kul :)

27. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jo, klart de finns.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Väldigt splitrad, så känns de iallafall xD

29. Vad fick dig att må bra? Vänner osv...

30. Vem saknade du? Hmm, många!

31. Årets sötaste? Haha, de skulle du allt vilja veta va ;) !?

Fan va sega frågor ;s
GO´natt på er alla, puss! <3
Elina(:

Who can live without it ...

Publicerad 2009-01-08 16:56:41 i Det stora hela ,

Hej! Nu har skolan börjat igen efter mer än 2 veckors lov, det var ovanligt jobbiga lektioner för att vara första dagen, gillar inte lärare ;o! Men de var as kul att träffa alla som man inte vart med på lovet, men de var kul att träffa dom också såklart;) ! De ända som var kul idag var väll att baka kanel & vanilj bullar med Elin & Sebbe! Jio, de är kul att baka men tyvärr så gillar inte jag bullar, så jag gav bort dom till dom som ville ha, haha, eller de gjorde Sandra (Y) !

Var ju på badet igår med Fiffi (: ! De var jätte kul, men de var inge kul att gå till badet ;( , jag & Fiffi hade inte kollat på busstidstabellen, så Fiffi ringde mej precis innan jag skulle gå & sa att bussen som vi hade tänkt att ta gick visst inte & att nästa buss inte gick förs om två timmer, yeeh vilken tur man kan ha. Men jag & Fiffi ville till badet före alla andra (A), så vi gick, i minus 20 till nordpoolen :) Haha, jag var helt röd när vi kom fram, jättekul. Men sen blev de kul, haha, de var bara jag & Fiffi & en hel flock turister :) ! Vi bada typ as länge, haha, så åt vi såklart;) !

Puss&Syns! <3
Elina(:


Thats it :)

Publicerad 2009-01-07 09:25:18 i Det stora hela ,

Gomorgon! Vakna nyss, jag ställde klockan på halv nio igår & jag vaknade då! & nu så håller jag på att packa saker till badet, jag har typ glömt bort vad det är man måste ha med sej till badet ;o. Haha, de ända jag kommer på är typ ett hänglås, så jag kommer typ stå på badet med ett hänglås and thats it :) ! 

PussPåEr! <3
Elina(:

GO´morgon :)

Nöjd & glad (:

Publicerad 2009-01-07 00:53:03 i Det stora hela ,

Nu har jag färgat håret, & jo det blev faktiskt bra! Nu när jag börjar vänja mej vid min nya, bruna hårfärg så har jag kommit på att jag gillar den, haha. Jag känner en djup lättnad att det blev bra, som tur är blev de varken grönt eller grått (A)! Tack tack tack ! Har ingen bild på håret men har väll de snart, så då kan jag lägga upp en bild på bloggen, typ bildbevis på att jag färgat håret, ooooja, haha!

Imorgon ska jag & Fiffi på badet, det var ju evigheter sen sist & de ska bli as kul att bada :D ! Fyfan så kul asså, man blir nästan som ett barn på julafton (A), hehe ! Också ska vi betala så att vi får vara där hela långa dagen, jippie!

Men nu ska jag gå & ladda tills imorgon  ;) !
Puss på er som läser min blogg! <3
Elina(:


Holm // A. andersson (A)

Publicerad 2009-01-06 15:12:22 i Det stora hela ,

Kom just hem från stallet, där har jag kört min dvärg häst. Han var typ sur, eller det är kanske inte så konstigt eftersom jag var sur. & jag var sur eftersom jag nu upptäckt hur jävla orättvist de är i våran ponnytravklubb, oja, det är vad jag tycker så fuck of. Haha, men Juppe är ändå en ganska glad liten skit xD! Sen så for vi hem & nu är jag hemma & är parkerad framför kära lilla datan (A). 

Senare idag så kommer Vikkan, Fiffi & Elin till mej(: ! Vi ska väll fjommpa runt som vanligt, kanske sjunga singstar & jag ska färga håret brunt, jag är typ as rädd. För tänk om det typ blir grönt eller grått!? Då jäklarns rakar jag av mej håret! Eller nej, kanske bara färgar om det;) ! Men de ska vara brunt, men kanske färgar blont till sommaren sen igen;) ! 

Ja juste Amandah ska laga mat åt mej :D ! HIHIHI, tack Kära syster (A) ! Vad hade jag gjort utan henne // Amandah (A)
HAHA, nu ska sluta skriva,,,

Puss&Kram på er alla! <3
Elina(:


Hejdå blondei !

Publicerad 2009-01-05 23:28:35 i Det stora hela ,

Hej igen, idag har jag vart med Elin, Fiffi & Vikkan! <3 Vi har haft de jätte kul & besökt både Max & Frasses (A), hehe! Sen for vi hem till mej & sjöng ABBA singstar ;) ! & gissa vem som vann alla gångerna jag sjöng ;) ? , haha, jo jag! Sen så har vi snackat en massa om massa saker, & Elin & Fiffi gick nyss, & Vikkan for innan vi började spela singstar ;( ! Sen när vi var på coop, så stod vi & titta på hårfärg, så slog de mej att jag vill inte vara blond längre! Haha, så imorgon blir det hejdå till blondinen & hej till brunetten, men oja, ändå samma gamla jag, så ni kan vara lungna, hahahaha xD! Men undra om jag kommer passa i brunt hår ;o? Alla säger typ det, men jag försöker att inte ta åt mej så mycket vad dom andra säger & tänka på vad jag själv vill. Men jag kan inte tänka så bra, ajja, får väll ta mej en funderare ikväll;) ! Haha, tänker bäst innan jag somnar, så nu vet ni de babes!

Nu ska jag börja tänka på allvar, vad jag ska göra av mitt liv ;o ! Oja, jag skojja, ska bara tänka om jag ska vara blond eller brunhårig, men det är ju typ mitt liv(: !
Puss på er som läser! <3
Elina(;



Hehe (A)

Publicerad 2009-01-05 13:38:15 i Det stora hela ,

Hej & godmorgon ;D ! Ställde klockan på nio idag, men när klockan ringde så orka jag inte kliva upp. Så jag stängde av alarmet & sov till typ halv ett;o ! Var typ uppe till tre & såg klart någon film som hette "Wedding Crashers", ganska så bra film(: ! Haha, jag känner mej seriöst fet när jag sover för länge, hahahaha xD! 

Puss alla söta som läser min blogg! <3
Elina(:

Elif & Fiffo, OMG !xD

Publicerad 2009-01-04 23:31:07 i Det stora hela ,

Tja, kom nyss hem, har vart med Fiffi ett tag nu & vi har flummat som vanligt xD! Men tro mej, de är kul & flumma! Ja, först tog vi 23;an till ICA (vi ville ha godis (A)), där köpte vi massa godis, hehe, eller iallafall jag xD! Sen tog vi bussen tillbaka till Fiffi, & shit vad kallt det är att stå & vänta på bussen i -16 grader (A) Haha, sen när vi kom till tg skolan så kom vi på att de stank raket där, sen träffa vi på anledningen också, 2 mindre muppar & 1 väldigt stor muppxD (fiffi, du vet vilka xD)! Hos Fiffi såg vi på någon as konstig film som inte var så bra, haha, den har inte kommit ut å bio än. Oja, vi käka massa godis också, såklart;) !

IDAG KOMM JAG PÅ DET, vad jag vill bli när jag blir stor! Antingen make up artist (en sånn som sminkar folk), smink är ju as kul så varför inte! Ska fråga den make up artisten jag ska gå till den 24/1 vilken linje hon gick efter högstadiet (: ! Eller så vill jag bli bröllops fixare, haha, vet inte vart jag fick den idén ifrån men ajja (om de finns ett sånnt jobb ens) ;) ! Haha, de känns ju som om man tvärt måste veta vad man vill bli när man blir stor, eller det kanske bara är jag som känner så xD!? Är de säkert!

Nu ska jag gå & lägga mej i sängen & se på en film som jag inte sett på as länge;o !
Puss & dröm sött allihopa! <3
Elina(:

ELIF & FIFFO :O ! <333

o n ö d i g t i n l ä g g , y e e h !

Publicerad 2009-01-04 13:17:23 i Det stora hela ,

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen nu, klev nyss ut från duschen & ska snart gå & fixa håret, buää vad jobbigt att fixa håret! Så måste jag städa garderoben innan jag är med någon kompis ;( ! Haha, ja som ni ser så har jag bara roliga saker att göra, oja :) ! 

Men nej, nu ska jag gå upp på mitt rum & fixa håret. Får skriva mer senare, då har jag säkert mer att skriva om tror jag;) !

Puss&Kram på er! <3
Elina(:

HEJJA svergie (: !

Publicerad 2009-01-04 00:02:45 i Det stora hela ,

Såg nyss klart på någon hockey match på tv, något Junior grejs. Svergie mötte Slovakien, & vann, så nu blir de final, oh yeeh! Jag är inget hockey freak men när man sitter framför tv;n så är det omöjligt att inte gilla hockey, kan vara as kul att kolla på ibland;) ! Hitta något sånnt dära fråge grejs, vad jag har gjort 2008 (Y) !

KÄNSLOR

Har du gråtit? En massa... 
Har du skrattat? HAHA, jioo de har jag;) ! 
Har du skrattar så att du grät? Jioow!
Har du gråtit så att du skrattade? Vet inte, kan ha hänt.
Har du varit kär? Jioow...
Har någon varit kär i dig? Öhm, de vet jag inte faktiskt ;o 
Har du hatat någon? Mmh.
Har någon hatat dig? Vet inte, säkert någon.
Har du trott att du skulle dö? Nae, inte det. 

UTSEENDE

Har du känt dig snygg under 08? Haha, nae.
Har du känt dig ful under 08? JA!
Har du tyckt att någon annan har varit snyggare än dig? Men ja.
Har du tyckt att någon varit fulare än dig? Haha, så jävla självgod är jag faktiskt inte!
Har du velat plastik operera dig? Nae, inte det.
Har du försökt göra dig så ful som möjligt med smink, kläder osv? Haha, nae. 
Har du försökt göra dig så snygg som möjligt med smink, kläder osv? Säkert.

RELATIONER

Har du sårat någon? Vet inte.
Har någon sårat dig? Joo.
Har du träffat en ny kompis? Japps :D! 
Har du skaffat en ny kille/tjej? Nepps,, 
Hade du velat ha fler vänner? Vet inte riktigt, man kan väll aldrig få för många (:
Har du försökt förstöra för någon som skaffat en ny kompis/kille/tjej? Men nej, varför skulle jag.
Har något försökt förstöra för dig när du har skaffat en ny kompis/kille/tjej? Men jaaa!

SHOPPING

Vad är ditt bästa köp 08? Gina jeansen & mina klubb-mjukis brallerna (Y), tror jag xD!
Vad är ditt sämsta köp 08? Mycket tror jag xD!
Har du gett någon en begagnad present? Haha, neej ;)
Har någon gett dig en begagnad present? Öhm, det vat jag inte xD
Brukar du ljuga om din storlek? Nepp, inte det.
Vad är det dyraste du har köpt? Hmm, kommer inte ihåg det xD

OLAGLIGT...

Har du supit?[om du är under 18] ...
Har du rökt?[om du är under 18] ...
Har du knarkat? Haha, naae! xD
Har du snattat? Men nae..
Har du klottrat? Jo, men inte seriöst xD
Har du förstört något? Haha, säkert xD!

Men nu ska jag vara social på msn ;) !
Puss BABES! <3
Elina(:

Jätte kul (A) ...

Publicerad 2009-01-03 19:04:46 i Det stora hela ,

Asså gud så tråkigt jag har asså! Det finns verkligen inget att göra, har försökt att hitta på massa saker men åt skogen med det. Det ända jag kan göra har jag ingen lust att göra just nu, orkar verkligen inte städa! Men man får väll ta & se framåt mot ljusare tide , haha xD! Men de blir med all säkerhet roligare imorgon, ska vara med Fiffi & Vikkan (: ! <3

Ja juste, fick reda på idag att min poolare André läser min blogg (: ! Haha, idag så ska jag boka biljetter till Cypern så ska jag åka & hämta André så far vi iväg har vi bestämt (A) ! Fan vad nice att åka utomlands nu asså, nu när de är så kallt här hemma. Jag sulle vilja åka till Kreta, någon mysig liten by i Grekland typ ! Haha, så skulle jag också hälsa till André! Haha, sånnt glömmer jag inte;) ! PUSS PÅ DEJ ANDRÈ ;* <333 !

Nu ska jag städa mitt rum, men FÖRST äta (A).

Så puss på alla gullungar som läser! <3
Elina(:

Vill tillbaka dit nu! <3





Tråkig dag oja :)

Publicerad 2009-01-03 13:54:42 i Det stora hela ,

Hej på er alla! Idag blev jag väckt av Alice, som sa att jag var tvungen att gå ner för att mamma ville mej någonting. Vi skulle tydligen åka in till stan, så vi gjorde de. Där hämta vi ut nå skor åt mej (som jag fick i pressentkort i julklapp) , så vänta jag i bilen när mamma & Amandah sprang in på någon sko affär, också hem igen. Har ingen aning om vad jag ska göra idag;o ! Eller jo, jag & Amandah måste åka till stallet, men vi ska dit typ vid 7 - 6 tiden så det dröjer väll ett tag dit...

Men ajja, får väll ta & städa rummet eller nå, kanske sätter på en film & latar mej framför tv;n tills vi åker till stallet. Funderar på att åka in till ishallen imorgon, BHF;s 94;or spelar ju i armeecupen (stavning?;o) så måste väll åka dit & hejja lite. Juste, skulle vara med Fiffi imorgon så då kan ju vi åka dit om hon vill det(: ! Jag har typ inte vart med henne på hela lovet, omg :O!

Haha, ja så nu vet ni vad jag har för mej typ, This is my life, oh yeeeh;D ! Haha, är grymt sugen på maurabo just nu! :O

PussPåErBabes ! <3
Elina(:

Ge meej (A) !

Now I realize, nothings broken

Publicerad 2009-01-03 00:26:22 i Det stora hela ,

Okej, seriöst inlägg nu, hehe. Jag svamla bara i förra, tycker synd om er som läste, haha! 

Ja, som sagt så har jag & Elin vart i Luleå idag, jättekul;) ! Men det vart lite konstigt men skitkul ändå! Vi skulle ju bara åka & shoppa, så när vi gick förbi filmstaden stanna Elin upp & sa att hon ville se "Twiglight", & de tog ett tag för henne att övertala mej xD! Men jag gick med på de efter ett tag, & de ångrar jag inte ett dugg, filmen var jättebra & killen var as snygg :O ! Asså jag kan verkligen inte släppa de, haha, men han är snygg, tro mej (A), haha, kom på nyss att han är med i en Harry Potter film också, eller om det var flera;) ! Men vi hann ju shoppa också, jag köpte; en mjukis tröja på Cubus, ett grått linne på H&M (oja, linnen är bäst), en tee-shirt på GinaTricot, underkläder på Cubus, smink & sånna där små saker på H&M;s lilla smink affär & sen kommer jag inte ihåg om det var något mer. Eller jo, jag & Elin köpte kompis speglar (A) !<3 Hon köpte en rosa & jag en grön, dom är faktiskt likadana, de är de som är poängen;) !

Nu ska jag lägga in lite heta bilder på min mobil;) !

Puss&Kram, sleep well babes! <3
Elina(:

Men naaw! <3

Men grrr !<3

Publicerad 2009-01-02 20:02:32 i Det stora hela ,

Heej, kom nyss hem från Luleå;) ! Har vart där med Elin & shoppat lite, mest kläder! Sen gick vi & såg på "Twiglight", grymt bra film! Så het kille med i filmen! As snygg, tycker jag;)! Men filmen var faktisgt grymt bra, ska köpa filmen sen när den kommer ut  (: ! Haha, vi åkte till Luleå vid nio & kom hem typ nu;o ! Nu så vet jag vad den där snyggingen i filmen heter, Robert Pattison, så nu vet man de;) !

Har ingen lust att blogga idag, men vampyren i Twiglight är het! Yeeeh, så nu vet ni de babes. Får skriva mer seriöst senare ikväll för nu ska jag käka pizza!

Puss&Kram!<3
Elina(:

As bra film!<3 
As snygg kille!<3


Lite om år 2008 ...

Publicerad 2009-01-01 21:22:05 i Det stora hela ,

Ja, vad ska man skriva. År 2008 har de hännt så mycket saker, bra saker, dåliga saker, saker som fått mej att skratta, saker som fått mej att gråta, saker som fått mej dyster & tyst, saker som jag vill glömma & saker som jag vill uppleva igen. Jag har också lärt mej mycket nytt, vart gränserna går & hur det är att vara kär. Jag har också lärt mej mycket nytt om mej själv, att jag egentligen är en ganska feg sak, en försiktig person som ibland säger mer än vad jag borde, att jag låter självsäker fast jag inte alls är de. Att de finns olika sortes misstag, misstag man aldrig gör om & misstag som man aldrig kommer att ångra! Visst finns de mycket mer att lära, men någonstanns måste man ju börja. År 08 har vart ett bra år, ett år med så många minnen. Minnen som jag vill glömma men misslyckas, minnen som jag sent kommer glömma & minnen som jag aldrig kommer att glömma. Vänner som stannat & vänner som gått. Men vännerna jag har nu är helt enkelt underbara & något som jag aldrig kommer att släppa! Lägger in lite bilder, det bästa från 2008! <3

Jag hoppas att år 2009 kommer att bli ännu bättre! Ett år fullt med nya överaskningar & möjligheter;) !

Puss på er snyggingar som läser, tack! <3
Elina(:

 

En bild säger mer än 1000 ord! <3

Here I go again :)

Publicerad 2009-01-01 16:11:43 i Det stora hela ,

Here I ho again;) ! Nu sitter jag hos mormor & morfar igen, har gjort klart allt i stallet & så, nice nice. Väntar på att pappa ska komma & hämta mej. Men det kan nog ta ett tag eftersom min pappa inte är den snabbaset precis (Y) ! Men mormor & morfar har en bärbar jättebra dator så det går ingen nöd på mej, take your time pappa xD! De ska jag önska mej när jag fyller år, en mobil (jag vet vilken) & en bärbar dator. Men jag skulle bli värsta nörden om jag hade en egen dator, typ sitta vid datorn jämt...  & sånn vill jag ju inte bli så jag kanske stryker dator från listan, kanske ;) ? Haha, ja, så där kommer jag hålla på tills, ja? Tills vadå, haha, vad dumm jag är!

Pusshej! <3
Elina(:

He still makes me dizzy ! <3

Nalle Puh är sweet :) !

Publicerad 2009-01-01 12:55:34 i Det stora hela ,

Heej! & Gott nytt år igen på er alla babes! Somna inte allt för sent igår, vid 4 tiden somna jag, jao, så vakna jag vid 12. Nej då, här kan man ju inte ligga på latsidan & sova bort hela dagen, livet är alldeles för kort för det;) . Men jag & Ida hade jätte kul igår, vi flumma runt som vanligt xD! Sen när vi typ blev trötta satte vi på datorn & kolla in allas pix & spela ett spel som vi "ägde" på, oh yeeh! Sen tvinga jag Ida att se på "Blades of Glory" (Y), haha, og för att de var frivilligt men ajja (: !

Har inte så mycket att skriva om, nu på morgonen, haha, de händer ju inte så mycket när man sover lixom! Men ajja, jag kommer väll på något jag kan skriva om sen, något jag stör mej på eller så xD! 

Haha, känner för att lägga upp nån gullig bild, haha, typ på "Nalle Puh eller så:') !

Puss&Kram! <3
Elina(:

Hahahaha ;) !
     

Honey, GOTT NÅTT ÅR !

Publicerad 2009-01-01 01:06:28 i Det stora hela ,

Honey honey, how he thrills me, a-ha, honey honey
Honey honey, nearly kills me, a-ha, honey honey
I've heard about him before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, he's a love machine
Oh, he makes me dizzy 

Honey honey, let me feel it, a-ha, honey honey
Honey honey, don't conceal it, a-ha, honey honey
The way that you kiss good night
The way that you hold me tight
I feel like I wanna sing
When you do your thing 

Honey honey, touch me, baby, ah-hah, honey honey 
Honey honey, hold me, baby, ah-hah, honey honey
Look like a movie star 
I know just who you are 
Honey, to say the least, you're a dog-gone beast

Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey 
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey 
I'd heard about you before 
I wanted to know some more
And now I'm about to see
What you mean to me...

Jag & Ida vinglar (A) & tycker att "Mamma Mia the movie" är bäst! Thats the shit! Sen vill vi att alla ska ha ett GOTT NYTT ÅR! <3 Ja, förrutom blablabla xD! Skojja, men Ida är allvarlig;) !

Puss på alla som läser! <3
Elina(:

Mycket kärlek till denna film! <3
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela